- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #53004 üzenetére
Most így állok. Sikerült elérnem, hogy ne tegye fel, így megy HDMI-n a monitor a Microsoft VGA-val. Végigcsináltam egy windows update visszaállítást, ami valami 12 lépés volt, de pár lépésnél a beírt cmd parancsok nekem hibát adnak ki, így nem tudtam eltüntetni.
A hide update kis szutyokkal el van tüntetve elvileg ez a két update.Kitöröltem a SoftwareDistribution mappából a DeliveryOptimization és a Download mappát (egy 2GB feletti fájl írásvédett a DeliveryOptimization-ban, az maradt)
Most nem kínálja fel, hogy újra kéne indítani, de ez így nem hiszem, hogy végleges. Ki van kapcsolva a rendszer lapon a driverek automatikus telepítése és a windows update-nél az újraindítás, valamint benyomtam, hogy halasztás a frissítésre.
El kéne tüntetni azt a két frissítést, és akkor elvileg többet nem is keresné a jelenlegi beállításokkal.
Hogy lehetne kitörölni legalább a felsőt, amit telepíteni akar, mert a másik állandóan hibában van, az talán nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- League of Legends
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest