-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
King Unique #140506 üzenetére
Nem, nem volt rajta Windows. Annak idején én telepítettem magamnak, most meg eladás előtt szeretném föltenni rá. Egyrészt talán kicsit többet ér így a gép, másrészt nem mindenki ért a Windows telepítéséhez (v. épp van ideje rá), aki használja. Így sokkal rövidebb időn belül be tudja lakni.
Egyébként sikerült újratelepítenem helyi fiókkal. A probléma forrása az volt, hogy a telepítés során elővigyázatlanul nem arra nyomtam, hogy nincsen netkapcsolatom, így helyi fiókot nem is engedett utána a Home létrehozni. De most már csináltam egyet a nevemmel. Az új tulajnak, gondolom, csak annyi dolga lesz, hogy létrehoz egy saját helyi fiókot rendszergazdai jogosultsággal, az enyémet meg törli. Bár ehhez nem értek, mert még sose csináltam ilyet. Vagy esetleg az is elég, ha átnevezi az én helyi fiókomat a saját nevére?Köszönöm a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest