Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon téves úton jársz, ne haragudj. Behozta a kolléganőm (55+ főkönyvelő) a privát laptopját, hogy nem tudja használni. A problémát már ismered. Megígértem neki, hogy jó fej leszek, és rendbe teszem, mert semmi extra tudást nem igényel. Ehhez kell a telepítőcsomag, de kontaktba kell lépnem az ügyfélszolgálattal (ami talán még 8 éve az Xbox gariztatással kapcsolatban történt, szoftvert még sosem intéztem). Na most mivel holnap reggelre készen kell állnom valamivel (vagy különben januárban lehet újrapróbálkozni, mert nem dolgozunk már pénteken), gyors megoldás kellett volna... Ezért gondoltam hátha van valakinek felhőbe feltöltve, vagy valahol a neten (mert ugye minden letölthető a hivatalos út megkerülésével). Azzal pedig, hogy angolul adsz 'google a barátod' jellegű utasításokat, azzal nem fogsz "szakszerűbbnek" tűnni.

(#52440) daimonion
Nagyon szépen köszönöm! pillowhead kolléga, erről beszéltem. Legközelebb kötekedés helyett inkább ne írj semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő