Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha meg több végpontnál kellene ezt eljátszani, akkor meg nyilván váltanál (vagy 2 napig csak megosztásokat csatolnál)"
Két napot hogy érted? 2x24 óra vagy 2x8 óra munkaidő? Legyen 2x12, mert én sokat dolgozom. 24 óra az 1440 perc. Elosztom 8-al mert kb. annyi perc közvetlen elérési utat adni a 4 megosztott mappámnak. Az 180 végpont. Hát, az azért nem semmi, kérdés, hány végpont akarja nézni az én filmjeimet?Bocs, nem tudtam kihagyni, értem miről beszélsz, de számomra és legtöbbünk számára ez a fajta professzionális felhasználás nem releváns.
A h265-től legkevésbé sem tartok, így van ahogy írod, kevés ami CSAK abban van. Sok-sok év, mire teljesen lecserélődik a filmanyag, ráadásul sok évig párhuzamosan futnak majd, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, milyen új, forradalmi codec jön, ami okafogyottá teheti a h265-öt is.
Ami esetleg megváltoztathatja médialejátszó-igényemet, az, ha kényszerből tévét cserélnék valami 4k, hdr, stb-re. Jelenleg egy full hd 65"-os pana plazmám van, és amíg ez működik, vagy rentábilisan javítható, addig egészen biztosan nem lesz váltás! Remek, számomra majdnem hibátlan megjelenítő, jelenleg nagyon drágán kapnék olyat, amire esetleg lecserélném.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Politika
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest