Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudna e linkelni valaki egy jó leírást leírást nlite-hoz. (vagy van e olyan közösség ahol ezzel foglalkoznak.) az a menyország lenne ha lennének valahol letölthető minimál iso-k amiket csak aktiválni kell teljesen szabályosan.
munkám miatt most 14 év után vissza kell térnem a windowshoz. géphez kaptam termékkulcsot, most jött el az ideje. Próbálok nyitottan állni a dologhoz. de a lehetőségek szerinti szóval sejtem hogy ez azért korlátok közés van szorítva, de a mosgástéren belül azért élnék a lehetőséggel. legminimalistább és legnagyobb kontrollt adó megoldás érdekel, a lehető legkisebb erőforrás lábnyommal.
továbbá milyen emberi áron kapható fizetős víroskergető illetve tűzfal megoldást javasoltok? mert olyat vásárolnék.köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hobby elektronika
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest