Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Újraindítással sem ment, spec. rendszerindításnál nincs ilyen opció nekem, az asrock-al előjön, de nem tudok benne navigálni, post scrénnél nem tudom kiválasztani honnan bootoljak, mert nem érzékeli, így már telepíteni se tudok sajnos és ötletem sincs miért van ez, eddig nem volt.. Arra kéne valami megoldást találnom hogy miért nem működik az egér és a billentyűzet a post screenen.
Doky586: lemezkezelőben sem látszott sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest