Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Geth #81690 üzenetére

Itt van pl. a file explorer, nem UWP kacat, hanem az alap fájlkezelő:

Azt engedi kirakjak gyors elérésű ikonokat a fejlécbe, ha éppen valakinek nem kell az egész sok helyet foglaló ribbon. Persze drag&drop rendezés nem lehet az már túl nagy feladat lett volna megoldaniuk, de ez most mellékes is. Első képen ott sorakoznak szépen a kirakott ikonok. Szuper. Viszont ha kijelölés történik a mappában, akkor hiába van jobbra üres hely, mégis a kirakott ikonokból tüntet el. Agyrém design :D tudom használjak TC-t :)

eszembe jutott a preview pane is: pl. egy sima txt tartalmát ugyan megmutatja, de nem lehet kopizni belőle szöveget pedig bele tudok kattintani, ott villog a kurzor. Nesze semmi fogd meg jól, csak egy kicsit kellett volna átgondolni. Legalább nem hazudtak, mert tényleg csak preview-t ígértek, fenébe az én óriási elvárásaimmal :)

Igen, van amelyik példámat sokadszorra írom mert soha nem javítják. És a panaszaimra általában ugyanazok reagálnak mindig, mint most is :D szóval ez ugyanaz csak másik irányból, az ismerős "én azt nem használom, az kit érdekel, engem az nem zavar" reakciók :)
    Igen, tudom 3rd party lehet keresni másikat, jobbat, okosabbat, szebbet. A lényegen nem változtat én az MS appokat, az MS fájlkezelőt a rendszer, a csomag részének tekintem így véleményezem is. Más kérdés pl. filmezni én is mpv-t használok tökéletesen vezérelhető minden további nélkül MX Masterrel, hiába reklámozzák nekem a gyári film appot, ami buta. Zenére Spotify és nem Groove. Firefox is fent van.

Szerintem ahhoz se kéne insider meg feedback app, hogy amikor évente kétszer kihúzzák a szőnyeget a gép alól, akkor a build telepítése után maguktól józan paraszti ésszel közölnék emlékeztetőnek mit állítottak vissza alapértelmezettre, milyen drivert piszkáltak, milyen funkció szűnt meg stb. Nem érzem úgy ez is óriási panaszkodás lenne részemről, hanem jogos igény.

Új hozzászólás Aktív témák