Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Persze, én hiszek nektek, ahogy azt írtam is. De ahogy mondtam is, nálam ez igazából már csak berögződés, plusz mivel be is vált (rengeteg másik alternatíva kipróbálása után), ennél maradtam. Amit külön szeretek benne (lehet, hogy már Defenderben is van ilyen), hogy szól, melyik program próbál hozzáférni pl. a webkamerámhoz, így azt kontrollálhatom. Le van ragasztva a kamerám, nem is használom, de szeretem az ilyen szintű kontrollt.
Na de tényleg nem vitaindítónak szántam, csak a saját véleményem/tapasztalatom írtam le. De ha az a konklúzió, hogy a Defender mára már egy nagyon jó alternatíva (sőt, a Microsoft-os mivolta és integrációja miatt talán még jobb), akkor annak csak örülök, mert a versenyhelyzet mindig jó dolog, ösztönzően hat a konkurenciára (is), így végeredményben mi felhasználók csak jól járhatunk.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest