Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Saját laptopon Win10 alatt Microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve, ez még egy régi hotmail.hu-s cím, eddig sehol nem volt gond vele. Az Office365-öt viszont egy sulid.hu-s címmel használom, intézményi regisztrációval.
Ma reggel gondoltam átállítom a PIN-t, amit a bejelentkezéskor használok a gépen. Működik. Ugyanakkor amikor át szeretném állítani, ez fogad. Nem értem ez honnan jön? Ilyen szervezeti marhaságot a munkahelyi gépeken láttam eddig. Amikor a helyesbítésre nyomok, a sulid.hu-s címet adja be. Én itt a másik fiókot adok meg lehetőséget választom, de ott a hotmail-t nem fogadja el, keressem a rendszergazdát... Ez most így reggelre pont hiányzott egy egyébként szépen induló napon. Mi a franc ez? A gépházban a hozzáférés munkahelyi vagy iskolai rendszerhez ott van ez a sulid fiók, de ha leválasztom, akkor az Office365 nem fog menni?!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest