Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Sajna úgy néz ki, hogy nem fogok megúszni egy újra telepítést, mert a jelenlegi 8.1-es rendszeren nem igazán tudnak, tudok segíteni.
Most egy win 10 mennyire elfogadható, pl teljesítményben, stabilitásban, stb. Én kb egy éve próbáltam, de nekem akkor nagyon nem jött be, leginkább az indulás lassúsága volt számomra idegesítő a 8.1-hez képest. Esetleg ha van valakinek véleménye a mostani win 10-ről, akkor azt szívesen meghalgatnám.
Vagy maradjon a 8.1, esetleg a 7?
h87m-d3h, I5, gtx970g1, 16gb ram, 2db 120gb ssd, enermax630w, stb. Photoshop raw képekkel, játék tomb raider, gta, stb, net, de nem mindennapos használatban van.
Köszi -
szmayer1
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Szia.
Én is kikapcsoltam a jélszókérő funkciót, és nekem is sokat molyol az üdvözlőképernyőnél.
A biosba a fast boot nekem is be van kapcsolva, csak én nem jöttem rá, hogy miért nem tudok belépni. Kénytelen voltam az alaplapon nyomni egy resetet, hogy be tudjak lépni ismét. Mondjuk utána nem szórakoztam vele, mert jönnöm kellett dolgozni.
Viszont a fast boot nekem mindig is be volt kapcsolva mikor még win 8.1 volt fent, de ott nem tapasztaltam azt, hogy ne tudtam volna a biosba belépni. Igaz ma frissítettem a biost, sajna és nem tudom már visszarakni a régit
-
szmayer1
senior tag
Tudom, hogy ki lehet várni, csak kicsit morgolódós a hangulatom, de az a problémám, ha már egyszer sikerült nekik eltalálni a gyors bebootolási időt, akkor ezt miért nem tudták megtartani a következő windowsban. Így olyan mintha visszafejlődne az op rendszer.
Egyébként egy teljes újraindítás nekem is 35-40 másodperc, még ezen a gépen is, de jobb volt látni mikor max 20-25 mp volt.
-
szmayer1
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Sajna nekem kb 10-15 másodpercel lassabb, ami bosszantó
persze egy sima hdd-hez képest gyors, még ki tudom várni, csak a win 8.1 után nem ezt vártam. Lehet, megy vissza a 8.1.@Sinesol Értem, hogy kiforratlan, de akkor miért adták ki így, netán valaki sürgette őket, vagy nem volt elég idejük tesztelni? Ha a 8.1-et sikerült úgy megcsinálni, hogy villám gyorsan induljon el, akkor itt melyik részét nem sikerült "májkroszoftéknak" összehozni?
Bocs az offért. -
szmayer1
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Akkor vajon ezt nem is lehet orvosolni?
Illetve akkor nálad is lényegesen lassabb, vagy csak egy picit? Mert engem megőrít a tudat, hogy másfélszer gyorsabban is el tudna indulni az op rendszer, megfelelő windows-al. Meg legalább megnyukszok egy kicsit, hogy nem csak nálam van ez a lassulás, mert elég gáz egy új rendszertől. -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Létezik, hogy a win 10 lényegesen lassabban indul el mint a win 8.1? Mikor csak frissítettem a 8.1-et 10-re, már akkor éreztem, hogy picit lassabban indul, de gondoltam a frissítés miatt. Most csináltam egy tiszta telepítést, hát brutálisan lassan akar elindulni. Kb másfélszer annyi ideig tart az elindulás. i5, 8 GB ram, gtx 970 g1, ssd 120GB
Esetleg tapasztalt valaki ilyet?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy maradjon a 8.1, esetleg a 7?