Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok aktiválni szeretném a win 10-et de amikor beírom a kulcsot 0xc004e016 kódot kapok.
win 8 és 8.1 es kulcsokkal próbálkoztam (pro64bit) de állandóan ezt a hibakódot kapom.
próbáltam telefonos aktiválást de az se jött össze (a droidos fajtát)Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok van egy win 7 home prem. kulcsom. ez jó 32 és 64 bites rendszerhez egyaránt?
+1 ha igen akkor aktiválás után tudom frissíteni win 10-re?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok feltettem a win 10-et
az első kérdésem, hogy a nevemet (C:\Users)-ben található, azt hogyan tudom megváltoztatni?
sehol, semmilyen opciót nem találtam hozzá próbálkoztam ezzel a "netplwiz"-es témával de semmi. microsoft fiókkal vagyok beregisztrálva(igen megvettem a win-t 8.1 ről csináltam tiszta telepítést, és azzal a kulccsal telepítettem)
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
amikor feltettem a 10-et az elején van ilyen gomb hogy " gyors beállítások használata" amit kicsit benéztem és rányomtam a testreszabás helyett... no mind1 a lényeg azt hogy ezt utólag hogyan tudom módosítani?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
hogyan tudom úgy kikapcsolni a win10-et hogy a frissítéseket ne kezdje el feltelepíteni? csak lője ki a gépet és ennyi, majd később felteszem a frissítést..
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok,
egy olyan kérdésem van, hogy win 10 nek vagy win 7 home-nak van kisebb gépigénye?
linuxal kivételesen nem akarom fárasztani a nagyszülőketSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
a kérdésem az, hogy mikortól lesz úgymond legális a windows-om?
ha van egy eredeti kulcsom, illetve valamiféle számlaszerűségem, hogy mégis én vettem az már jónak számít?az alábbi oldalon jó áron illetve gyorsan be lehet szerezni, kulcsokat ami hasonló a g2a-hoz.
ha bármiféle szabályt megszegtem volna akkor elnézést, személyesen szólok az adminoknak.
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok a frissítéseket hogyan tudom kordában tartani?
pl. nyugodtan letöltheti, de ne akkor telepítse amikor kikapcsolnám a gépet, vagy újraindítanám, hanem amikor én akarom.Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz Döglött Róka #50630 üzenetére
értem.
és ha pl villámlik mint állat? nehogy már meg kelljen várnom a frissítéseket stb...Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
azt hol tudom beállítani, hogy egy program teljes hozzáréssel használjon egy meghajtót?
qbittorrentől van szó, és csak akkor tölt le, ha rendszergazdaként nyitom meg.Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
meghajtó megosztásával kapcsolatban:
adott a C meghajtó amiből particionáltam külön egy D-t is.
szépen megosztom, és ezt dobja ki.
a vicces az, ha ugyanezt a megosztást megcsinálom egy külső meghajtóval (most egy pendriveal tesztelem) akkor gond nélkül olvasom róla a dolgokat.
A C meghajtót se tudom megosztani, ez esetleg valami védelem lesz? hol tudok kévételt hozzáadni?
(mind a kettő gép win10 64bit)[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
néha futtassatok lemezkarbantartót
(L:/dl/upc/2017-08/18/100739_sr2sjdholnuded4g_nevtelen.png)(/L)Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
windows indításakor az ikonok eltűnnek egy másodpercre a tálcáról.
már megszoktam de ez normálisnak mondható, vagy miért lehet?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok!
Lehetett valami win frissítés, azóta ha elindul a gép, bejelentkezik egy fiókba és ez az üzenet vár:
"Nem sikerült bejelentkezni a fiókjába
bla.bla.bla próbáljak meg be-ki jelenkezni az segíthet"
hát sajnos nem segítettvalami ötlet hogyan lehetne megcsinálni?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
win 10 pro kulcs működik a win 10 pro N -es szériával is?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Hol tudom beállítani, hogy amik a zárt képernyőnél érkeznek új képek, az legyen a háttérképem is? (windows reflektorfény a neve ha jól tudom)
(és ha jön valami új akkor automatikusan változzon a hátterem is)Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
találkoztatok olyannal, (amd proci a bele integrált videókártyával), hogy frissítés után 4:3-as képarányt vett fel a monitor, és eltűnt az alvás gomb is?
erre mi lehet a megoldás?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz quailstorm #70032 üzenetére
nem késtél el, ha beüt a gebasz, elmentettem amit küldtél köszi szépen
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
van egy win 8 pro kulcsom amit még régebben aktiváltam be win 10-re
a kérdés az, hogy ez a kulcs kompatibilis a win 10 pro N es szériával is?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok van pár honlap amit linux alatt elérek, viszont win 10 alatt nem.
ez tűzfal beállítás lehet?
illetve ha alvómódból indítom el a gépet, nagyon sok idő míg a honlapokat betölti.upc 120as netről van szó
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok
Adott egy OEM home licenszes laptop, amire PRO-t tennék.
Szeretném azt elérni, hogy mikor telepítem a windows-t akkor kérje be a kulcsot, mert automatikusan skippeli azt a részt így hogy tudja hogy van már egy OEM home.ezzel a módszerrel ki tudom választani a win10 verzióját, viszont még mindíg nem kéri a kulcsot, amiből majd kitalálja automatikusan hogy milyen windows kulcsot adtam meg.
erre tudtok megoldást?
Köszi előre isSzép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Opel topik