Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Új vagyok még WinMo témában, épp tegnap tettem szert egy használt HTC kaiserre (TyTN II) - nem az én szolgáltatómtól van, de SIMlock mentes, telefonálni tudok is vele.
Egy komoly problémám van vele: a mobilnet (HSDPA) nem működik
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.Azt tervezem, hogy az XDA-developers.com-ról frissítem az egész OS-t WiMo 6.5-re, találtam egy jó leírást és egy aktuális ROM buildet.
Kérdésem: csinált-e már valaki ilyent? mennyire kockázatos a dolog? (vissza lehet-e állítani az eredeti állapotot, ha rosszul sülne el) Illetve van-e valami ellenjavaslat, hogy egy alapban WiMo 6.0-s készülékre 6.5-öset tegyünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB telefon + tok + sd kártya eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.