- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
maláj
addikt
zárható ...
-
HoaryFox
őstag
Sztem itt tedd fel a kérdésedet, lassan itt terem egy moderátor és úgyis bezárja a topikot...
-
Savanya12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a téma címével kapcsolatban.
A problémám az volna, hogy Windows 8 alatt, ha Skype, vagy egyéb más alatt próbálok beszélgetni az én részemről csak szimplex kommunikációt tudunk folytatni, ugyanis, ha a beszélgetőpartnerem megszólal az én mikrofonom automatikusan némul, így kizárva a duplex kommunikáció lehetőségét.
Ez fordítva nem igaz, mivel, ha én kezdek el előbb beszélni, és ő is megszólal, az én mikrofonom halkul el szintén. Ez érvényes sima illetve videó híváskor is.A probléma biztosan nálam lesz, mivel több eszközzel is fogadta a hívásomat, de az eredmény ugyan az.
Ezt hol lehet kikapcsolni, hogy a mikrofon mindig bekapcsolva maradjon?
Az alapvető beállításokat, amiket találtunk végignéztük, de mivel nem találtunk semmit, így tapasztaltabbakra bízzuk magunkat.
Remélem tudtok segíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest