- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Воланд #22218 üzenetére
Tehát akkor, csak hogy végre most már jól értsem, szerinted ez így teljesen rendben van.
Az MS-nek még véletlenül sem kellett volna úgy megírnia a Windows Update kliens oldali változatát, hogy az fel legyen készítve a rendszer működését ellehetetlenítő, frissítés általi hibák lekezelésére, ezáltal is biztosítva a rendszer működőképességének fenntartását.
Értem.
Más a véleményem, és az érintett x ezer felhasználónak is biztosan más, de az én példám ettől még rossz.
Ezt akkor túlbeszéltük.Döglött Róka: megértettem végre, köszönöm.
King Unique: elvileg, az Enterprise-nál azért tudsz majd kategóriákat létrehozni, így legalább újraindulni nem fog azonnal.
Ice_Man22: WP-s telefonom van. ..de nem úgy volt, hogy még erősen Béta állapotú a WP10? Pár napja olvastam bele a vonatkozó topicba, akkor még írogattak hibákról vastagon.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest