- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74899 üzenetére
Ismerem a lehetőséget, de a classic UI-ban az volt a szép, hogy nem ahány app, annyi féle UI koncepció volt, a csomó integrált - és persze még több hiányzó - feature miatt konzisztens volt az egész. A legkevesebb időt a telefonom home screenjén töltöm, így sose mélyedtem el a csempés launcherek világában.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #74897 üzenetére
8.1-ig nekem is nagy kedvenc volt, aztán a 10 már csak haláltusa, váltottam is előbb droidra, majd kikötöttem a kukacos almánál már idejét se tudom, mikor. Azóta nyugi van, de a classic Windows Phone UI-t azóta is visszasírom.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Plazmacucci #74894 üzenetére
ne is mondd, nekem is örök kedvenc marad a platform. anno még egyetemen TDK-t is írtunk belőle meg csináltunk kutatást
-
válasz
viewdetails #74895 üzenetére
WM10 topikban még tavaly is szenvedett vele valaki
Én csak nézegetem őket
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74894 üzenetére
Akarsz róla beszélni?
Szóltál volna, van még bent a cégnél vagy 10 darab, 520-630 vegyesen.
Amúgy ja, jó lett volna ha folytatják. -
-
válasz
viewdetails #74892 üzenetére
Fuhgeci de szét vagyok
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74891 üzenetére
És most sem sikerült?
-
[link] ide akartam
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74886 üzenetére
Otthon megvan meg a dual sim-es 950. Neha felteszem tolteni. Egesz jol birja az akku a semmittevest
-
-
kcsa
veterán
válasz
Plazmacucci #74886 üzenetére
30k helyett 3k-ért megvenném.
-
Más. Most van egy tag az aprón aki két 930-ast meg egy 1520-at árul. Nosztalgia, valaki?
-
Spet
addikt
válasz
viewdetails #74883 üzenetére
Ha nem vagy a lapcsalad adminja/moderatora/tulajdonosa/jobbkeze akkor el a nem reklamozhatod magad mert tilos buntikartya es torlik a hozzaszolasokat.
-
válasz
viewdetails #74883 üzenetére
Én nem tudom miről van szó.
-
viewdetails
addikt
Oppenheimer szekszuálisan kopulációs alkalmazásának hsz-eit miért törölték az Android alkalmazások topikból? Nem volt benne semmi vállalhatatlan.
-
-
válasz
Plazmacucci #74880 üzenetére
pl nem használsz gúgelt
-
Hogy lehet beállítani, hogy a mobilarénás üzenet jelző emailt a kugli ne a promóciók közé rakja be?
-
válasz
sz.balazs.95 #74878 üzenetére
örülünk
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Plazmacucci #74877 üzenetére
Cserébe itt vagyok a közepesnél eggyel kisebbnek
-
válasz
viewdetails #74876 üzenetére
Szomorú. Így mennek el a legnagyobbak
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74875 üzenetére
Az adatlapja szerint "Utoljára belépve: 2017-07-07 08:36", és mivel azóta más nick alatt sem járt erre AFAIK, gondolom valami nyomós oka keletkezett.
-
válasz
viewdetails #74872 üzenetére
Vóóóland! Akarsz körszakált?
Hová lett emberünk? Tuti már kérdeztem... -
viewdetails
addikt
válasz
sz.balazs.95 #74873 üzenetére
Én csak arra gondoltam, hogy ott osztanak meg infókat pl. szülőknek az iskolához, de a te meglátásod sem rossz.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Plazmacucci #74868 üzenetére
Én egy ideje már szüneteltetem a fb accountom, és csak a messengert használom, de idővel azt is nélkülözni akarom.
A metaverzumos jövőkép meg az, hogy saját magamon tapasztalom, hogy mentálisan mennyire nem egészséges ott lógni ösztönöz arra, hogy messziről elkerüljem az egészet, az instát meg már töröltem, az tökre nem is hiányzik az életemből amúgy sem.viewdetails:
Pont ez a túl sok minden az egyben a legnagyobb átka szerintem az egésznek.
Pl. az, hogy sokan csak azért használnak messengert, mert az úgyis ott van a facebook részeként, és akkor nem kell máshol felkutatni az illetőt.
Viszont ez a fajta árukapcsolás nem csak, hogy hozzáláncolja az embereket ehhez a zárt ökoszisztémához, de eléggé versenyellenes is. Tökre nem lenne szükségszerű az, hogy ennyi minden legyen a facebookon belül, gyakorlatilag egy egész OS-re elegendő dolog van már benne: naptár, névjegyzék, VoIP, chat, feed, stb. Minek? Miért kell ennyire kizárni minden mást? (persze költői kérdés...)
Nekem nem tetszik sem ez, sem a nyílt API-k teljes hiánya, sem a privacy meggyilkolása, sem az, hogy az algoritmus teljes egészében kiveszi az irányítást a kezemből a saját feedem felett (!) sem pedig az, hogy az algoritmus a szélsőségeket erősíti fel, és durván formálja a társadalmat, és nem a jó irányba. Mondjuk ki, tömegmanipuláció az egész.Az én ideális világomban a szolgáltatásokra vannak alternatívák, és mindenki mindenből a számára legjobbat használja, van piaci verseny, és egyensúly, és van mód a szolgáltatások használatára 3rd party kliensekkel.
Az e-mail világában teljesen magától éretődő, hogy A és B user eltérő kiszolgálónál vannak, mégis tökre tudnak egymással kommunikálni. Az IM világában ez utópia.Erre lehetne jó az RCS, ha normálisan adoptálva lenne végre.
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74870 üzenetére
Az Lumina. Csaxólok.
Amúgy háttérképnek még mindig abból a sorozatból válogatok.
Ja, és valaki mondja meg Woland-nak, hogy titán lett. -
Spet
addikt
válasz
Hideg polgárháború, meleg babkonzerv. Kell ennél több?
-
válasz
viewdetails #74869 üzenetére
De a magyar jutub videók alatt is már ez megy, ahol politikáról van szó. Hányom kell. Na mindegy. BEröffentem a jó kis Lumniát
-
viewdetails
addikt
válasz
Az nehéz, túl sok egyéb dolog köti oda az embert. Viszont a színvonal valóban iwiwet megszégyenítően alacsony.
-
válasz
viewdetails #74867 üzenetére
Én most a facebookról akarok leiratkozni mindenekelőtt. Kész vagyok már sok debil embertől akik ott vívják egymással a hideg polgárháborút. .
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74866 üzenetére
Cunculás. Nyilván.
Migrálni kéne Google-ről MS-re, de nem enged @hotmail.com-al aktiválni telefont. -
Na mi van cuncik?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Plazmacucci #74864 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
De én mondjuk pont az a típus vagyok, aki pont a sikertelen termékeit kedveli:
Vista, 8.x, WP, Zune, Xbox classic.
Valahogy azt érzem náluk, hogy ha valamiben kis piaci részesedésük van, akkor, és csak akkor hajlandóak innovatívkodni, amúgy meg teljesen szürke, jellegtelen, vagy kifejezetten koncepciótlan és zavaros dolgokat csinálnak. A Win 10 szerintem sikeresen ötvözi a 7 és 8 bénaságait, és semmiféle teljes rendszeren átívelő kitaláltságot nem érzek benne, csak a kapkodás. legyen benne ez is, meg az is, meg amaz is, de hogy mit miért, azt már senki sem tudja. A csempék is tök funkcióvesztettek lettek, a 11-re meg már teljesen ki is gyilkolták, hogy aztán visszahozzák a Vista-szerű widgeteket, és az egész kezdődik elölről.
A Win 7 meg egy javított, de sokkal „szürkébb” kiadása a Vistának. pl a live wallpapert tökre hiányolom, az aránylag egész megelőzte a korát, több évvel később támadt csak fel a dolog az Android révén, illetve teljesen másképp, de kvázi a 8-ban is visszajött. -
válasz
sz.balazs.95 #74863 üzenetére
Microsoft az előtt is meg azóta is mindent elbasz vagy megszeg amit csinált/ígért.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
btudos #74819 üzenetére
Nekem egy alaplaphibás Optimus 7 meg egy SIM-slot hibás Lumia 820
(Meg úgy fél tucat WM-es PDA, de ezeket sosem használtam mindennapos eszközökként)
Azért úgy kb 4 év Windows Phone használat után hiányzik az egész UX, és azóta sem igazán tudta semmi pótolni ezt számomra, bár végül az iOS-nél kötöttem ki, ahol nekem van egy olyan érzésem (bár lehet, belemagyarázás csak) hogy ha designban nem is, de filozófiájában nyomokban WP-szerű. Az új widgetek, az új app lista, stb.-k miatt, aminek én kifejezetten örülök, de ez még mindig nem az, talán majd egyszer.Én a mai napig kitartok amellett, hogy a WP 7 a maga idejében iszonyatosan előremutató volt, és ma is annak számítana, ha valaki előállnak egy olyan OS-szel, amely funkcionalitásában teljes egészében azt hozza, max aktualizált designnal.
Az, hogy appok helyett a rendszerbe integrálódtak a szolgáltatások, rendszerszinten lehetett a fiókokba bejelentkezni, majd minden egyes szolgáltatás szépen belesimult a rendszerbe, szerintem iszonyatosan menő volt, nem kellett minden egyes szolgáltatásnak dedikált app, ami zabálja az erőforrást, és különben is iszonyatos redundancia, mert a beépített SMS app egyben kezelte a Facebook Chatet is, a People app megjelenítette a tweeteket és FB postokat, a Galéria megjelenítette a Facebook albumaimat, stb. Rohadtul hiányzik ez, de ma már sajnos az internet maga is sokkal zártabb lett, nincsenek már platformokat átívelő protokollok, amik mindezt biztosíthatnák, vagy legalábbis nincsenek széles körben használatban.Nekem a nosztalgia faktor maximálisan megvan a WP-vel kapcsolatban, különösen az akkori HTC-k formavilágát szoktam nagyon idealizálni (HTC 7 Pro, HD7, Titan, Titan II, stb.) meg úgy általában is a Lumia előtti WP-k designjaiért rajongok (Dell Venue Pro, Samsung Omnia 7, Acer Allegro, Fujitsu-Toshiba IS12T, Alcatel OT View, Asus referenciamobil) - számomra mindig is ez a design vonal képviselte azt a prémium stílust, amit a WP7 sajátjának tekintettem meg tekintek most is.
Szerintem szoftveresen a 8.1-gyel, hardveresen meg az időről időre egyre olcsóbb és gagyibb Lumiákkal lett lezüllesztve a platform, és talán éppen ezért nekem vegyes érzéseim vannak a Lumiákkal kapcsolatban, mert egyik oldalról sokat tettek a platform terjedéséért, de a másik oldalról meg teljesen kiszorították a többi gyártót, kvázi kisajátították a platformot, és ez tutira hozzájárult a bukásához, hiszen az Androiddal ellentétben itt nem tudott lefedhető piacot mutatni a platform a többi gyártó számára, plusz idővel a WP egybeforrt az olcsó szar Lumiákkal.
A Windows 10 Mobile meg szerintem annyira katasztrofálisan szar lett, annyira koncepciótlan és irány vesztett az eredetihez képest, hogy az teljesen kiábrándított az egész platformból.
De talán pont ezért is jó lenne a nosztalgia miatt beszerezni pár régi darabot, még a „katasztrófa előtti” időkből, hogy lehessen vele retrózni egy kicsit.
Csak fogalmam sincs, hogy hol lehetne beszerezni ilyen régi mobilokat, főleg, hogy itthon szinte senki nem vette őket, mindenki csak a Lumiákba volt belebuzulva, és azt is a többség csak a Nokia név miatt vette meg, egyáltalán nem érették és nem is érdekelte őket az egész WP filozófiája, vagy hogy mi miért úgy működik, ahogy, inkább elvárták, hogy olyan legyen, mint az Android, a Microsoft pedig készségesen faragott is a rendszerből egy sokkal gyagyibb Androidot a végére.Szóval asszem marad az ebay meg a spórolgatás.
Bocsi a szófosásért, csak megörültem, hogy ráleltem a topikra.
-
-
válasz
Plazmacucci #74860 üzenetére
indítsd újra a telefont
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74858 üzenetére
Youtube topikban törlik a kérdést, ami Vanced-el kapcsolatos?
-
Miért nincsen Youtube Vanced topik? Tabu?
-
-
Lall
veterán
válasz
Plazmacucci #74852 üzenetére
Vissza kell írni, hogy “Báttya! Kitartom az árát, mert akkor bukok rajta, én is loptam.”
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74852 üzenetére
Ilyenre vissza kell írni, hogy ennél már nincs lejjebb.
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74850 üzenetére
160-170 Ft-t nekem is megerne. Hova kell menni erte?
-
Ráadásul 160-170 körül mennek.
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74847 üzenetére
Megyek érte Szentesről, 70-ért. Most indulok, benzint fizesd ki, ha addig eladod!!!!
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74847 üzenetére
Rétegtermék, ezeket sosem könnyű eladni. A legtöbb embernek semmivel nem ad többet mint egy S10+, ami 15-20%-kal olcsóbban megy.
-
150-ért nem lehet eladni egy garos Note10+ telót. Szégyen.
-
dejaris
addikt
Apple cuccot mostansag hol erdemes gariztatni?
Az airpodsom kis tojasa nem tolt sajnos. -
dejaris
addikt
válasz
Plazmacucci #74842 üzenetére
En nem kertem es csak ket embernel lattam. Eloszor azt hittem viccel az IT, es pofan rohogtem oket.
-
Integrale
veterán
válasz
viewdetails #74843 üzenetére
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74842 üzenetére
Azt nem írta, hogy i vagy d...
-
-
-
Lall
veterán
Én most a régi 920-ról írok.
-
btudos
nagyúr
Akkor most az jelentkezzen aki az elmúlt 2 évben be is kapcsolta.
Nálam egy patika 820 maradt meg emléknek, a többi vagy öröklődött tovább vagy elhalálozott. Kakukktojásnak pár hónappal ezelőttig még őriztem a HD2-t WP7-tel, életre is kelt akkor, de mivel a digitizer teljesen feladta a harcot (típushiba), nem reagált semmire, így elektronikai hulladékként végezte. -
viewdetails
addikt
Gravo boys...
-
-
persze, egy htc radar
-
-
dejaris
addikt
Buek fiuk
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74814 üzenetére
You mean, akik miatt annullálták.
-
válasz
viewdetails #74813 üzenetére
kemények a srácok. De legalább nem olyan retardáltak mint azok akik miatt korlátozták az it-cafes kommentelést.
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74812 üzenetére
-
válasz
viewdetails #74811 üzenetére
linkeld
-
viewdetails
addikt
Két nagyon modoros foglyul ejtette az S7 topikot, tisztára mintha barna köpenyes szakoktató bácsik beszélgetnének
-
Spet
addikt
válasz
KSparrow #74808 üzenetére
Második linken letudod tölteni PC-re, teszteltem.
-
KSparrow
őstag
Azért ennyire nem vagyok béndzsa - már néztem, minden link halott, csak a WP store enged be, de negyede órás belépéssel való szenvedés után közölte velem, hogy ez az app már megvan nekem (persze, egy telefonon a sok közül) , és gépre nem hajlandó letölteni. De azon, amire kéne, persze, hogy nincs.
Szóval egy már gépre letöltött file még mindig kerestetik. -
-
KSparrow
őstag
válasz
Plazmacucci #74802 üzenetére
Köszi.
Ez volt az egyik legkevésbé rég óta inaktív topic, reméltem, hátha akad valaki, aki foglalkozott ezzel .
Én gyűjtöm őket, van, amit néha sikerül megcsinálni is, de sajnos nem vagyok szoftvermágus, sőt, távol áll tőlem nagyon.(#74803) Giovan! Igen, volt valami ilyen, de még nem tudtam kipróbálni, illetve a kamera XAP is kellene.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #74802 üzenetére
-
-
-
KSparrow
őstag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni:
Adott egy Lumia 920. Szeretném rá felvarázsolni a Lumia camera appot. Tudom, nincs Store, de valahogy meg lehetne oldani?
Lumia 1020 esetén elg volt a WDRT-vel frissíteni, és még ha downgrade is volt, a program benne volt a szoftverben. Sajnos a 920-hoz nem talál semmit a WDRT. WPinternals-sal sem sikerült drissíteni, flash mode után megáll. WDRT offline csomagot nem akar feltenni, hiába tallózom be. WPinternals és Lumiafirmware oldalról letöltött .ffu image-dzsel is ugyanez a tapasztalat, RM-820 és RM-821 esetén is. (Szerintem nem eredeti szoftver van rajta, de 4 panelből örülök, hogy végre egy működik.)
Esetleg sideload-olással van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Formula-1
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest