Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt van pl. a file explorer, nem UWP kacat, hanem az alap fájlkezelő:
Azt engedi kirakjak gyors elérésű ikonokat a fejlécbe, ha éppen valakinek nem kell az egész sok helyet foglaló ribbon. Persze drag&drop rendezés nem lehet az már túl nagy feladat lett volna megoldaniuk, de ez most mellékes is. Első képen ott sorakoznak szépen a kirakott ikonok. Szuper. Viszont ha kijelölés történik a mappában, akkor hiába van jobbra üres hely, mégis a kirakott ikonokból tüntet el. Agyrém design
tudom használjak TC-t
eszembe jutott a preview pane is: pl. egy sima txt tartalmát ugyan megmutatja, de nem lehet kopizni belőle szöveget pedig bele tudok kattintani, ott villog a kurzor. Nesze semmi fogd meg jól, csak egy kicsit kellett volna átgondolni. Legalább nem hazudtak, mert tényleg csak preview-t ígértek, fenébe az én óriási elvárásaimmal
Igen, van amelyik példámat sokadszorra írom mert soha nem javítják. És a panaszaimra általában ugyanazok reagálnak mindig, mint most is
szóval ez ugyanaz csak másik irányból, az ismerős "én azt nem használom, az kit érdekel, engem az nem zavar" reakciók
Igen, tudom 3rd party lehet keresni másikat, jobbat, okosabbat, szebbet. A lényegen nem változtat én az MS appokat, az MS fájlkezelőt a rendszer, a csomag részének tekintem így véleményezem is. Más kérdés pl. filmezni én is mpv-t használok tökéletesen vezérelhető minden további nélkül MX Masterrel, hiába reklámozzák nekem a gyári film appot, ami buta. Zenére Spotify és nem Groove. Firefox is fent van.Szerintem ahhoz se kéne insider meg feedback app, hogy amikor évente kétszer kihúzzák a szőnyeget a gép alól, akkor a build telepítése után maguktól józan paraszti ésszel közölnék emlékeztetőnek mit állítottak vissza alapértelmezettre, milyen drivert piszkáltak, milyen funkció szűnt meg stb. Nem érzem úgy ez is óriási panaszkodás lenne részemről, hanem jogos igény.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest