Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Új vagyok még WinMo témában, épp tegnap tettem szert egy használt HTC kaiserre (TyTN II) - nem az én szolgáltatómtól van, de SIMlock mentes, telefonálni tudok is vele.
Egy komoly problémám van vele: a mobilnet (HSDPA) nem működik
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.Azt tervezem, hogy az XDA-developers.com-ról frissítem az egész OS-t WiMo 6.5-re, találtam egy jó leírást és egy aktuális ROM buildet.
Kérdésem: csinált-e már valaki ilyent? mennyire kockázatos a dolog? (vissza lehet-e állítani az eredeti állapotot, ha rosszul sülne el) Illetve van-e valami ellenjavaslat, hogy egy alapban WiMo 6.0-s készülékre 6.5-öset tegyünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.