- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Rick4 #153868 üzenetére
Ok, ezen túl vagyok, valahogyan be tudtam lépni.
Az is lehet, hogy azt vette zokon, hogy a frissítés alatt/után kikapcsolódott a BIOS-ban a biztonságos rendszerindítás (Secure boot) amit csak később vettem észre és kapcsoltam vissza...Viszont egy dolgot végképp nem értek: egy BIOS frissítésnek mi köze a program társításhoz
Történt ugyanis, hogy nekem, a win10 telepítés óta, fényképnézegetőnek a régi, Windows fényképnézegető volt beállítva:
Ráadásul, pár hónapja telepítettem újra 2 PC-t is (MS felhasználó fiókok mindegyiken ugyan azok), azokon is mindenféle hókuszpókolás és varázslás nélkül, a fenti, Windows fényképnézegető lett a fényképnézegető.Most azonban, BIOS frissítés után, ezen a gépen, társított alkalmazásnak visszajött az "új" fényképnézegető, aminek még a nevét sem tudom:
A társításnál sehol nem találom a jó öreg Windows fényképnézegetőt.Esetleg tudja valaki, hogyan állíthatom vissza a régi Win. nézegetőt?
A barátom annyit tudott segíteni, hogy letöltöttem 2 különböző helyről 2 különböző *.reg "fájl"-t, de egyenlőre a ki tudja milyen reg bejegyzést módosító lehetőséget hanyagolnám.Tudtok segíteni, mert egyenlőre a Google nem tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest