-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
King Unique #93071 üzenetére
EFI mód szerint volt telepítve az eredeti Windows 10 és úgy is vitte át 4x a klónozás (2x teljes meghajtót klónoztam, 2x csak a rendszert) de minden esetben az indításnál a windows kék képernyős hibát jelzett. Sajna nem fotóztam le a hibaképernyőt, azzal könnyebb lett volna behatárolni a problémát, de valami olyat írt ki, hogy a célmeghajtó nem elérhető. A rendszer javításához a Win10 hibaelhárítójába külső usb-s telepítővel be tudtam lépni, de nélküle ez se ment. A hibaelhárító azt írta ki, hogy nem tudja javítani a hibát....
Ami még ennél is furcsább, hogy az Asus Vanguard B85 bios minden esetben dobta az ssd-t és a gépben lévő másik 4 adattároló meghajtó közül próbált valamelyiken rendszert keresni, így minden alkalommal a biosban be kellett állítani a boot prioritást és az EFI módot. 6 Sata csati van a lapon 2 fekete és 4 barna, van valami prioritás a sata csatik között vagy elég ha biosban meghatározom, hogy melyik legyen a boot?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa EVO
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő