Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Én nem használok word/excel-t. Csak annyira kell a formátum olvasása, hogy az így kapott fájlok tartalmát kimásoljam. Ilyen célra egy jó megtekintő bőven elég.
Az os-ek verzióelnevezésében valóban szerencsésebb a mac. Ott egyértelműen látszik a marketingben tolt név. Windowsnál nem találom sehol se a redstone, se a fall creators update elnevezés. [kép] Ha már a csapból is ezek a creators cuccok folynak, igazán rátehetnék a winver ablakra.
Szerintem. -
King Unique
titán
válasz
üzenetére
A marketingnév csak egy dolog és nem kell neki a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Eddig sem ezeken ment a téma és ha jól tudom azzal sem volt gond, hogy melyik verzió melyik. A Spring Creators Update elnevezés pedig elvileg reális, legalábbis eddig erről volt szó. De biztos meglátták az MS-nél, hogy neked kifogásolnivalód van és inkább átnevezik, azért (is) késik az RS4...

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest