- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Előre is elnézést kérek, ha a kérdéseimmel olyan témát/témákat feszegetek, melyek az elmúlt pár órában/napban már ki lettek tárgyalva, de nem volt lehetőségem az elmúlt 2 napban felgyülemlett közel 1000 HSZ-t végigolvasni.
Mai nappal jelezte a gépem, hogy letölthetem a Win 10-et. Ezzel kapcsolatban merült fel pár kérdésem, amire örülnék, ha választ kapnék.
1. Jelenleg egy jól belakott Windows 8.1-es rendszert használok, mely a laptopom gyártója jóvoltából előtelepítve lett anno a gépre. Felmentem hát a gyártó oldalára, hogy ellenőrizzem kitették-e már ők is a Win 10-el kapcsolatos információkat. Szerencsémre igen valamint egy egész korrekt leírást is mellékeltek mellé. 'A Windows 10-re vonatkozó korlátozások' résznél viszont megakadt a tekintetem az Intel Haswell processzorokat érintő sorokon. Viszont, ha jól értelmezem, akkor csak abban az esetben érinti, ha 32 bites rendszert teszek fel? (nekem most 64 bites van).
2. Van-e arra lehetőség, hogy miután letöltöm a 10-et, akkor ne a meglévő 8.1-es rendszerre 'telepítse fel', hanem teljesen szűz telepítést hajtson végre?
3. Van-e arra esetleg lehetőség, hogy a letöltött Win 10-et nem feltelepítem, hanem az ISO-t egy külső winchester-re rakom (egyáltalán érdemes-e)?
4. Ha a 3-as pont nem járható vagy teljesen értelmetlen, akkor van-e arra lehetőségem, hogy a meglévő 8.1 mellé feltelepítsem a 10-et és a gép dual boot-al induljon?
5. Ha jól olvastam elvileg az nVidia driverek fel lettek már készítve a 10-re, tehát nem kell, hogy gondom legyen a GT740M működésével?
6. Végül, de nem utolsó sorban van-e esetleg bármi infotok arról, hogy a közkedveltebb alkalmazások (TeamViewer, TeamSpeak, League of Legends
) működnek-e megfelelően, mert sajnos erről sehol nem találtam info-t.
A válaszokat előre is köszönöm, valamint azt is, hogy végig olvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest