- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shurycen
tag
Srácok az volna a kérdésem, hogy van most a gépemen egy "apacukafundaluka"
Win7, de szeretnék élni ezzel a free upgrade lehetőséggel, így szereztem egy érintetlen legális Win8-at. Fel is tettem, de nem volt minden rendben eldobálta a drivereimet 2 nap után, minden hibaüzenettel leállt szóval semmit nem tudtam csinálni, de nagyon kellett a gép ezért nem próbálkoztam hanem gyorsan visszadobtam a 7-et. Na most feltétlenül azt kell tennem, hogy július 29-et követően fel kell telepítenem a Win8-at, majd onnan update Win10-re? vagy mivel Win8 install után elfogadtam ,hogy majd kérek Win10 update-et, meg ugye aktiváltam a kulcsot az accountommal, így elég ha majd a hivatalos kiadott lemezt letöltöm és azt telepítem de akkor meg hogy lesz legális? beírom a Win8 kulcsom, vagy az accountomhoz lesz rendelve?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Játékokkal hogy boldogul az új 10-es nvidia esetén?
Virtuális gépen tetszik, gondolkozom, hogy éles rendszerként is kipróbálom, de még nem döntöttem el, hogy asztalin, vagy a céges notebookon próbáljam ki. Előbbin szoktam játszani is, utóbbin félek az inkompatibilitásoktól, használunk speciális hálózati programokat.Továbbá érdemes kivárni a megjelenésig, hogy abból az iso-ból tudjak telepíteni, vagy feltehetek most is egy 10240_16387-es iso-t, fogom tudni aktiválni 29-e után? Céges gép esetén lesz kulcsunk, mert MS partnerek vagyunk, itthoni gép esetén pedig egyetemi licencet tudok kérni hozzá, mint a korábbi rendszerekhez is.
-
Воланд
titán
email cimet nem kotelezo megadni a frissites lefoglalasakor, windows 10 eseteben direkt kiemeltek, hogy nem kotelezo az msa hasznalata. formot nem fognak senkivel kitoltetni, mert nincs ertelme, hatraltatja a win10 terjedeset, kulcsot nem fognak bekerni sehol, mert atlag user azt sem tudja, hogy mit es hol keressen (foleg ha bios-ban van). ugyhogy marad az alaplaphoz kotes (amit mar egy par, kulonbozo forras is megerositett), mert ez a legegyszerubb megoldas es a usernek nem is kell vele foglalkoznia. raadasul tul sok embert nem erint ez az ujratelepitgetesi mania.
-
Ha a frissítés magától érkezik, a kulcs az előző oprendszer kulcsa lesz? Ez azért érdekes, mert egyszer csak újra kell telepíteni, akár nulláról, formázással is.
-
syler123
veterán
válasz
t72killer #10114 üzenetére
Az a link elég durva, ha ezt tudom, akkor nem veszek kulcsot alternatív forrástól. Gondolom kevésbé érhet el hozzám az Ms, ha csak aktivátort használnék, mert az nem az Ms szerverén keresztül történik, hanem egy távoli nem Ms szerveren. Persze arról is tudja az ms hogy nem eredeti.
Mondjuk ingyen nem szerzel olyan kulcsot, amit 1 éven belül nem lő le az Ms, mert sok gépet aktiváltak vele.
Akkor jobban járok ha nem használom a kulcsot? A cikkből nem az jön le hogy az a felelős, aki ezt hivatásszerűen űzte? Mert én ilyet nem tennék semmiképpen, nem is adom tovább a kulcsot.
-
válasz
syler123 #10096 üzenetére
A képlet nagyon egyszerű, legalábbis magyarhonban:
1. Vagy legális a verziód, vagy nem. Nincs olyan, hogy "közelebb áll a legithez". Nem tiszta forrásból vásárolva a kulcsot pontosan ugyanott állsz, mintha xy fórumból telón aktiválható kulcsot vadásztál volna le teljesen ingyen. (pontosabban te vagy a béna, hogy még fizettél is érte).2. Hogy miért mondtam magyarhont: mint magánfelhasználót, aki nem terjeszti és nem használja pénztermelésre az így megszerzett illegális szoftvert nem fognak büntetni. Akkor sem, ha xy oldalon vetted, akkor sem, ha ingyen "szerezted" a kódot. USA-ban más a helyzet, ott tudtommal mindkét esetben büntetendő a sztori, viszont ha xy oldalról jóhiszeműleg vetted, akkor jogilag mutogathatsz rájuk, hogy ők a csúnyabácsik, te "ártatlan" vagy. Ezzel lehet, hogy megúszod odaát a büntit, de ugyanúgy törölnöd kell a kalóz win-t.
Hm, ez új: illegális kulccsal aktiváló felhasználót perel a M$.
-
westlake
félisten
válasz
syler123 #10100 üzenetére
Nem tudom miért mész el másik írányba, mint amiről eredetileg szó van.
De valóban a te dolgod, hogy milyen kulcsért adsz pénzt és kinek.Nyilván nem tudhatom, te milyen módon vásároltad, de jónéhány ember hibásan hiszi azt, hogy legálisan használhatja a Windows-t, mert valakinek küldött PayPal-on például 5 ezer forintot egy MSDN kulcsért. Valójában fizetett 5 ezer forintot és ugyanúgy illegálisan használja a Windows-t, mintha aktivárottal aktiválta volna. Magyarul még ki is dobott az ablakon 5 ezer forintot. A M$ valószínűleg sosem fogja a kulcsot letiltani, de az a Windows mindig is illegálisan lesz aktív.
-
syler123
veterán
válasz
westlake #10099 üzenetére
A példád szerintem erős túlzás. Amúgy ha érvényét veszti a kulcs, akkor így jártam, legyen az én bajom
A másik hogy én nem károsítok annyira, mint aki a telepítőlemezre teszi az aktivátort, hogy még a laikus is könnyen használjon nem eredeti Windows-t, ezt csak megjegyzem...
-
syler123
veterán
válasz
westlake #10090 üzenetére
Most komolyan ennyire álszent ne legyél. Szerinted hányan vesznek pl g2a-n kulcsot? Rengetegen, és igen fizettem érte, szerintem legyen itt mindegy, a lényeg hogy megvan, nem hiszem hogy az Ms tőlem számlamásolatot fog kérni, vagy megnézi hogy a matrica a gépen van-e. Még mindig közelebb áll az eredetihez, mintha aktivátort használnék.
azopi74: köszi.
Egyébként 1 gép a lényeg, azon működjön a frissítés, akkor már örülök.
-
syler123
veterán
Vettem egy Retail Win 8.1 kulcsot. Ha frissítem Win10-re akkor is retail marad? Tehát utána a Win10-et feltehetem több gépre? Vagy még most tegyem fel az összes gépemre az eredeti Win 8.1 pro-t és utána frissítsek majd? Használhatom az eredeti Win 8.1-et offline profillal, akkor is aktiválni fogja? Aktiválást gondolom magától végzi, a telepítés elején gondolom beírom a kulcsot és kész vagyok.
-
Jogosultnak biztos jogosult (mint mindenki, akinek 8.1-e van), csak ahogy értettem, a dell BIOS-kulcsokat újraparticionálós telepítésnél is elfogadja, nem csak a "rátelepítős" megoldásnál - a sajátom még gariban van, azt nem próbáltam.
#10087: Azannya, a KB2976978 is ehhez az M$ trójaihoz tartozik? Eddig azt hittem, hogy csak a KB3035583-at kell kihagyni. Nem értem, hogy miért kell annyira egyeseknek
29.-én lehúz az ember egy hivatalos ISO-t, frissít róla oszt csókolom. Ha jogosult a win10-re, akkor az aktiváció se fog elmaradni (ha elmaradna, lehet prüntyögni az ügyfélszolgálatnál). Semmi második-startmenü meg egyéb idiótizmus.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #10071 üzenetére
"illetve lehet működni fog a korábbi verzióknál is használható termékkulccsal a telepítő letöltése."
most sem kell kulcs win8-as iso letoltesehez....
-
mate.93
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket kérném.
Pár hete/hónapja volt Win10 már a gépemen, többször is, többféle Build, de a napokban mikor le szerettem volna újra tölteni a Microsoft honlapjáról, szürke volt a gomb, nem lehetett letölteni.
Így hát letöltöttem egy régebbi, 10036-os buildet torrentről, feltelepítettem, de ma reggel kérte a kulcsot, hogy aktiváljam. Angol fórumokon már utánna olvastam, próbáltam néhány kulcsot, de sajnos egyiket sem fogadta el.
Most mi a teendő? Tudtommal a próbaváltozat "ingyenes". Microsoft accountom is hozzá van csatolva a windowshoz, gondoltam majd lefrissíti a legfrissebb buildre, de sajnos nem, csak az alapvető frissítések települnek.
-
noxon
őstag
Most akkor mi a helyzet, ha új vinyóra akarom tenni az insideres aktivált win10et? Hogy valósítható meg ez nekem nem tiszta vagy maradjak örökké azon a vinyón? Vagy letölthetem az isot, de az hogy lesz aktivált kapok új kulcsot vagy a mostanival vagy hogy?
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #9929 üzenetére
Hát a hardver ID az ott van biztos a 8.1 kulcsa mellett, abból valamit alkothatnak majd, mondjuk az aktiváláshoz sosem kellett MSA. Igazán adhatnának majd egy kódot
premete: Nekem a rendszer kulcsa -HCFC6.
-
premete
veterán
válasz
#58000384 #9926 üzenetére
Ilyenek a kulcsaid?
Product Name : Internet Explorer
Product ID : 00362-10000-06502-AA341
Product Key : 8N67H-XXXXX-XXXXX-XXXXX-TXYCV
Modified Time : 2015. 07. 16. 2:59:41
====================================================================================================
Product Name : Windows (BIOS OEM Key)
Product ID :
Product Key : 23HNW-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VMFFC==================================================
Product Name : Windows 10 Pro
Product ID : 00330-80000-00000-AA628
Product Key : VK7JG-XXXXX-XXXXX-XXXXX-3V66T
Installation Folder : C:\WINDOWS
Modified Time : 2015. 07. 22. 13:47:32
================================================== -
Воланд
titán
válasz
FollowTheORI #9923 üzenetére
a 10240-es buildben nincs lejarati ido. ennek a buildnek csak ugy lehet az aktivaciojat visszavonni ha tiltjak a kulcsot.
-
törölt tag
Túlélte azt a 98 is, az már más kérdés, hogy volt-e valami, ami utána nem működött (pl. altatás).
Amúgy már kikapcsolja a monitort is a rendszer, így ezt is lehúztam a listáról. Jelenleg nincs is más *koppkopp
Arról ugye továbbra sem lehet tudni semmit, hogy a jelenlegi preview kulcsos aktiválással mi lesz a későbbiekben?
-
moonguru
őstag
Nem valószínűleg, hanem biztosan!
Pont így jártam csak szerencsére jó időben! (alaplapcsere meghibásodás miatt)
Regisztráció megszűnt és nem is lehetett regisztrálni mivel tiltott lett az automatikusan adott kulcs!
De sikerült egy újabb Buildot letöltenem ISO-ban, amivel rá tudtam frissíteni és mivel volt még serial hozzá aktiválni is tudtam!
Jelenleg sajnos nincs ilyen lehetőség! (vigyázok is már jobban az alaplapomra)
-
Clemi
veterán
Csak egy pár kérdés.
A gyökér könyvtárban van nekem egy "$Windows.~BT" nevű könyvtáram.
- Annak a tartalma megegyezik a most a gépen lévő W10 verzióval?
- Abból tudok csinálni telepítő USB kulcsot, úgy hogy átmásolom a 10162 ISO-ból készült telepítő pendrive-ra?
- Ha elkészíthető és telepíthető, akkor az így immáron egyből 10240-es W10 aktiválni fogja magát, ha bejelentkezek az Insider programban is rögzített MS fiókommal?Mindezt csak azért, mert a héten teljes konfig cserét csinálok, és nyilván megőrülne a W10, ha egy Z68-as alaplaphoz beállított rendszer lemezt egyszerűen átteszem az új, Z97-es chipkészletes alaplapra.
-
noxon
őstag
Most akkor mi a helyzet, ha új vinyóra akarom tenni az insideres aktivált win10et? Hogy valósítható meg ez nekem nem tiszta vagy maradjak örökké azon a vinyón? Vagy letölthetem az isot, de az hogy lesz aktivált kapok új kulcsot vagy a mostanival vagy hogy?
-
Novver
senior tag
Hogy fogy működni a 10 aktiválása?
8.1 Tulajok kapnak első telepítés után egy kulcsot 10-hez?
Vagy állandó jelleggel 8.1-et kell telepíteni majd ahhoz hogy majd utána 10-et felrakhasd? Mert az utóbbi elég retardált megoldás lenne.
Mert haver esküszik hogy olvasta hogy az első install után kapsz egy 10-es kulcsot, de nem találja a cikket.
Mert akkor megveszem szépen a 8.1-et és kalap kabát. Megúsztam legolcsóbban.
Választ előre köszi
-
premete
veterán
válasz
anderledani #9540 üzenetére
Nálam is így volt, kulcs nélkül aktiválódott az iso szűz ssd-re.
-
zzola
titán
válasz
anderledani #9540 üzenetére
Értem. Másodszorra milyen kulcsot adtál meg?
-
törölt tag
"Starting on July 29, we will start rolling out Windows 10 to our Windows Insiders. From there, we will start notifying reserved systems in waves, slowly scaling up after July 29th. Each day of the roll-out, we will listen, learn and update the experience for all Windows 10 users." [link]
29-én az Insiderek kapják meg a rendszert, ezzel tesztelve, hogy minden rendben megy-e, és utána indul meg azoknak, akik lefoglalták. Mondjuk azóta sokaknak már fent van.
Azoknak lett aktivált, akiknek égetett kulcsuk van Dell gépen, vagy frissítettek korábbi buildről. Én is próbáltam másik gépen többféle módon, nem lehet semmilyen kulccsal aktiválni jelenleg.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni.
egyik gepunkon hasznalunk parallels segitsegevel windowst. telepitettuk a windowst 10et, 10240 iso-t. Aktivalaskor viszont azt irja a windows nincs aktivalva, amennyiben rakattintok, hogy masik termek kulcs megadasa, "megfagyott" hangot ad a windows, az adott ablakra.a termekkulcs amit szeretnek beirni eredeti, hivatalosan megvasarolt windows 8as kulcs.
elore is koszonom!
-
Воланд
titán
-
westlake
félisten
válasz
Vasinger! #9404 üzenetére
Nem tudom. Csak tettem egy próbát. Valaki mintha azt írta volna itt, hogy a Windows 8-as gépén magától aktiválódott a friss telepítés. Remélem nem egy előző IP-re feltelepített 10240-re gondolt, mert az természetesen aktív marad(t).
Valószínűbbnek tartom, hogy ki kell majd tölteni valami form-ot, megadva a Windows 7-es, vagy 8-as kulcsot. De ezt a M$ jobban tudja. 29-e után ki fog derülni. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy a 10240-et nyugodtan fel lehet telepíteni, nem fognak 29-én kiadni egy olyan build-et, amit legrosszabb esetbn ne lehetne akár feltelpíteni a 10240-re.
Szóval legjobb esetben nem lesz új build, legrosszabb esetben meg olyan build lesz, amit fel lehet majd telepíteni a 10240-re (is). így értettem. -
Felraktam az angol final-t, finom nagyon. Viszont a 8as kulcsomat nem fogadta el, és a letölthető nyelvi pakk sem ér sokat. Majd ha megjelent a magyar telepítő, és tisztázódik, hogy a kulcsok hogyan aktiválhatóak be, akkor frissítem az összes gépemet 10re.
-
westlake
félisten
válasz
Vasinger! #9396 üzenetére
A 10240-es build a végleges. Ezt fogják kitenni 29-én az MSDN-re és ez kerül majd a "polcokra" is.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy az IP buildeknél (10174-től visszafelé) a WU-nél ki lehet lépni az IP csoportból, a 10240-es build-nél pedig be lehet lépni az IP csoportba.#9399: Magyar telepítők ugyancsak 29-én lesznek elérhetőek. Nyilván van olyan, akinek már most is elérhető, de ők nem leak-elték ki. Nekem nem fogadta el a Windows 8-as Pro kulcsomat. Eleve error-t ír (0xc004e016), nem is nézegeti valami adatbázisban az interneten.
-
Vasinger!
nagyúr
Torrentre 29 előtt is fel fog kerülni a végleges változat? Nem, nem kalózkodás miatt kérdezem, mert eredeti kulcsom lesz hozzá, csak letölteni onnan nagyon nyűgös.
Azt egyébként lehet tudni, hogy az MSDNA-soknak milyen kulcsok fognak járni? 8.1-ből és 7-ből Professional járt, most ezt már a Microsoft kicsit megbolygatta ha jól tudom.
-
-
syler123
veterán
-
sszemtelen
őstag
Amúgy honnan lehetne esetleg olyan hivatalos kulcsot kapni, amivel ténylegesen, ingyen lehetne frissíteni Win10-re úgy, hogy nem ilyen-olyan launcherek oldják meg az aktiválást?
Akár valakitől msdn accról is, jelképes összegért -
-
Tournament
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9352 üzenetére
Nincs kms szerver a kulcshoz mivel amit megadtál az VL pro vagy enterprise key
VL kulcshoz kell hozzá parancs soroznislmgr /ipk te kulcsod amit beírtál
slmgr /skms xyz.asd.wasd ide a w10hez hozzá tartozo kms elérés
slmgr /ato ezzel a parancsal aktivál isPro 10240 - VK7JG-*****-*******-******-3V66T ez aktivál
-
HaZse
őstag
válasz
premete #9341 üzenetére
Sajnos vannak ilyen egyének. Ezért nem adok ki senkinek sem kulcsot a sajátomból.
Clemi"Windows only: Wizmo, a free tweak and hack utility for Windows systems, is a tiny but powerful little stand-alone app that lets you create shortcuts for all kinds of things you might want to do in Windows"
-
premete
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
dredjudge84 #9324 üzenetére
Lehet, hogy előbb a 162-t kellene felraknod, és azt frissíteni 240-re. Azért gondolom ezt, mert a 166-os volt az utolsó insider preview (fbl_impressive). A 10240-es pedig már a TH1 frissítési csatornán jön. Emiatt lehet más a kulcs.
-
Tournament
aktív tag
válasz
dredjudge84 #9324 üzenetére
-
dredjudge84
őstag
válasz
Milestone2 #9322 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés! Mikor regeltem az insider programba, kaptam egy kulcsot. Nekem ha felment a Windows azzal a kulccsal kell aktiválnom ugye?
Caak mert ahol fenn van az iso, ott írják mellé a kulcsot is amivel aktiválni lehet.
-
törölt tag
válasz
amadeus11 #9281 üzenetére
Elvileg így lehet.
dredjudge84: Az update beállításaiban van egy nagy gomb, hogy nem kérsz több insider buildet. Utána újraindítod, és kész. A felhasználód pedig az insider.windows.com oldalon tudod kiléptetni.
Az onnan vásárolt kulcs pedig semennyire sem hivatalos, sőt, akár tilthatják is idővel.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet leiratkozni az insider programról? Sehol nem találom hol kell.
A másik kérdésem, hogy ha veszek kulcsot a lentebb lévő linken, az mennyire hivatalos?
http://www.reddit.com/r/microsoftsoftwareswap/comments/3ax9j2/h_windows_7_8_81_servers_office_visio_project/
-
premete
veterán
Majd kiderül 29.-én (vagy valamikor). Én arra tippelek, hogy a "retail" a 10240-re vonatkozik, a "Régebbi típusú eredeti jegy sikeresen letétbe helyezve." pedig az OEM kulcsra, és azzal fogja aktiválni majd ha lejön frissítésben. Annyira nem fontos mondjuk, mert minden windowshoz van egy halom retail és enterprise kulcsom, az aláírásomban szereplő laptop w7&w8 oemeken kívül) csak kíváncsi vagyok, hogyan fog működni
-
premete
veterán
-
sepsi0
őstag
Magánszemély vásárolhat mennyiségi licenszet? Nekem 4+1gépre kéne.
Amúgy értem amit írsz, de akkor az legális, hogy az oem kulcsokkal kereskednek, mert az unio (eu) engedi, ez meg nem? Azért a kulcsért fizetett és nekem ajándékozta, ettől bűnözők lennénk?
Még annyi, hogy a diákos árat simán kifizetném 5x is de 60eft kicsit tulzás. Nekem nem kell support meg hasonlok, miért ne vehetnék olcsóbban rendszert? Amúgy diákot tudnék szerezni, de nem akartam csalni. -
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
anderledani #9200 üzenetére
Ugyanazt a kulcsot kapja aktiváláskor, amit az insider frissítők.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Arról van már valami infó ,hogy 29.-e után lehet e valahogy majd tiszta telepítést is win7 vagy vin8 kulccsal vagy csak frissíteni lehet ? ( A tiszta telepítés híve vagyok )
Illetve nekem Microsoft Windows 8.1 Professional with Media Centerem van az nem fog bekavarni frissítésnél ,hogy a media center kulcsa felülírta a windows 8 kulcsot ?
Frissítésnél kell az online fiók vagy mehet offline is ? -
premete
veterán
válasz
mefistofeles #9110 üzenetére
Gondolom aktiválta is magát, kulcs nélkül.
-
premete
veterán
válasz
Barthezz2 #9014 üzenetére
100% biztonsággal ezt senki sem tudhatja. Én azt valószínűsítem, hogy 29.-én jön frissítés és ugyanúgy legális lesz, ahogy a w8.1 volt. Új iso-t se zárnám ki, de inkább az első forgatókönyvre szavaznék, legalábbis azoknál, ahol windows 10 alatt látszik az előző, legális kulcs biosból.
Gondolom, nem véletlenül települt a gmx malware, így tudják, mennyi a legális, és mivel aktiválták.
Mondjuk beba**na, ha egy frissítéshez új iso kellene. -
-
bzoley
veterán
válasz
Barthezz2 #9014 üzenetére
Most akkor mi is a helyzet a kulcsokkal, fiókkal és a hardverekkel? Az addig tiszta, hogy ha most frissítek, aktiválva marad, és akkor is ha utána csinálok egy 10240 clean installt. Egy laptopot - amin vígan szaladgálnia kéne, de természetesen használhatatlan vele - épp most frissítek. Viszont este lecserélem a laptopot egy újabbra, megy át rá a fiók is, és a 10240 frissítés nélkül. Vajon csak a fiókot veszi figyelembe, és aktiválja ezt is, vagy észreveszi, hogy másik laptop?
(csak elmélkedés, gyakorlatilag mindegy, mit csinál) -
premete
veterán
válasz
#58000384 #8948 üzenetére
Nem hiszek a szerencsében, abban inkább, hogy a Microsoft a Dell nagyságrendű cégeknek ad lehetőséget a az előző oem kulcs használatához w10 alatt is. Arra is kaptak 2 milliárd dollárt, hogy a windows-t nyomassák.
A másik, szerinted hány százalék nem üzleti gépen van Magyarországon LEGÁLIS windows?
Azt kipróbáltam a kedvedért, hogy teljesen szűz telepítéssel felmegy a 240-es iso, kulcs nélkül, és aktiválódik nálam; azt valaki kipróbálhatná, hogy legális w7-w8.1 oem-re a kibontott isoban a setup.exe-re kattintva felfrissíti-e, illetve aktiválja-e; erre is vannak pro és kontra postok. -
premete
veterán
válasz
#58000384 #8940 üzenetére
Pár órája próbáltam, és működik: letöröltem az ssd-t, töröltem az összes recovery particiót, feltettem a w10 10240 isot, nem adtam meg semmilyen kulcsot, mégis aktiválta magát első netre lépéskor. Én is utánaolvastam a neten, azt írják többen, hogy LEGÁLIS windows 7 SP1/Windows 8.1 esetén működik, friss telepítésnél és frissítésnél is a kulcs nélküli történet, kms aktivátorok és hasonlók esetén nem.
Ki kellene próbálni annak, akinél nem működik, persze az is fontos lehet, hogy uefi-e, illetve a kulcs benne van-e a gépben gyárilag. -
premete
veterán
Garancia semmire nincs, én arra tippelek hogy 29.-én jön egy frissítés, amivel a preview kulcs eltűnik, és a másik kulccsal aktiválja magát a rendszer (tegnap írtam, hogy kiírta a windows az eredeti, w8.1 kulcsomat is).
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"@Borisz76: igen, ugyanúgy működik.
-
premete
veterán
Ki lehet lépni az insider programból és aktiválva marad a gép? Rányomtam a kilépésre, és engedte, az előző buildeknél nem élt a lehetőség:
Windows 10240, isoból, szűz ssd-re, Dell OEM W8.1 pro volt rajta eredetileg, semmilyen kulcsot nem adtam telepítéskor, hiába kérte.
Első netre lépéskor aktiválta magát.
-
premete
veterán
válasz
#58000384 #8906 üzenetére
Ha elolvastad volna amit írtam, nem emlegetnél kulcsokat.
Nálam is így volt, és sok ezer embernél. Az lehet, ahogy írtam, hogy kell LEGÁLIS windows 7 SP1, vagy Windows 8.1 kulcs a gépben, vagy ezek alól az isoból a setuppal frissítést futtatni, és aktiválódik.
Bemásoltam azt is, hogy windows 10 alatt 2 kulcs található nálam, a windows 8.1 pro és a windows 10 insider kulcs, holott isoról telepítettem, szűz ssd-re, és semmilyen kulcsot nem adtam meg. -
törölt tag
válasz
premete #8893 üzenetére
Gabe-nek szegeztek pár kérdést: [link] [link] [link]
"Builds 10162 and 10166 will no longer be offered over Windows Update, and whatever build you’re on will show as “up to date” if you check for new builds. ISOs for build 10162 will be taken down from the http://insider.windows.com site and prerelease keys will no longer activate builds." [link]
Ezért nem aktiválódik azoknak, akik most telepítik a rendszert, és (hivatalosan) nincs olyan kulcs, ami aktiválná a 10240-et, csak a megmaradt aktivált állapot játszik.
CharlieDrop problémájára is ez a válasz.
-
pruzsi
őstag
Üdv! Szeretném felrakni kérdésem hogyha van eredeti kulcsom lehet tiszta telepítést végezni elfogadja úgy a kulcsot vagy csak frissíteni lehet,továbbá ha frissítem programok megmaradnak?
-
kiskacz
senior tag
Üdv!
Olvasgattam, de nem találtam a problémámra megoldást, ezért kérek segítséget.
Insider verziót futtatok a laptopomon, nekem megfelel...
minden gond nélkül megy.
Most viszont, hogy megjelent a magyar nyelv, gondoltam feldobom az asztali gépre is. Nem fogadta el a termék kulcsot, most fent van ugyan, de nem tudom aktiválni. Két gépen nem lehetek fejlesztő?
Milyen megoldással tudnám az asztali gépet is aktiválni? (fejlesztő módot bekapcsoltam.)Köszönöm!!!
-
savior
őstag
Milyen kulcsal lehet aktiválni? Azt írja, hogy Current product key: ***** - 3V66T, de mégsincs aktiválva.
-
törölt tag
válasz
westlake #8771 üzenetére
Hát ez még biztosan frissülni fog 29-ig, addigra talán megkapja a 10300-at, vagy valami ilyesmit (kérdés, hogy ehhez Insidernek kell-e lenni?).
Amúgy Gabe írta, hogy a prerelease kulcsok nem tudják már aktiválni a 10240-et, viszont ha a korábbi build aktiválva volt vele, akkor ez az állapot megmaradt. Egyelőre hasonló okokból nem lehet tisztán telepíteni, még biztos alkotnak valamit az aktiválással is.
-
premete
veterán
Logikus a gondolatmeneted; amúgy nálam se akart este megjelenni a frissítés, tegnap délben kulcs nélkül tettem fel a 166-os szűz en-us pro iso-t, ami kapott egy kulcsot aktiváláskor, és reggel a wu frissítéskor 240-esre lett ez aida szerint: OS version: 6.3. 10240.16387 Key: VK7JG-.....-3V66T. Lehet hogy több kulcs is van?
Originalkey-ként még találtam egy 23HNW kezdetűt is powershellel, ez lehet a biosban lévő 8.1-es OEM kulcs?
Én nem írtam be semmit, az biztos. -
mdraco
őstag
Felraktam tiszta telepítéssel, ahol kulcsot kért, skippeltem, most azt írja, nincs aktiválva...
-
pzstm
titán
10166 Insiderről frissítettél?
Mert ez más kulcsnak tűnik...vagy Te Enterprise vagy?
Ez a teljesen hivatalos ISO, semmilyenm speciálisat nem kaptam, az az első biztonsági frissítés fent van, ezért mondtam, hjogy könnyen lehet, hogy 10240 marad maga a build szám Jűlius 29-ig, csak ezek az updatek már bele lesznek integrálva, ezekkel együtt érkezik majd 29-én/29-e utána. frissítés (nekünk meg addig csak pár WU-t kell leszedni és lehet bejelentik, hogy hát Ti már Insiderek RTM-n vagytok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest