Hirdetés
- Fujifilm X
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Új vagyok még WinMo témában, épp tegnap tettem szert egy használt HTC kaiserre (TyTN II) - nem az én szolgáltatómtól van, de SIMlock mentes, telefonálni tudok is vele.
Egy komoly problémám van vele: a mobilnet (HSDPA) nem működik
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.Azt tervezem, hogy az XDA-developers.com-ról frissítem az egész OS-t WiMo 6.5-re, találtam egy jó leírást és egy aktuális ROM buildet.
Kérdésem: csinált-e már valaki ilyent? mennyire kockázatos a dolog? (vissza lehet-e állítani az eredeti állapotot, ha rosszul sülne el) Illetve van-e valami ellenjavaslat, hogy egy alapban WiMo 6.0-s készülékre 6.5-öset tegyünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- iPhone 13 mini 128GB
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.