Hirdetés
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #53004 üzenetére
Most így állok. Sikerült elérnem, hogy ne tegye fel, így megy HDMI-n a monitor a Microsoft VGA-val. Végigcsináltam egy windows update visszaállítást, ami valami 12 lépés volt, de pár lépésnél a beírt cmd parancsok nekem hibát adnak ki, így nem tudtam eltüntetni.
A hide update kis szutyokkal el van tüntetve elvileg ez a két update.Kitöröltem a SoftwareDistribution mappából a DeliveryOptimization és a Download mappát (egy 2GB feletti fájl írásvédett a DeliveryOptimization-ban, az maradt)
Most nem kínálja fel, hogy újra kéne indítani, de ez így nem hiszem, hogy végleges. Ki van kapcsolva a rendszer lapon a driverek automatikus telepítése és a windows update-nél az újraindítás, valamint benyomtam, hogy halasztás a frissítésre.
El kéne tüntetni azt a két frissítést, és akkor elvileg többet nem is keresné a jelenlegi beállításokkal.
Hogy lehetne kitörölni legalább a felsőt, amit telepíteni akar, mert a másik állandóan hibában van, az talán nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Facebook és Messenger
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest