Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #74799 üzenetére
Majd csinalok blogot a korhazi tapasztalataimrol
-
-
válasz
Plazmacucci #74795 üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
catroot #74790 üzenetére
A megköszönéssel én is találkoztam már
Mondjuk a magyar virtus átveszi az amerikai: legyen kiszolgálva, legyen kinyalva a segge, és még az árból is engedj neki.
FB marketplace-en egyszerű a szűrés. Ha nem tud köszönni, vagy Lakatos Armageddon, esetleg Rézműves Foghiányos a felhasználó, akkor ott általában rövidre van zárva a dolog, mert annyit nem enged neki az ember, mint amit ő szeretne, aztán tiltható.
-
-
En az autot fogom majd ott elpasszolni szerintem, irunk adasvetelit, aztan viszontlatasra, tolem aztan lehet lila is a vevo, ha leadom a nevemrol, az o dolga minden egyeb.
Az asztalihoz most HA-n vettem cuccokat, de azt hiszem mindegyik ceges szamlaval jott, maganemberek a bolti ar felett hirdettek, nem is ertettem, ez milyen keplettel jon ki nekik.
-
Lall
veterán
válasz
catroot #74790 üzenetére
Hardverapron már nem árulok semmit. Facebookon pillanatok alatt elvisznek mindent.
Télen összeszedtem az összes fiókban lévő iPhone-t törött kijelző, szar akksi stb... Felraktam őket külön-külön. 10-15 perc es jöttek is a "vevők" báttya így, báttya úgy... Na mondom megtaláltak a rézbőrűek, ocsó szar iphone, de iPhone. Milyen hülye vagyok, gondolattam volna. Este írt egy srác (telefonboltos), hogy egybe az egészet átveszi. Alkudott 10ezret és vitte mindet.
Macbook Pro eladó sorba került, mondom nem teszem fel Facebookra, ne irjkáljanak, hogy tesó nyócvankettes plázmára cseréled? Meg ott amúgy sem vesz ennyi pénzért senki semmit. Hardverapro.. Pár érdeklődő 2 hét alatt, fullos, kiemelt hirdetéssel. Nagyjából mindig egy kérdés, amire viszonylag gyors válasz és soha, senkitől visszaválasz. Mondom elég, FB-ra felkúrom, rézbőrűeket majd lepattintom. 1 nap múlva meglett a gazdája. Megnézte, kiperkálta kp-ben a 260 db pisztolyorrú Mátyást és ment.
Ezen a hardverapron annyi retardált f lett, aki arra nem képes, hogy válaszoljon, ha válaszolsz. Ja de, egy válaszolt, hogy elviszi 220-ért a Pro-t. Mikimano1982 néven fut. Írtam neki, hogy Móka Miki, annyiért vagy nekiadom a két éves lányomnak, hogy játszon vele a homokozóban vagy kiviszem a grillhez és begyújtok vele.
A HA egy geek oldal kevés felhasználóval. FB-ra kibaszod és látják egymillióan. Pár hülye ír, de pillanatokat alatt megvesznek bármit.
-
catroot
veterán
Egyik sem.
Most olyan vad alkudozás nem volt.
Inkább én fogtam ki most két fura vevőt, vagy lehet tényleg velem van a baj.
Az egyik tegnap este fél 9 után írt, hogy aktuális-e még a hirdetésem. De már ma reggel 8-kor jött is az üzenet, amiben cinikusan megköszönte a "válaszom". Biztos azt hiszi, hogy 0-24-ben ülök a gép előtt és nincs munkahelyem...
A másik emberkével már majdnem megegyeztünk, hogy akkor mivel menjen a cucc, hogy legyen fizetve, de eltűnt bő egy napra. Közben meg azért voltak még érdeklődők. Az egyikőjük végül kért számlaszámot és adott postacímet.
Persze aztán írt, aki eltűnt én pedig megírtam neki, hogy sajnos már nem aktuális a dolog (mivel nem jelzett vissza és voltak mások is)
Erre megkaptam válaszban azt, hogy máskor én telefonáljak a vevőnek ilyen esetben, mert ő ezért is megadta a telefonszámát...
Mindegy, nem álltam le vitázni, csak mindig megtudnak lepni.
-
catroot
veterán
Hát azt nem gondoltam volna, hogy a Hardveraprón "nyűgösebb" lesz eladni valamit, mint pl. Face Marketplace-n.
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74783 üzenetére
Fel kő vetni a felső vezetőségnél, hogy 1 000 000 000 b.‑pengőt adnál a váltásért.
-
-
Lall
veterán
válasz
Plazmacucci #74783 üzenetére
Nem teccel magadnak? Az állandóság gyönyörködtet.
-
Miért nem lehet itt pénzért új profilképet csináltatni? Himihumi semmiségekért még évekig nem lesz másik avatarom. Hát a saját pénztárcájuk ellenségei?
-
kcsa
veterán
Milyen szépek lettek a csempék az új
WPiOS-en -
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74778 üzenetére
Az idő telik, de a 2/3 marad.
Ja várj ez nem politika topik
-
Azt kell mondjam, egyre több a rátarti pöcs meg a megmondógeci a fórumon. Nem lesz ez így jó.
Azok a pöcsök akiknek az itcafe-s kommentblokkot köszönhetjük tovább viháncolnak a többi topikban. Egy öt éve ez még annyira jó hely volt... -
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74773 üzenetére
Sajnos régen láttam szórakoztató veszekedést offolást a fórumon :/
-
anorche1
őstag
válasz
Plazmacucci #74769 üzenetére
Mi miatt, mi tortent, ki mit csinalt? Teljesen kimaradt nekem ez a sztori.
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74771 üzenetére
Kezd el sorolni, hátha megidézed őket
-
válasz
btudos #74770 üzenetére
Szerintem nagyobb energiát fognak fektetni a kommentek vizsgáltatába, és az offra is harapnak már. Legalábbis ez jön le a mondandójukból. Az új faszbookos cikk már le is van zárva.
Amúgy engem rohadtul zavart az az egy-két konteós politológus fórumnáci, akik uralták az ilyen témák alatti kommentszekciót. Tudnám sorolni a nickeket. -
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74769 üzenetére
Az IT Café-t is moderálni kéne akkor már.
Egyébként ez miben lesz majd több a fórum egészén amúgy is működő moderációtól?
-
Egy két önjelölt idióta miatt az IT café cikkek alatti kommentek moderálva lesznek. Mit szóltok hozzá?
-
-
-
Spet
addikt
válasz
Luck Dragon #74765 üzenetére
Hát ha felfrissíted 10-re akkor még tudod életben tartani egy ideig (ott még döcög a store).
Én anno felfrissítettem a 735-t, nagy különbség nem volt a két rendszer között.
-
-
Spet
addikt
válasz
Luck Dragon #74763 üzenetére
Innen megpróbálhatod letölteni az Adobe-t rá.
-
Sziasztok , mivel nem elérhető a store , ezért van olyan oldal ahol egy PDF olvasó alkalmazást külső telepítésével megoldható ? 735:8.1
-
-
Spet
addikt
válasz
cattus #74759 üzenetére
Biztos nem megy a linkelgetés WP-ről Plazmának így belinkelem
(ne aggódj sokkal okosabb nem leszel a topikban olvasottaktól)
-
-
cattus
addikt
válasz
Plazmacucci #74758 üzenetére
Melyikbe?
-
Korona topikba összefújta a szél az összes politológust és orvosszakértőt
Ott lehet igazán megismerni az embereket. Egyesek nagyon fontosnak érzik a véleményüket. Komoly! -
válasz
viewdetails #74756 üzenetére
Én már bármit is el tudok hinni.
-
viewdetails
addikt
Belső tesztüzenet véletlenül. Aha. Vagy a Huaweii felmérte a hálózatán a konkurenciát worldwide.
-
Lall
veterán
válasz
Plazmacucci #74754 üzenetére
Kb. 5 éve azt használok munkára. Előbb egy Air-t, most egy Pro-t. Ha fizetnének sem váltanék vissza, annyira megkönnyíti a munkám és pont azok a funkciók, amik nincsenek Windows környezetben.
-
-
Lall
veterán
válasz
Plazmacucci #74745 üzenetére
Vegyél mekbukot
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74748 üzenetére
Skynet has risen!
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74750 üzenetére
Lehet.
Eddig egy userünk notija sem ment tönkre a központi fw frissítésektől.
-
válasz
viewdetails #74749 üzenetére
Szerintem te nem tudod miről beszélsz.
-
Szomorú, hogy erről nem hallott senki. Az interneten is tagadják sok helyen, mert még nem hallottak róla, de van azért forrás. [link]
Családban lévő Lenovo laptop Windows update során lehúzott egy BIOS frissítést és fel is rakta. Nem okozott problémát, csupán vagy négy percig sípolt közben, de itt az elvi kérdés a lényeg.
Egyszer beírtam itt is a valamelyik Windows topikban, az ál szakértők egyből rápörögtek. Gondolom egyiknek sem volt még zsír új gépe amire ad ki a gyártó frissítést. -
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #74746 üzenetére
Ettől függetlenül érdekes kérdés, hogy az elvileg OS felett álló UEFI-t miért frissítgeti csak úgy az OS, ha tényleg ez történt. Magától azért ilyesmit semelyik gépnek nem szabadna csinálnia.
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74745 üzenetére
Mondjuk ez inkább UEFI firmware frissítés szokott lenni és a gyártód küldi, nem billgéc.
-
válasz
viewdetails #74744 üzenetére
Undorító az egész amit művelnek. Annyira rühellem, hogy el nem tudom mondani. A szükséges rossz mellé a szinonima szótárban W10 a példa.
Illesztőprogramot is frissít (annak ellenére, hogy speciális rendszerbeállításokban ki van kapcsolva), az még hagyján, de had én döntsem már el, melyik BIOS verzió van a gépemen. És ha a frissítés ismerten kivesz vagy megváltoztat valami funkciót? Nem találok szavakat.
Csak azért használják ezt a szemetet az emberek mert az orruk alá van dugva, vagy alkalmazások/játékok miatt szükséges a megléte. Abba meg már bele se megyek, hogy annyi minden felesleges dologgal foglalkozik, hogy HDD használata rendszer lemeznek teljesen el van lehetetlenítve. Ha lenne DX12 Windows 7-re vagy 8-ra (ami csak üzleti döntés), mennék is vissza egyből. -
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74743 üzenetére
Pofára osztályoz, látta rajtad a webcamon keresztül, hogy nem rántod ki alóla a 220-at ha nekikezd.
-
Milyen jogon frissít a Windows BIOS-t?
-
Giovan!
addikt
Előállt az a csodálatos helyzet, hogy nem tudok bejelentkezni a gmail fiókomba mobilról. Tavaly elromlott a régi telóm, vettem egy újat az ősszel, de mikor be akartam jelentkezni, kiderült, hogy a 2 lépcsős azonosítás második lépcsője vagy egy 4 évvel ezelőtt általam birtokolt telefonszámra küldené a kódot, vagy a régi telefonomon keresztül azonosítana, ami meg ugye halott. Laptopon be vagyok jelentkezve, de azt fel sem ajánlja, hogy ott hagyjam jóvá magam. Szóval csináltathatom meg a halott iPhone 6-osomat 20 ezerért, aminek nagyon örülök.
Ezt csak tanúlságul szántam, hogy módosítsa mindenki időben az adatait, mert nagyon rá lehet baszni az ilyesmikkel
-
Köszi, viszont
-
Giovan!
addikt
válasz
viewdetails #74731 üzenetére
Pedig ez a jövő. Semmi lekerekített buziskodás, csak élek és szögek
-
-
gzbotii
nagyúr
-
Giovan!
addikt
válasz
viewdetails #74725 üzenetére
Lehet nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de nekem az a baltával faragott kinézet bejön. Egyszerre retro és futurisztikus, azért ez nem túl gyakori kombó.
És nem mellesleg pont a kinézete miatt beszél róla mindenki jelenleg, szóval ha nem tetszene is azt mondanám, hogy jó ötlet volt ilyen kinézetet adni neki
-
Giovan!
addikt
Közben meglett a legidétlenebb dróndizájn, amit valaha láttam: [link]
Szerencsétlen úgy néz ki, mint akinek nagyon elege van már ebből az életből
-
-
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #74713 üzenetére
Tudod, hogy a kettő nem ugyanaz...?
-
-
-
Spet
addikt
válasz
gzbotii #74701 üzenetére
Hol-hol? Instagramon
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74698 üzenetére
Miről maradtam le, az hol volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Magisk
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest