- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
Help ,eltűnt a gépház meg az áruház .Sehogy nem tudom előcsalogatni ...mindent megpróbáltam
Registry error ,lehet valahogy javítani teljes újratelepítés nélkül ? -
-
acura13
aktív tag
-
válasz
acura13 #34178 üzenetére
" filmeknél az nfo filet meghagyta , avit törölte..."
, ütős sztori, de nagyon, valami elfajzott jogvédő intézkedésnek tűnik elsőre. Jó lenne erről többet tudni, nálam üzemel egy ideje a win10 különböző gépeken, és semmi sem tűnt el eddig. Az asszony gépén überkritikus dolgok vannak (a munkája), az enyémen a családi fotóalbum, asszem ideje a masszív archiválásnak.
Amúgy a c meghajtón volt az összes eltűnt cucc, vagy más partícióról is lopott a rendszer?
-
válasz
acura13 #34191 üzenetére
szia,
okozhatta, bár inkább csak közvetve - elvileg nem töröl semmit, ha külön nem kéri/engedélyezi a felhasználó -, de a korábbi verzióra történő főverziós ráfrissítés sok hibalehetőséget hordoz magában, sokkal jobb és biztosabb az új főverzió tiszta alapra eszközölt telepítése.
-
enginev3.0
félisten
Egy új gép került a hálózatba, és megint ott tartok hogy a win 7 új gép minden gépet lát, az én gépem meg nem látja win10-zel ezt az új gépet, pedig mappa megosztás, hálózatfelderítés minden be van kapcsolva, és pont az utóbbi lenne fontosabb
Közös WORKGROUP-ban vannak
Most működik, az órával volt baja a hálózatnak, hogy nem frissült a téli időszámítás szerint
Átállítottam másik frissítő szerverre most frissült és jó
-
törölt tag
válasz
hunluki #34190 üzenetére
MacBook: Intel HD Graphics 3000
iMac: AMD Radeon HD 6750MJáték nálam gépen nem pálya, arra ott a konzol
Mindegyik átesett egy memória bővítésen, a Book-ba meg került egy SSD, de még egy jó darabig nem akarom lecserélni egyiket sem. Ezeken már futott 7-8.1-10 hiba nélkül szerencsére.
-
acura13
aktív tag
válasz
30z.Samu #34183 üzenetére
A rendszer egy 8.1 röl lett friisitve..Talán ez okozta?? de hallottam olyant hogy a W10, az általa károsnak tünö filekat törli..OK, de a jogtiszta progikhoz miért nyult????
Ugyhogy egyenlöre az asszony laptopján van 10-es, szüztelepitéssel, ott marad , ha jo, akkor ujra felteszem én is... -
törölt tag
válasz
30z.Samu #34188 üzenetére
Ez meglehet, eléggé rajta vannak. Mondjuk lenne még mit reszelni a rendszeren, elég sok panaszt olvasni itt is. Szerencsére ezek eddig elkerültek, és két olyan Apple gépen is használjuk, ami már nem támogatottak, így a driverekkel is trükközni kell. Az mondjuk már megint vicc kategória, hogy miért nem támogatott egy 2011-es MacBook és iMac...
-
Livius
őstag
A Win 10-re történő ingyenes frissítés meddig fog még működni, pontos dátumot tud valaki?
-
hunluki
senior tag
válasz
acura13 #34178 üzenetére
Azért ez tényleg durván hangzik. Volt szerencsém cifra dolgokhoz 10-es alatt, de ez nagyon sci-fi-be illő.
Persze azok alapján hogy nekem mások nem hitték el hogy miket művel a gépemen... akár még ez is megtörténhetett
Tuti hogy nem winyó gond? Filrendszer sérülés? SMART adatok mit mondanak a lemezről?
-
törölt tag
válasz
Lord Baelish #34176 üzenetére
Passzolom sajnos, nem használok sem postát, sem gmail-t.
(#34178) acura13: Nem szedtél be valamit véletlenül? Kicsit furcsa, hogy az OS leszedne így filmeket, PDF-eket, de még a programok esetében is érdekes (jó, a nem legális játékok egy más kérdés, bár ezt sem tartanám valószínűnek)!
-
acura13
aktív tag
válasz
Morzsibácsi #34168 üzenetére
adott egy x részre particionált HDD, az egyikre feltettem a win10-et, majd tettem fel játékot, más progikat, ebookot, pdf-et, stb..
Egyik nap a gép nem nyitotta meg a file kezelot, csak dolgozott és kiirta hogy beolvasás folyamatban, kb egy fél ora utén meglepve tapasztaltam hogy a szabad hely 440GB-tal több lett, és rengeteg adat hiányzik...Könyvtárak megmaradtak, de a tartalom eltünt!!!!!
Na ekkor ment a lecsoba.......Pl filmeknél az nfo filet meghagyta , avit törölte......Ja és nem igaz hogy 30%-kal gyorsabban bootol mint a win 8.......Forditva inkábbb..pedig elsöre tetszett a kinézete
-
ro_bert17
őstag
Én a Thinkpad X220-ra feltettem a W10, próbálgatni. Ennyire rossz op. rendszer indulással én még nem találkoztam. Pedig nem friss most már az indulás. Már még a Lenovo is leszedegette az addig elkészített illesztőket, szoftvereket...
Viszont a most nálam lévő gépet is olyan használja, aki csak használni szeretné, de a W10 már nem először vág alá. És ez a nincs se start menü, se tálca, gépház, stb. elég komoly dolog.
Azt hiszem visszaadom most neki, és megpróbálok valahonnan letölteni 8.1-et. -
Lord Baelish
tag
válasz
#14595328 #34173 üzenetére
és esetleg az én problémámra tudsz vmit?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Morzsibácsi #34174 üzenetére
Mit lehet tudni.
-
törölt tag
válasz
Lord Baelish #34171 üzenetére
Fiókban nincs semmi infó az aktiválásról, MS fiók nélkül is használható. A többi amúgy pontosan úgy van, ahogy írtad
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
következő a problémám
Asus X552 noti, Intel 4400 és Nvidia 820M
HDMI összeköt a TV-vel, oké
BIOS bejön a TV-n
egy Live CD (Hirens Boot) bejön a TV-n
Windows 10 boot: a logó megjelenik, majd amikor bejönne az asztal, akkor a TV-n: "nincs jel" és ennyi
ha eltávolítom magát a kártyát az eszközkezelőben, nyomok egy restartot, akkor megjelenik a Windows asztal kb. 20 másodpercre, majd amint újra felismeri, hogy ez egy Intel HD 4400 kártya, egyszer csak eltűnik a kép a TV-ről és "nincs jel"
már mindenféle driverrel megpróbáltam, semmi változás... kitöröltem a drivereket, mindent mókoltam vele, semmi... régebbi, újabb driver... semmi
valakinek valami hasonló probléma vagy ötlet?
(ja, még annyi, hogy a Windows látja a TV-t, mint másodlagos képernyőt, tudom is állítani, hogy kiterjesztés, tükrözés, de nem reagál rá semmit a TV, úgyan úgy "nincs jel")
előre is köszi
-
Lord Baelish
tag
-
30z.Samu
félisten
válasz
Morzsibácsi #34168 üzenetére
Valahogy így értelmeztem én is.
-
-
acura13
aktív tag
Haszálhatatlan OS.................
elöször a Start gomb, majd az összes tálca gomb müködésképtelenné vált...majd azt a particiotvahová a W10 települt, egyszerre csak törölte az általam telepitett progikat, több mint 440 GB-ot..( legális, nem legális játékokat, szoftvereket, dokumentumokat, pdf.fileket..
Na ekkor format c: majd vissza a jol müködö 8.1-------azota is gond nélkül müködik..... -
kippedli
tag
Kicsit nem világos 1-2 dolog. Vettem anno egy 8.1 pro kulcsot, ment a 8.1 majd felupgradeltam 10re, lejött az iso kép amit ki is írtam és azzal csináltam egy "tiszta" 10telepítést. A 8.1 kulcsot elfogadta akkor is a 10. Az első kérdésem az volna ,hogy ez egy egyedi iso kép és csak én a saját gépemre használhatom vagy másikra is csak az én kulcsomat nem fogja elfogadni mert már máshol használom? Másik kérdésem ,hogy ezek a kulcsok honnan tudják ,hogy melyik gépen vannak aktiválva? CPU id vagy valami hardver ID alapján? Szóval ha új gépem lesz akkor vehetek új kulcsot?
-
Lord Baelish
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy több gmail-es email címem is be van párosítva a microsoft posta alkalmazásában és az egyiknek dob fel értesítést és amelyiket sűrűbben használom ahhoz nem... ráadásul a microsoft fiókom is ezzel van párosítva, de pl a naptár értesítéseket feldobja, csak a levelekét nem...
tudnátok segíteni?és igen be van kapcsolva, h értesítsen, megnéztem
-
Fandango
veterán
Az mitől lehet, hogy a Windows Firewall services nem indul el magától? Automatic-ra van állítva a szolgáltatatás, és ennek ellenére mindig manuálisan kell elindítanom, ha újra indítom a gépet.
-
válasz
ro_bert17 #34160 üzenetére
Visszarakod a Win 8.1-et.
Viccen kívül, alant volt több példa erre, Locutus a #34120 -as hsz.-ében pl. ezt a videót linkelte.
Nálam tavaly októberben volt ilyen, két hétig szórakoztam vele, majd mivel egyéb problémák is jelentkeztek (visszaadtam a laptopot a gazdájának, erre esténként folyamatosan felébredt alvásból, amit sehogy sem tudtam megoldani (a WU-t nem lőttem ki, szvsz az volt a ludas), majd jött egy update, és működésképtelen lett a Wifi, stb.) szépen visszaraktam neki a Win 8.1-et...
-
ro_bert17
őstag
Üdvözlet!
Van itt nálam egy dell notebook, amit azt hiszem 8.1-ről frissítettek 10.
Nincs startmenü, tálca, stb.
Kb. két sikerült valahogy feléleszteni, de op. rendszer kapott frissítéseket megint, és megint előjött. Újrandít, del nyomogatva hogy belépek a biosba (ami nem is sikerült) és most elindul rendesen.Mit lehet ezzel tenni, hogy ez a jelenség ne jöjjön elő megint?
-
King Unique
titán
válasz
t72killer #34151 üzenetére
Nem a feladatkezelőbe kéne normális esetben vadul belegányolni, mindent kilőni... intelligens programok, mint a korábban fikázott USR, megmutatja pontosan az eszköz leválasztását akadályozó folyamatokat és ad lehetőséget azok leállítására [link]. Illetve van, hogy nem is program, hanem rendszerfolyamat fogja az eszközt. De persze a Windows beépített megoldása soha nem lesz ilyen szinten, hiába ugranak több ezret a build verziók...
-
lsc
nagyúr
Olyan gondom van hogy már többször előfordult hogy alvás után a kurzor egy kb centis függőleges szaggatott vonal, újraindítás után minden rendben.
Mégis megtaláltam a hibát [link], akkor ez nem 10 hiba ezek szerint.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Win10 be bekapcsoltam a proxy-t
Internet E be is kéri a username / passwordot a proxyhoz, de az Edge nem akarja
Ez bug, vagy még csak kód nélküli proxy-t támogat? -
Lui76
őstag
Ez a problémám gép akadás
A furi benne , hogy egy idő után elkezd működni és onnantól játék meg bármi órákon át gond nélkül fut !
Csak indulás után van ilyen agytépő várakoztatás .
Próbáltam a hdd optimalizálást - lefutott.
ccleaner - tisztítás. (de az egész rendszer is max 3 hetes) Először van win10-em , de persze lehet vmi hardver gond is.Win10-nél van olyan újratelepítés , amikor megmaradnak a régi adatok ?
Sok steam meg origin játékot nem szeretném megint újra letölteni... -
margithid
veterán
Win10-ből inditandó friss telepítésnél lehet particionálni? illetve másik helyre telepíteni a rendszert?
-
-
törölt tag
válasz
t72killer #34149 üzenetére
Már 2 hete 1 napja megy a legújabb win10 telepítésem, lehet érdemes lenne fogadásokat kötnöm rá, hogy ki fogja-e bírni még jó 2 hétig.
Még sosem volt fent 1 hónapig egyhuzamban.
A pendrive problémát már várom visszaköszönni, azaz hogy egy ártatlan pendrive használat kifekteti a win10-et, és csak reset gomb, kikapcsológomb hosszan vagy áramtalanítás segít, tehát durvább módszerek.
De amilyen kis sunyi, az most nem lesz, szerintem azt majd az ezt követő 2-3. win10 újratelepítéskor fogja előhúzni, most valószínűbb, hogy megint előjön majd valami régi hiba, ami még augusztusban-szeptemberben boldogított. Mert ez így megy a win10-nél: eltűnik egy hiba, már azt hiszed, hogy teljesen ésszerű, racionális okból, ti. "javították", de valójában nem ahhoz, hanem a csillagok szerencsés együttállásához van ennek köze. Mindegy, én már ugrásra készen állok a win 8.1-es pendrive-ommal.Nyilván amúgy szívesen használom/-nám a 10-est, de a hibák ellen én tehetetlen vagyok, a pendrive-hiba például az a kategória, amivel már nem lehet együttélni, pedig az elég átlagfelhasználós attitűd, hogy az ember pendrive-ot dug a gépébe.
-
-
törölt tag
"egy átlag felhasználónak semmi baja nincs vele"
Mert használják boldog tudatlanságban és ha gond van legyintenek rá. Attól még sok a hiba a rendszerrel így félév után is. Motorháztető alatt is és alap dolgok nincsenek átgondolva UI terén. Ott az Edge, most nem is az hogy egy rakás funkció hiányzik még, reméljük jön majd kiegészítő, swype, normális kedvencek, megjegyzi a pozícióját stb. Bár tényleg óriási öngól volt bétaként defaultnak betenni, de nem is ez a facepalm. Hanem nézzük amit már késznek gondol az MS: novemberben betették a tab preview-t mondván újabb hiányzó funkció megoldva. Csak éppen szarul csinálták meg, ez így parasztvakítás és nem hasznos funkció. Hétköznapi helyzet dolgozathoz anyagot keresel, 10-20-30 Wikipedia tab nyitva, olvasgatsz. Ahogy összezsugorodnak a fülek ugye már csak kb. mindegyikből a favicon és talán 1-2 betű látszik a fülön, valamelyik fölé viszed a kurzort hogy mi is volt az az oldal? IE11 szépen kiírja hoverként a cikk címét és a tálcaikonon keresztül is bejön a nyitott lapok listája. Az Edge mutat egy bélyegképet az oldal kicsinyített másával, de nem írja ki mi az, csak cím nélkül. WTF? Találd ki ennyiből mi az konkrétan. Tálcaikonon az IE-vel ellentétben semmi. Agyhalál.
Másik: Outlook.com email hozzáadása asztali Office Outlookhoz. Fiók hozzáadás, Outlook.com kiválaszt, email és jelszó megad, mi sem egyszerűbb. Erre nem tudja elérni a szervert. Az ember gondolná két MS termék egymással csak megoldja. Súgó lapon csak ennyi. Mint máshonnan kiderült ha az Outlook.com címednél be van kapcsolva a two factor biztonsági rész akkor az asztali Outlooknak nem a normál jelszavad kell megadni, hanem az MS fiók webes felületén kell egy külön jelszót kérni az Outlooknak és úgy már lefut a varázsló. Na ezt miért nem tudták figyelmeztetésként a fiók hozzáadásakor közölni? Vagy legalább a Súgó lapon kiírni. Helyette 20-30 percig szívtam mi a francért nem tudok két MS terméket összehozni egy sima varázslóval hiba nélkül.
-
ntomtb
tag
-
WeghA
tag
Nem tudom találkoztatok e vele, de eltűnt a tálcáról az Edge ikonja, az órára kattintva naptár nem jön elő, tálcán a keresőre kattintva csak forog a „töltés jelző” a Modern UI Alkalmazások üres.
Mit lehetne ezzel tenni? -
ntomtb
tag
Asztali ablakkezelő és dwm.exe hibák sorozata.
Kérdezem én mitől? -
raidx
őstag
Érdekes módon a VGA frissítési frekvencia 60-ról átváltott 30-ra. Igy nem volt látható/olvasható semmi.
BIOS alapra eredménytelen. Bios frissítés HDD-k kiiktatása, Boot USB telepítőről és sikerült a rendszervisszaállítás lemezképből. Mi a fene okozhatta a kalamajkát?
Olvasgattam csak.
-
lanw
aktív tag
Mitől függ,hogy hibrid módban indul a gép,ha teljesen áramtalanítom?Nekem ez teljesen új.Ez ma kezdődött.Boot racer-el indulok,és az írja,hogy hibrid indítás,és nem állítottam semmit.
-
vlevi
nagyúr
válasz
wjbhbdux #34108 üzenetére
I5 3470, 8G RAM, nem mkndanám ócskának. És nem gyalultam ki semmit "konteós" programokkal, WU-t is meghagytam. Az, meg, hogy arra alkalmatlan gépre is automatikusan feltelepül, az igenis a windows hibája.
Az itt olvasható problémák sem a "konteós progik" miatt wan. Az, hogy elmegy a startmenü, nem indulnak az uwp appok, nem frissül a csempe, megfagy, kékhalál, feketeképernő satöbbi.
Tudom, ezek közül sok a driverprobléma, de vajon miért nincsenek ilyen problémák más windowsokkal? Továbbmegyek, miért nem volt ennyi probléma a korábbi windowsok béta szakaszaiban? Win7 legelső publikus bétáját használtam a gépemen, 2009 elején, és az égvilágon semmk baj nem volt vele. Ezzelszemben a win10 egy trágyadomb. Még most, fél évvel a hivatalos megjelenés után (és majd 1 évvel az első insider verzió óta) nagyságrenddel több a baj vele, mint korábban bármelyikkel, szerintem a win98 és me se wolt ennyire szar.raidx: nem kapcsolódott be a virtuális zupper lebontás?
-
margithid
veterán
válasz
margithid #34125 üzenetére
Ez jó lenne ahhoz amit szeretnék?
-
raidx
őstag
Megkergült a rendszerem! Átváltott a felbontá 1600*1200-ra az 1920*1080 ról és nem tudom visszaállítani. Próbálkoztam lemezképből visszatenni a rendszert de közölte, a telapített rendszer BIOS a lemezkép meg EFI rendszer a visszaállítás nem lehetséges. Néztem a bios beállításokat de ott nincs változás. Redon beállításoknál az 1920*1080 szerepel /Crimos/.
-
CirrMee
addikt
válasz
dergander #34126 üzenetére
Azért nem a hardver tervezőit kell lesajnálni, mert a programozók lusták. Már a többmagos időszak előtt is tapasztalni az ilyesmit: rengeteg programozó otvaros kódokkal operált - minek optimalizálni, van elég kakaó (MHz pumpálás korában) a sz*r kódok futtatásához. Ha elég öreg vagy, ellenpéldának fel tudom hozni az Amiga programozóit...
-
Tails111
aktív tag
Ha a windows 10 aktivált akkor Rendszer ablak jobb alján ugyanúgy megjelenik az eredetiséget igazoló logó?
Hasonlóan win 7, 8 hoz. -
lanw
aktív tag
Nem is tudtam,hogy ha tiltva van WU akkor a store-ból nem lehet tölteni.
-
dergander
addikt
válasz
CirrMee #34124 üzenetére
Visszatekintés , asszem az első procim az az AMD Athlon64 volt 2005-be vettem,nah eltelt 11 év és még mindig a szerencsétlen 32bites programokkal killódnak. Nem hiszem el hogy ennyi idő alatt nemtudott volna átállni a fejlesztő gárdák. Nemsokkal később már 2 magos Procim volt és a mai napig a játékok elég nagy része nem is nézi ha van 4 vagy 6 magod ugyanis 2 maggal is úgy mennek mint 4el . Tehát azt kell mondjam fejlődik a világ csak hozzá a szoftverek viszont nem.
Nem ide való téma de ott van a képernyő 4K kijelzők vannak,de már dolgoznak gőzerővel hogy legyen 8K .... Kérdem én minek? Mikor egyetlen olyan VGA sincs a közelbe se ami 4Kba garantálná hogy max grafikán menjen egy AAA játék. A konzolok még a 4K-t se kezelik,még 1080p-be is killódás megy hogy 30fps legyen akkor hol van még a 4K / 30FPS korszak. Szóval a Hardverek mérföldekkel előrébb vannak mint a szotveres oldal és egyre komplikáltabb lesz a fejlesztés egyre többen nemfognak foglalkozni vele hogy akár optimalizáljanak rá. -
margithid
veterán
A 100 mb-os rendszer számára fentartott hely sajnos nem azon az ssd-n van amin a win1 0lesz, ezt win10 alatt át lehet valahogy helyezni arra az ssd-re amelyiken maga a win1 0is elsz?
Win7 alatt ezt nem siekrült emgoldani, ezért kérdezem, hogy win10 alatt menne-e. -
CirrMee
addikt
válasz
Locutus #34123 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy mikor fogják kihasználni végre.
Az meg tiszta sor, hogy erre nem mostanában fog sor kerülni. A többszálú procikban rejlő képességeket is évekig nem használták ki a programozók, 64bit -es buliról nem is szólva - idő kell, mire elkezdik használni, még több idő múlva kitapasztalni a fejlesztők.
-
CirrMee
addikt
-
Locutus
veterán
Néhány esetben ez megoldja nekem: run troubleshooter
Nem talál hibát, meg lényegében semmit se csinál, de ha benyomod neki, hogy admin módban keressen problémákat, mire végigmegy a csík újra működik a start menüDe pl a legutóbb, amikor a nod32 betolt egy frissítési üzenetet a műveletközpontba (ettől is le szokott fagyni a shell), nem segített semmi. Bementem a nod32-be, frissíteni kellett a licenszet, ezután frissítette magát, és abban a pillanatban a win shell is újra működött. Szóval én biztos vagyok benne, hogy a tray meg action center üzenetek körül van a bibi. Mindig olyankor jön létre ilyen hiba, ha valami üzenget.
-
raidx
őstag
válasz
Bacusuz #34115 üzenetére
Három szereplő közül az egyik minket is érint: Intel, AMD vagy NVIDIA. Mindhárom cég készít PC-s GPU-t, és abban is megegyeznek, hogy mindhárom állítja, termékei támogatják a DirectX 12-t. Ez nagyon fontos már most, de hamarosan, az újabb játékok megérkezésekor égetően kritikus lesz, csak éppen ott a kisbetűs rész, ami miatt sokan nagyon bosszúsak, miszerint nem mindegy, „mennyire támogatja” a DX12-t az adott GPU. Pedig lehet örülni a DX12-nek, legyen akár többéves videokártyánk.
Esetleg egy 3DMark teszt.
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
a dx12 támogatást ha a karim tudja(r9 390) akkor azt hogy kell felrakni?
vmi frissítés, vagy más? -
-
wjbhbdux
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
Borisz76 #34099 üzenetére
"fórum hozzászólások alapján is csökkent a gondok száma"
Nézzük meg, hogy mennyi hozzászólás van a Win7 topicban, és mennyi a Win10-ben?
Ha feltételezzük, hogy egységnyi felhasználó nagyjából ugyanakkora arányban írja be a problémáit mindkét topicban, akkor a Win10 katasztrofálisan áll.
Windowsokon belül saccperkábé 10%-t írnak a win10 részesedésének, 50-60 körül a win7. Ez alapján, ha darabra egyforma a problémák bejelentése a két rendszerben, akkor a Win10-el 5-6-szor több a probléma , mint a hetessel.
De hasonlíthatjuk a win8, 8.1-hez is, mert azzal nagyjából egálban van a részesedése a 10-nek. Ott sincs túl nagy pörgés, ami azt mutatja, hogy akinek van, az használja, és nem a bajai miatt rinyál. -
tutis
őstag
Miért van aza hogyha total commanderrel akarok c-meghajtóról törölni, akkor hibaüzivel elszáll?
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Egy ventilátor vezérlőhöz kellene egy drivert felraknom, de a következő hibaüzenet jelenik meg.
OP telepítésnél, majd a gépházban is kikapcsoltam egypár funkció.link
Van valami a mit vissza kéne kapcsolnom, hogy tudjam telepíteni a drivert, vagy valami más miatt nem engedi a telepítést ? -
A baj annyi, hogy egyre több dolgom van vele, mert hát munkahelyen is elferdül már (mert ugye a friss laptopokon már az van), meg ugye amúgy én is a játékok miatt váltottam volna, mert hát attól hangos a net és a PH!, hogy a DX12 így meg úgy meg fogja váltani a világot.
Apró probléma, hogy ahol eddig láttuk a DX12-őt, ott általában nagyon nem látni azt, hogy ez bizony elementális erejű változásokat hozna, illetve a techdemó nem játék, tehát egyáltalán nem mérvadó, hogy a techdemókban jajj, de szépen muzsikál.
Sajnos biztos, hogy a Win10-re váltást sem fogjuk megúszni, de amíg ilyen állapotban van, annál többet nem foglalkozok vele, amennyit feltétlen muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged