Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha meg több végpontnál kellene ezt eljátszani, akkor meg nyilván váltanál (vagy 2 napig csak megosztásokat csatolnál)"
Két napot hogy érted? 2x24 óra vagy 2x8 óra munkaidő? Legyen 2x12, mert én sokat dolgozom. 24 óra az 1440 perc. Elosztom 8-al mert kb. annyi perc közvetlen elérési utat adni a 4 megosztott mappámnak. Az 180 végpont. Hát, az azért nem semmi, kérdés, hány végpont akarja nézni az én filmjeimet?Bocs, nem tudtam kihagyni, értem miről beszélsz, de számomra és legtöbbünk számára ez a fajta professzionális felhasználás nem releváns.
A h265-től legkevésbé sem tartok, így van ahogy írod, kevés ami CSAK abban van. Sok-sok év, mire teljesen lecserélődik a filmanyag, ráadásul sok évig párhuzamosan futnak majd, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, milyen új, forradalmi codec jön, ami okafogyottá teheti a h265-öt is.
Ami esetleg megváltoztathatja médialejátszó-igényemet, az, ha kényszerből tévét cserélnék valami 4k, hdr, stb-re. Jelenleg egy full hd 65"-os pana plazmám van, és amíg ez működik, vagy rentábilisan javítható, addig egészen biztosan nem lesz váltás! Remek, számomra majdnem hibátlan megjelenítő, jelenleg nagyon drágán kapnék olyat, amire esetleg lecserélném.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- PlayStation 5
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest