- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Sub-ZeRo #9912 üzenetére
Te mit olvasol? Most írom másodszor hogy nem írtam ilyet... Ha magaddal beszélgetsz miért nekem írod válaszban? Nekem se lassít a másolás, amúgy is külön hdd-n van a rendszer és a másolnivaló nálam... Kérdeztek valamit én pedig válaszoltam.rá legjobb tudásom szerint gyakorlati tanácsot adva. - Én nem az egóm által elvárt napi "én vagyok a legf...bb" életérzésemet biztosítom itt magamnak mint egyesek. Ha segíteni akarsz akkor olvasd vissza légyszíves addig hogy mi a kolléga problémája és arra válaszolj vagy segíts neki ne az én gépemet gyorsítsd - nekem a 100Mb/s másolási sebesség bőven elég. A "sz...r a gépem" -et meg te írtad, - én csak rádhagytam, k...a nem tudom milyen géped van és nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jövedelem
- Diablo 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged