Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
VoidXs #34898 üzenetére
akkor máshogy kérdezem most már
, mert én eddig azt hittem, hogy amit most letöltök az ugyan olyan mint a 8, amit szintén le lehet tölteni.
akkor fog kijönni olyan változata ennek a 8.1-nek, mint ami most van a 8-nak a 90 napos vagy nem?(mert akkor ezt kár volt kiírnom lemezre, ha csak még fél évig használhatom fel)
-
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34892 üzenetére
én a sima 8.0 letölthető 90 napos próbaverzió meddig használható?
mert akkor valamit nem értek. -
Ice&Lime
veterán
ezt bootolva a lemzről is és windowson belül is lehet telepíteni?
csak mert windowson belül betettem lemezt és megnéztem, tovább-tovább gombokra kattintva olyan volt mintha tényleg lehetne, de nem csináltam még meg, mert még azért lementek pár dolgot biztos ami biztos alapon, de akkor ezek szerint megcsinálná windowson belül is? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34882 üzenetére
egy röpke kérdés.
jelenleg a 8.0 próbaverzió van fent.
ha kiírom lemezre (ki szeretném) a 8.1-et és beteszem, elindítom, akkor csak egy gyors frissítést fog csinálni és minden megmarad (fileok, beállítások,stb..) vagy teljesen letörli és újrarakja a rendszert? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34882 üzenetére
az egy jó húzás volt beletenni.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy szeretnék áttérni Windows 8-ra (x64 Pro) viszont nem tudom, hogy érdemes-e várni a 8.1 megjelenéséig, mert nem szeretném azt, hogy most magcsinálom, rárakom a programjaimat, belakom és amikor kijön hivatalosan (mikor is?)a 8.1 lehessen előről kezdeni az egész telepítgetést, mert nem lehet frissíteni vagy ilyesmi.
Szóval akkor várjak, vagy felesleges, mert nem lesznek ilyen inkompatibilitási hibák?
-
HAX
tag
válasz
Psychonaut #34865 üzenetére
Igen de ha mondjuk kuka vagy alkatrész lenne a laptop vagy ilyesmi és utána feltenni más gépre. Bár ez csak feltevés volt.
jakos73:
Mostmár tiszta köszi. Ha megjött a csomag akkor még jövök a hülye kérdéseimmel. -
Ice&Lime
veterán
akkor ha elromlik az alaplapod az olyan mintha letörölted volna a gépedről és átviszed egy másikra, amikor veszel egy új alaplapot, tehát új gépre teszed, ha így nézzük, akkor is él amit az előbbiekben mondtunk, hogy egyszerre egy gépen lehet fent és annak eleget is teszel.
-
HAX
tag
válasz
Psychonaut #34863 üzenetére
Köszi a választ és jakos73-nak is.
De tegyük fel ha elromlik a gép (meghal az alaplap) és (értelemszerűen) nem lesz letörölve akkor mivan? Marad az ügyfélszolgálat vagy kuka? -
HAX
tag
Sziasztok.
Vennék laptophoz win 8-at de tisztázni kellene, hogy akkor az OEM az több gépre is feltelepíthető vagy csak egyre és ha gépet váltok akkor már nem lesz használható a következőn?
[link] -
viktor82
őstag
Közben sikerült megoldanom!
-
törölt tag
válasz
viktor82 #34855 üzenetére
Ha a telepítő reklamál, csináld azt, hogy vezérlőpult->eszközkezelő, amit frissíteni akarsz: jobb klikk, illesztőprogram frissítése és akkor betallózod mappából Így nekem olyan drivereket is feltett, aminél ha a setup.exe-t indítottam, nem engedte telepíteni. Érdemes a saját dolgokat feltenni, mert nekem a videokártyának feltette az ms drivert, viszont a pontifex akadt. Betallóztam (nincs a gépemhez win8 driver) és láss csodást, azóta tökéletesen megy!
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #34853 üzenetére
Ezt nem találom:$
-
törölt tag
Beléptem a hotmailes accountommal az áruházba, mert frissítettem a térképet. Hogyan lehet kijelentkezni?
-
EmptyParadox
senior tag
Még mindig nem lehet megoldani azt, hogy ha oldalra helyezem a tálcát, akkor olyan vékonyra állíthassam, mintha alulra lenne pozicionálva?
-
Ice&Lime
veterán
fontos, hogy be legyen pipálva a szolgáltatásokban a -powershell 2, a -távoli különbözeti tömörítés APi-támogatása és a -windows helymeghatározási szolgáltató egy egyszerű hétköznapi usernek?
-
ruskop
senior tag
válasz
pushalias #34845 üzenetére
Bocs, de igenis végig nyálaztam mindent amit erről a laptopról lehet tudni de sajna arról nem tehetek, hogy az eladók és még a Lenovo "segítség" nyújtói sem tudtak mit mondani. De persze neked tök természetes egy olyan notebook amire azt írják, hogy Win7 és Win8 kompatibilis de csak a Win8-at tudod feltenni mert alaplapilag belemókolták azt. Köszönöm. Ennyit a segítőkész emberekről.
-
pushalias
addikt
válasz
ruskop #34844 üzenetére
Van itt nekem elérhető közelségben egy HP 500-as, a verhetetlen XP van rajta, de ha kéred, mehet rá 98 is, mindent ver, legközelebb ne vacakol ezekkel a korszerű izékkel, csak a bajt hozzák rád.
És ami még nagyon fontos: a jövőben se tájékozódj soha, mielőtt veszel valamit. Ez a siker és a boldogság egyik kulcsa!
-
ruskop
senior tag
válasz
ruskop #34843 üzenetére
Naná, hogy még azt sem lehet. Hihetetlen.
Elég lesz egy-két hangulatjel.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
ruskop
senior tag
Segítség kellene. Lehet, hogy már találkozott valaki ilyen problémával.
Vettem egy Lenovo G580-as notebookot Win8-al. Viszont nekem nem igazán jön be és gondoltam felteszem a Win7-et. Viszont miután feltelepített és újraindul akkor a Lenovo felirat után megint újra indul és újra és újra. Nem tud bebootolni. Már a partíciókat is módosítottam de úgy sem. Többféle Windowst is kipróbáltam csak a Win8 bootol be. A Bios-ban meg van egy olyan, hogy Windows License: Win8 STD MTL vagy micsoda amit nem lehet onnan törölni. A röhej meg az, hogy egy Hiren's cd-vel meg simán be tudom bootoltatni a Win7-et és úgy meg megy rajta. Szóval nem tud valaki valami kis okosságot? Én már arra gondoltam ,hogy egy szűz Biost kellene szerezni és valahogy kicserélni a két Biost.A másik meg az, hogy a gépház gombot megnyomom bejön a fogaskerék aztán kidob. Már olvastam olyat, hogy esetleg vírusirtó csinálja ezt. Vagy valaki tud erre is megoldást?
Előre is köszönöm
-
cigam
titán
válasz
GeneraL_XTX #34838 üzenetére
Hívd fel a +3612674636 számot. Meséld el mi történt, és segítenek. A gép legyen bekapcsolva, és legyen rajt iinternet kapcsolat.
-
pushalias
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34836 üzenetére
Mennie kell az automatával. Soha, egyetlen alkalommal sem buktam el az aktiválást, és a kollégák sem, pedig a volt munkahelyemen csináltuk egyszer-kétszer, és azóta csak egyszerűbb lett.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem nagyon sikerült
Remélem az operátorral több sikerrel járok, OEM volt az előző win7 is, remélem azért beaktiválja, majd bekamuzok valamit
-
válasz
GeneraL_XTX #34834 üzenetére
Ha automata tudja aktiválni, akkor az. Ha nem megy, akkor jön az operátor. Ha a Windows 7 amiről frissítettél nem OEM volt, akkor kell mennie az aktiválásnak. Egyéb esetben meg kuka úgyis.
-
bon
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34832 üzenetére
Telefonos aktiválás.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Alaplapot cseréltem a gépben, és utána Win8 azt írja hogy nincsen aktiválva és hogy a ez a termékkulcs jelenleg egy másik számítógépen használatos
Win7-ről upgardelős liszenszt vettem anno. Mi ilyenkor a teendő?
-
tomp
félisten
AsMedia usb 3.0 van a laptopban. Az elsőként kiadott driver a win7-hez tökéletes volt. Kiadtak egy frissítést amit felrakva nem látta a portot.
Win8 szerencsére már nem kért drivert, rögtön felismerte.
Csak a webkamerát kellett feltelepíteni, illetve a Realtek HD audio drivert eltávolítani és egy régebbit felraknom. +az Intel és az Nvidia GPU driverek. -
vlevi
nagyúr
Pl. az asmedia driverei kerülendőek, az nForce-os nem kezeli a trim parancsot, satöbbi.
Az meg végképp kerülendő, hogy valaki berakja az adott esetben 2-3 éves driver cd-t a gépbe aztán "install everything" módban teleszemeteli a frissen felrakott rendszert egy rakat automatikusan induló vacakkal, amire égvilágon semmi szükség. Pl. xFast usb, intel smart connect, hogy ne soroljam tovább.
Én pl. örülök neki, hogy a win8 felrakása után semmit nem kellett keresnem a neten a gépemhez. Na jó, csalok egy kicsit, mert ATI Catalystot fel kell rakni, és akinek a hang számít, az kereshet egy normálisabb drivert az alaplapi realtekhez, de nekem elég, ha a ding.wav-ot lejáttsza -
kungzi
veterán
válasz
Black Plague #34824 üzenetére
megvolt, és most már nincs fagyás
tehát az alapbeállítás van most
franc se érti ezt a technikát
-
Mert ha a gyárival működik minden, akkor felesleges. Meg lehet benne hiba, mert nekem pl. hibáznak a vinyók, ha felrakom a drivert. Nem az ahci-t, hanem maga a chipset drivert. Szóval ha eszközkezelőben minden okés, és úgy is megy a gép, akkor nem kell felrakni. Ez nem xp, hogy mindenhez drivert keljen felrakni.
-
Ice&Lime
veterán
olat kérdeznék, hogy adott egy régebbi laptop, akkor még vista-val jött ki.
a gyártói honlapon csak win7-ig van driver támogatása. 8-ra már nincs driver.
ha 8-at akarnék rá tenni, akkor előfordulhat, hogy a win7-es driver nem működik 100%-osan és lehetnek vele apróbb problémák? -
kungzi
veterán
válasz
Black Plague #34819 üzenetére
most visszaállítottam mindent gyári beállításra, azóta nem volt gond
de, hogy mi a fene volt vele, de még nem mondok rá áment, estig meglátjuk
-
Black Plague
tag
válasz
kungzi #34815 üzenetére
Na jó tegyük tisztába a dolgokat akkor
Számítogép ikon - jobb egérgomb- tulajdonságok-Rendszer biztonság fül-energiagazdálkodási lehetőségek- majd itt kiválasztasz egy profilt-majd séma beállításainak modosítása - ott speciális beállítások modosítása -jelenleg el nem érhető beállítások megjelenítésére katt - majd ezután megkeresed az alvó állapotot beállítod hogy soha merevlemez kikapcsolást is megkeresed azt is beállítod hogy soha meg amit még gondolszHa ezek után is lesz probléma akkor jelzed és gondolkodunk tovább mi lehet a gond..
-
vlevi
nagyúr
"Driver frissítés?"
Ebben az a jó, hogy az SSD topicban meg az a "hitvallás", (de nekem is ez a véleményem) hogy ne rakd fel az alaplapi chipset drivereket, hanem használd a windows által adottat, hacsak nem kimondottan szükséges. A Windows driverein meg nincs mit frisstíeni. -
-
kungzi
veterán
a chipset driver amúgy mit frissít?
azt hol tudom megnézni, hogy most milyen chipset driver van fent?
mert most leszedtem a legújabbat a lapomhoz win8 64bit-hez
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Facebook Messengert szerettem volna kipróbálni milyen is, de mikor feltelepítettem és belépek töltené be az chat-et és gondol egyet kiírja hogy az "Facebbok Messenger működése leállt". Hiába nyitom meg rendszergazdai jogosultsággal de úgysem működik. Van a problémára valami megoldás?
Köszönöm a segítséget.
-
cigam
titán
Találtam a fiók mélyén egyilyent:
Van hozzá W8 alatt futó program? (Az eredeti CD elveszett)
-
s3toraph
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #34799 üzenetére
A gépházban tudod kikapcsolni, pontosan nem tudom már hogy hol, de nincs szem előtt, valamelyik pontnál még görgetni is kell lefelé.
-
kungzi
veterán
válasz
Partyface007 #34801 üzenetére
és ezt hogy? pedig az energiagazdálkodásnál soha van beállítva az alvó és képernyő-kikapcsoláshoz
-
Partyface007
őstag
válasz
kungzi #34800 üzenetére
gyanítom elmegy az OS sleep módba és akkor fagy meg valamiért, próbáld ki hogy kikapcsolod és teszteld úgy...... gondolom logban nincs semmi értelmes de azért nézd meg hátha
drivereket tettél fel vagy mindegyiket az oprendszer magától telepítette? Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszközöd?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest