Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Savanya12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a téma címével kapcsolatban.
A problémám az volna, hogy Windows 8 alatt, ha Skype, vagy egyéb más alatt próbálok beszélgetni az én részemről csak szimplex kommunikációt tudunk folytatni, ugyanis, ha a beszélgetőpartnerem megszólal az én mikrofonom automatikusan némul, így kizárva a duplex kommunikáció lehetőségét.
Ez fordítva nem igaz, mivel, ha én kezdek el előbb beszélni, és ő is megszólal, az én mikrofonom halkul el szintén. Ez érvényes sima illetve videó híváskor is.A probléma biztosan nálam lesz, mivel több eszközzel is fogadta a hívásomat, de az eredmény ugyan az.
Ezt hol lehet kikapcsolni, hogy a mikrofon mindig bekapcsolva maradjon?
Az alapvető beállításokat, amiket találtunk végignéztük, de mivel nem találtunk semmit, így tapasztaltabbakra bízzuk magunkat.
Remélem tudtok segíteni!
Aktív témák
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- További aktív témák...
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- ROG Ally Z1Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest