-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joker88 #143573 üzenetére
Én azért is próbáltam ki, mert Win10 rendszerem vissza kellett állítanom alap helyzetre és bár ki volt választva a "marad minden" ami már telepítve van, nem igazán voltam vele elégedett, így mondom kipróbálom ezt a 11-t. Én is laptopot használok (aláírásba szereplőt) és TPM 2.0 van, hála ég.
Ez a 11-s lehet olyan lesz mint a Win7 után a 8-as , aztán a 8.1 ami már jobb lett?
Tehát jön majd újabb Win verzió vagy ezt a 11-t javítgatják/foltozgatják?
Amúgy eddig nincs gondom vele! -
Cs1csó
titán
válasz
Joker88 #143573 üzenetére
Simán telepítheted. Letöltöd az MCT-vel a neked tetsző Windows 11 verziót - Home vagy Pro - aztán azt választod, hogy ISO-t hozzon létre az MCT, majd letöltöd a RUFUS-t és ez képes olyan telepítőt csinálni ami "megkerüli" a korlátozásokat tehát a te gépedre is fel fog menni.
Amúgy van olyan funkció ami MOST hiányzik neked a Windows 10-ből és benne van a 11-ben?
Mert ha nincs ilyen akkor szerintem fölösleges. Én nagy újdonságváró vagyok de eddig kihagytam a Windows 11-et, hiszen valós értelmét nem látom.Amúgy írták, hogy TÉNYLEGES előnyt a 11. generációs vagy csak a 12 generációs Intel procik képesek mert ott van valami speciális erőforrás ütemező már processzor szinten.
Valami olyasmiről van szó, hogy a "gyorsabb" és a "lassabb" processzor magokat is külön-külön tudja adott feladathoz társítani.
De remélem lesz aki kijavít.Magyarán még akkor sem lennél igazán előrébb, ha mondjuk lenne egy 9. genes Intel procid.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gran Turismo
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest