Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Doky586 #48797 üzenetére
Megbocsáss, de csodálkozom, mert használtam én már eredményesen másik gépben telepített Win7 op. rendszert. De nem is ez a fő problémám, hanem az, hogy gyalulnám én a régi op. rendszert, a Win7 USB telepítőjével, de ez a nyomorék Intel nem botool be USB-ről, hanem kilép, és megjelenik az üdvözlő képernyő., Ha nem nyomok újra (feleslegesen) F2-t, akkor a bal felső sarokban egy ideig villog egy cruzor, majd bedobja, az indítási javítást. Bár a DVD meghajtó mint írtam nem egészen jó, de megkíséreltem azzal is újratelepíteni. A DVD meghajtó fénye folyamatosan villog egy ideig, (tehát látja a lemezt) aztán semmi és az Intel újraindul. Itt is kilép, és megjelenik az üdvözlő képernyő, és kezdődik minden előről. Mint írtam is az USB telepítőt a Windows 7 USB-DVD Download Tool-al csináltam, ezt és az ISO-t is a Microsofttól hoztam le.
-
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Itt az aprón vettem egy Intel® Desktop Board D915GAG alaplapot, ám az istennek sem hajlandó a korábban a gépben lévő HDD már meglévő Windows 7 op. rendszert elindítani, állandóan indítási javítást akar csinálni. Hagytam is, had csinálja (az anyagokat már lementettem) de a vége mindig az, hogy a Windows-ot nem lehet javítani. Próbáltam egy másik HDD-n lévő garantáltan üzemképes Win 7 op. rendszerrel is, de azzal sem indul el - itt is indítási javítást akar csinálni. Ez mind hagyján lenne, ám hiába csináltam egy bootolható USB-t a Windows 7 USB-DVD Download Tool-al, arról sem hajlandó be bootolni, kilép és újra indítási javítást kér. A DVD meghajtó nem egészen jó, de azért próbáltam azzal is, ám ez esetben is állandóan újraindul és indítási javítást kér... Az eszem már megáll, lehet ez a lap is kakukk?? Van valami ötletetek, vagy a lap kakukk és menjen vissza ahhoz aki eladta?
-
zeon.hu
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz
Panthera #48792 üzenetére
Attól, hogy egyébként rendszergazda-e a felhasználó. Ha az, akkor csak jóváhagyást kér, ha nem az, akkor user/pass-t is. Ill. van még 2 db lehetőség: ha egy bizonyos group policy beállítás be van állítva, akkor rendszergazdának nincs UAC kérdés, ill. ha ki van kapcsolva az UAC nyilván akkor sincs.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Mitől függ az, hogy a futtatás rendszergazdaként menüpontra bekérje az OS a felhasználónevet és a jelszót? Nekem nem kéri, csak elindul az alkalmazás, de persze nem abban a módban.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tomcsi2012 #48790 üzenetére
Ezt biztos nekem?
-
Tomcsi2012
tag
válasz
szabonagyur #48789 üzenetére
Szia !
Türelem,rozsát terem
az élet hosszu titka.
-
Tomcsi2012
tag
Szia !
Tudom,hogy mit jelent a hálozat védelem és ahogy néztem,minden rendbe van,elméletileg,de gyakorlatilag még sincs rendbe.Hasonlo dolog volt nekemis,de nem volt vészes,de ami neked van,ez már nekem magas,fura 1 jelentség.Bár tudnánk segiteni,de még ilyennel nem futottam össze.
-
brd
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48784 üzenetére
Rákattintasz az Összesen oszlopfeliratra és akkor rendezi a szerint (lefelé mutasson - ha nem oda mutat, akkor még1 kattintás - a megjelenő kis háromszög, mert akkor lesz felül a legnagyobb szám, vagyis a legtöbbet forgalmazó).
-
Tomcsi2012
tag
Olvastam amit irtál,Ok,rendbe.Megprobálom részletesebben elküldeni a képet,videot pü be,ha sikerül,vagy akár a http/ linkjét.Amit küldtem képet,belyelöltem azokat,amit ugy látam,vagy értetem,hogy ezek kellenek.Nemértem, (nem is az Összesen szerint van rendezve),nemtudom rendezni,ha nemértem,hogy miképpen rendezem el,nekem magas ez.Nemigen értek a belsö dolgoghoz,mind te.A másik,hogy csak enél a játéknál van gond,mig a többi simán fut,hiba nélkül.Nem 1 játék van fent a gépen,ami probléma mentes,csak a farming szimulátor 2015 okoz kellemetlenséget.Amugy még töbször probálkozok még.
Amugy köszi a segitséged,mégegyszer is. -
brd
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48779 üzenetére
A Lemezaktivitás-t nyisd le, ott látszódnak a folyamatok, de egy kép sokat nem segít, mert az csak egy pillanatkép, nem biztos, hogy ott a (megfelelő) dolog fog látszódni. Ill. nem is az Összesen szerint van rendezve.
Neked kellene megnézni, hogy amikor darál, akkor melyik folyamatok vannak jellemzően az első helyen a Lemezaktivitás-nál (esetleg, ha annyira nem érted a megjelenített dolgokat, akkor készíts róla video-t, ha tudsz), és esetleg azt is figyeld meg, hogy a Fájl (talán magyarul) oszlopban milyen filenevek vannak.
Képeket egyébként nem javasolt beszúrni a fórumba, inkább csak linket rá, ill. a PH!-nak van bizonyos méretű saját tárhelye (hozzászólás szerkesztésénél a Feltöltendő képfájl szavakat keresd).
-
DS39
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48781 üzenetére
nem, az fut.
a linkre kattintva ezt írja:
Mi a hálózatvédelem?
A hálózatvédelmi (NAP) szolgáltatás egy olyan platform, melynek segítségével a hálózati rendszergazdák biztosíthatják a hálózat védelmét. Amikor egy, a hálózatvédelmi szolgáltatást alkalmazó vállalati hálózathoz csatlakozik, az ellenőrzi a számítógépet, hogy megtalálhatók és naprakészek-e rajta a szükséges szoftverek és beállítások. Ha a szükséges összetevők közül valamelyik hiányzik vagy elévült, a szolgáltatás automatikusan frissíteni tudja a számítógépet. Ez idő alatt előfordulhat, hogy a hálózati hozzáférés korlátozódik, a folyamat azonban általában gyorsan végbemegy, és ezt követően visszaáll a teljes körű hálózati hozzáférés.
ebből nekem az jön le, hogy otthoni userként erre nincs szükségem, de nem tudom hogy amúgy ez egy friss rendszeren fut-e alapból avagy sem.
-
DS39
nagyúr
ez normális?
nem jelez hibát a zászlónál (Műveletközpont), csak úgy feltűnt, hogy ez nálam ki van kapcsolva és nem tudom kellene-e fusson.
-
Tomcsi2012
tag
Már rájötem,csak én ritkán használom ezt a jelzést cd,dvd,igy egyszerü kimondani.Vissza térünk a problémához.Küldök 2 képet,az egyik mikor csend honul, a másik mikor betöltöm a játékot,de nem játszok.Ahogy elnézem,nagyon sok minden fut,mikor kilépek a játékbol,honan lehet megtudni,hogy melyiket kel kikapcsolni,melyiket nem.Igy tudtam megoldani,ha erre gondoltál.
-
brd
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48776 üzenetére
A Disk magyarul Lemez gondolom, a Total talán teljes, a Disk Activity pedig Lemezaktivitás lehet, a többi magyarul volt.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Win 7 indításkor kiírja, hogy "windows konfigurálásának előkészítése, ne kapcsolja ki..."
Pár perc után kikapcsol és kezdi elölről.
Ezt 4x-5x eljátssza, mire feláll a rendszer.
Mi lehet vele?
(Azon kívül, hogy kuka) -
Tomcsi2012
tag
A Start Menu keresőböl: elinditotam a perfmon /res_et,de Disk fület nemlelek,ami benne van menü:átekintés, CPU,memoria,lemez és hálozat.Bocsi de ezt nemértem,hogy Válaszd ki a Disk fület, rendezd Total szerint a Disk Activity kategóriát.Leirnád részletesebben,ha kérhetnélek,mert nekem magas ez.Elöre is köszi.
-
Tomcsi2012
tag
-
brd
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48770 üzenetére
Indítsd el a következőt parancssorból, futtatásból, vagy a Start Menu keresőből:
perfmon /res
Válaszd ki a Disk fület, rendezd Total szerint a Disk Activity kategóriát, majd indítsd el a játékot, és játszogass addig, amennyi után jelentkezni szokott a probléma. Amikor aztán bezárod a játékot, figyeld meg, hogy a Disk Activity alatt melyik az első néhány programnév. -
-
szami777
addikt
Üdv, a következő a problémám:
Letöltöttem egy fekete win7 témát (Concave), ami az egész rendszernek adott egy feketés stílust.
Nincs is vele baj, de sajnos az office,jegyzettömb is fekete hátterű lett, fehér betűkkel.
Nem tudjátok, van-e rá mód, hogy ezt visszaállítsam normálra úgy, hogy a feketés téma megmaradjon? -
brd
nagyúr
válasz
Tomcsi2012 #48768 üzenetére
RAM alatt a RAM-ot értettem (ez az, amit pl. a feladatkezelőben a teljesítmény fülön, fizikai RAM-nak hív).
-
LonGleY
veterán
válasz
Tomcsi2012 #48765 üzenetére
Milyen az az eredeti stílusú játék?
Egyszerűbb lenne, ha írnád, hogy mi az.
-
brd
nagyúr
válasz
csabyka666 #48764 üzenetére
Nem kövezünk meg, csak ne terjeszd, mert butaság. Mit csinál pl. a vírusirtó azzal az általa valamiért nem ismert kártevőt tartalmazó, és szándékosan rosszul formázott dokumentummal, ami a nem telepített frissítés miatt biztonsági lyukat nyit a gépeden?
Tomcsi2012: Mennyi RAM van a gépedben, mennyi foglalt belőle a játék indításakor és melyik játék ez?
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Van 1 játék eredeti stilusban,de mikor befejezem a játékot,kilépek vele a vinyo több mind 1 percig olyant csinál,mint ha valamit mentene,de mikor leállitom a gépet is,van 1 ablak ami nem zárul be,hátérbeli programok futnak,csak nemtudom,hogy melyik nemzárul be,mert nincs kiirva.Van,vagy létezik E olyan program,ami kimutatja,hogy melyik ablak van nyitva,ami nem zárult be és emiat dolgozik a vinyo,mint ha mentene valamit.
Elöre is köszi a segitséget. -
Én konzervatívan állok a témához, nem frissítek, és nincs is gondom a rendszerrel. Szívtam már vele, elég volt!
A ghostolás nagyon jó megoldás ilyenre, de most komolyan, ezt 10-ből 7 felhasználó nem tudja megcsinálni, 2 meg tudná valósítani, de nem szórakozik vele, 1 pedig meg is csinálja.Az a helyzet, hogy nem mindenki "szuperuser", ezért én inkább azt mondom, hanyagoljuk a frissítéseket. Egy jó vírusirtó jó tűzfallal untig elég. Hozzáteszem: szerintem, szóval ne kövezzetek meg érte.
A kolléga gépét szinte biztosan a Win frissítések rontották el, szerintem jó javaslat volt, hogy ne telepítse őket.
-
brd
nagyúr
válasz
csabyka666 #48761 üzenetére
Van néhány el'zart frissítés, az biztos, de erre van a rendszervisszaállítás, esetleg egy nagyobb csomag előtt egy image-alapú mentés...
-
LonGleY
veterán
válasz
csabyka666 #48761 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
-
-
brd
nagyúr
válasz
csabyka666 #48749 üzenetére
Aztán azt tudod-e, hogy néhány kivételtől eltekintve a Service Pack is csak update-gyűjtemény...?
Kuruc2: Még ezt (neked az kell, hogy ne kelljen lenyomni) nézd meg, aztán így távolról nincs ötletem. Esetleg a programot telepítsd vissza, és nézz körül a beállításaiban.
-
LonGleY
veterán
válasz
csabyka666 #48757 üzenetére
Vírusokkal szemben az elsődleges védelem...
-
@ bon:
De, legális, teljesen mindegy, honnan van. A torrent a legegyszerűbb megoldás, de ha a szomszéd srác adja oda a trial verziót floppy lemezeken, az is legális. Az infó az MS ügyfélszolgálatától származik, nem én találtam ki. Egyébként kérésre ők is küldenek ilyen telepítőmédiákat, amiket aztán aktiválni kell.@ LonGleY:
Oké, pakoljátok fel, ez mindenkinek a saját döntése. -
LonGleY
veterán
válasz
Légy szíves, hozzáértés hiányában ne posztolj ide! Alapvető fontosságú a frissítések felpakolása.
bon: Senkit nem érdekel, hogy legális-e vagy sem. Egy normális, MSDN alapú, de frissített változat a legjobb. Ha akarod, legális kulccsal aktiválhatod, ráadásul nem kell szenvedni az update-ekkel. Aki mégis így tesz morális kérdések miatt, az úgy jár...
konci79: Személyre szabás > Képernyőkímélő > Energiaellátási beállítások módosítása > Séma beállításainak módosítása > Speciális energiaellátási beállítások módosítása > Jelszókérés ébresztéskor > Nem
-
bon
őstag
válasz
Frissítés feltelepítése nem felesleges!
-
bon
őstag
válasz
csabyka666 #48751 üzenetére
MSDN telepítők letöltése nem LEGÁLIS torrent-ről meg pláne nem. Nem hiába msdn előfizetéssel lehet elérni hivatalosan. Ja és a trial időszak se 30 nap a valóban kipróbálásra szánt változatoknál.
-
konci79
őstag
Alvó módból hogy tudok egyből asztalra lépni,hogy kihagyjam a felhasználós képet?
Nem találom... -
válasz
steve24 #48750 üzenetére
Én kapásból olyan telepítőt használok, amiben benne van az SP1, akkor még azzal sem kell foglalkozni.
Fontos még, hogy ne a házilag összetákolt telepítőket használjuk, hanem eredeti MSDN verziókat. Ezeket a Microsoft honlapjáról már nem lehet elérni, viszont torrenten meg lehet találni szinte mindegyiket. Ezek letöltése nem illegális, ugyanis ezek a telepítők 30 napos próbaverziók - még mielőtt itt warezolással gyanúsítana meg valaki.Úgy telepítsd, hogy közben ne adj neki netet, és a telepítés után az első dolog legyen a frissítések kikapcsolása.
Én ki szoktam kapcsolni az UAC-t is, hogy ne magyarázzon mindig, de ez nem függ össze a frissítésekkel, csak élvezhetőbbé teszi a gépezést.
-
steve24
aktív tag
válasz
Köszi, akkor újra telepitem, eddig nem volt gond a frissitésekkel. csak a SP. ot engedjem neki?
-
válasz
steve24 #48748 üzenetére
Üdv!
Off lesz a válaszom: ne engedj frissíteni neki! Ezek a frissítések néha több kárt okoznak, mint hasznot. Én se XP-n, se Win7-en nem engedem, és stabil a rendszerem. A Service Pack-okat fel kell telepíteni, de semmi mást nem szükséges. Drivereket általában megtalálod a gyártóknál, a többi updatelés teljesen felesleges.
Szerintem...
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne ötlete a megoldásra?
Több napja kinlódok a Rendszerrel (WIN7)
Hdd cserés lett agép és vettem egy új Intel SSD-t 120, feltelepitettem a rendszert meg minden olyan dolgot ami szükséges a használatához,
Aztán jöttek a telepités utáni automatikis rendszer frissitések, Minden eggyes kikapcsolásnál és bekapcsolásnál frissit, ezzel nincs baj, csak valamelyik frissitést nemtudja megcsinálni, a bekapcsolási idő kb 20p amig viszavonja amodósitásokat,
Azt írja A Windows nem tudta telepiteni a frissitéseket! modositások visszavonása folyamatban!
ez kb 20perc. és lassan megtellik a C meghajtó, telepités után olyan 27Gb volt a foglalt terület. mostmár 85Gb nál tart, és nincs a c meghajtóra mentve semmi.
újra kell telepiteni?
Köszönöm a válaszokat! István -
tothjozsi96
addikt
Az mitől lehet hogy a Windows mióta újra telepítettem még egyszer sem tudott időt szinkronizálni?
Az összes hibával zárult és sikertelen volt. -
-
brd
nagyúr
válasz
csabyka666 #48742 üzenetére
A Torrent kliens ilyet legfeljebb csak úgy tud okozni, ha a háttértárat annyira lefoglalja, hogy a Windows nem fér hozzá elég gyorsan a pagefile-hoz, vagy valamilyen rendszerfile-hoz.
-
válasz
labancznorbe #48741 üzenetére
Szerintem itt jogosultsági gondok lesznek. Rendszergazda vagy? Ha igen, a jogaid is kiterjednek mindenre? Írás / olvasás / módosítás?
-
HW szerintem biztonsággal kizárható, mert ugyanezzel a konfiggal WinXP x64 alatt nem jelentkezik a hiba. A hangkártya is kizárva, korábban egy Audigy2 NX-em volt, azzal is beakadt néha, igaz, ott a driver nem kifejezetten Win7-re volt, szóval hegeszteni kellett. X-Fi-hez van direkt Win7-es. Alaplapi hangkártyával is néztem, ugyanaz.
Ezek SATA vinyók, nem tudom, itt a PIO / DMA működik-e, de a PIO-t szerintem észrevenném a sebességen.
A hálókártyát már kicseréltem egyszer, akkor megjavult, de mint utólag kiderült, csak ideig-óráig volt jó.
A baj az, hogy nem tudom előidézni. Van, hogy bekapcsolom a gépet, egy böngésző fut egy facebook ablakkal, meg egy Winamp, és már beakad, de pl most is fut 10 lap az Operában, plusz 5 program, és nem szaggat a zene. Nem értem. Eddig azt hittem, hogy ha a torrent klienst elindítom, akkor a következő restartig elrontja a rendszert, de ez is kútba esett...
-
brd
nagyúr
válasz
csabyka666 #48739 üzenetére
Ez driverprobléma szokott lenni (súlyosabb esetben HW is okozhat ilyet). Leginkább a VGA/hangkártya/hálókártya okozhat ilyen, esetleg még a háttértároló-vezérlő (pl. ha valamiért ún. PIO módban működik az adatot forgalmazó háttértár). Ezek környékén nézelődj, keress akár régebbi drivert is hozzájuk, ill. próbáld kideríteni, hogy mivel lehet előhozni a hibát.
-
Üdv!
Feltettem már a kérdésem a hálózatos topicban, de nem kaptam választ. Hátha itt nagyobb sikerrel járok... A probléma a következő:
Mióta Win7-et használok a konfigomon, rendszerint szaggat, akadozik a zenelejátszás. Netrádió, MP3, FLAC...egyik sem jó.
Frissítettem a hálókártya driverét, minden driverem a legfrissebb, aero-t kikapcsoltam, de semmi változás. Alaplapi hangkártya és az X-Fi egyaránt csinálja. Valamikor "elhagyja", és napokig jó, de van, hogy folyamatosan szaggat. Azt hittem, a torrent kliens miatt van, de most már anélkül is problémás a zenehallgatás. DPC Latency Checkerrel szoktam nézni, és ez mutatja is olyankor, hogy 16.000us-ban van az egész...
Csinálnék egy képet, de persze most jó.
WinXP x64-en nem volt ilyen gondom, és itt azt olvasom, hogy a Win7 nyűgje ez a laggolás, de hiába csináltam meg az oldalon leírtakat, nem változott semmi.
Egy szó, mint száz, minden megoldás érdekel, de a "cseréld le a sz*r géped" típusúakra nem vagyok kíváncsi, mert ettől gyengébb konfigon is vígan mennek a zenék, Win7 alatt.Semmi bajom az XP-vel, de az x64-eshez nincs SP3, és a böngészők ezért nem töltenek be jópár oldalt, valami hitelesítés miatt. Ha valaki tud erre megoldást, már telepítem is vissza az XP-t!
Köszi a segítséget előre is!
-
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Újonnan vásárolt laptopra telepítenék win7-et, de nem tudok GPT partíciótípusra hivatkozva. Csináltam egy UEFI-s bootable pendrivet ez alapján. Viszont, amiko rbootolnék róla UEFI boot módban, akkor Security failure és nem enged tovább. A BIOS-ban nem tudtam kikapcsolni semmilyen security dolgot, valamint Legacy módra állítva a bootolást, a pendrive valami parancssoros akármivel fogad. Lehetne valahogy orvosolni a security failure dolgot?
-
margithid
veterán
Két oprendszer volt telepítve a gépemre, egy win8 és egy win7, a win8at leszedtem, töröltem, de a gép indulásakor még mindig lehet választani, hogy melyik operációs rendszert töltse be. Ezt, hogy lehet eltüntetni, hogy egyből a win7 töltsön be?
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
win7 64 bit, Avira free AV, elvileg vírus nincs, junkware nincs.
Olyat csinál, h explorer-t megnyitja, sajátgépet. A parancsikon nem arra van áttítva, szal. nem ott a hiba. Nem IE-t nyit. AV semmit nem talált. Vodás szappantartóm van, lehet annak a progija gatya? Még nem szedtem le, de mintha azóta csinálná.
Ha bezárom az explorer.exe-t, akkor nem dobja fel. Ha fut (tálca van, etc...) akkor csak.
THX -
fotobolond
tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérnék segítséget.
Skypról kezdeményezett hívás esetén, ha külső lejátszó prg-vel játszok le egy audio vagy video fájlt a Windows nem halkítja le a hangot a Vezérlőpult/Hang beállítások szerint. Amennyiben a Youtube játszik le valamit a funkció működik…, korábban viszont mindkét esetben működött.
Mi okozhatja mindezt, mi lehet a megoldás? Advenced System Optimizert használok, mint Registry Cleanert talán ez is hatással lehet ár.
Köszönöm, üdv:
-
Zola007
veterán
ide írok, mert a PP topic régi.
Valaki tudja hogy lehet PowerPoint 2013-ban külön-külön animálni az egy szövegdobozba tartozó sorokat?
2010-ben simán mükszik, de itt csak egyben csinálná az egészet, nekem viszont van több részből álló szövegem, amit kattintásra szavanként akarok megjeleníteni -
junkhead
aktív tag
Hello
az új Operát használom kb. 1,5 éve, jelenleg a 28.0 verzió fut
sokáig rendben is volt de az utóbbi napokban/hetekben rettenetesen lelalassult a gépem, a fizikai memória induláskor sokáig 100% körül van, utána is alig esik vissza, böngészni lehetetlen, ráadásul kiírja silverlight plugin összeomlott...feladatkezelő szerint az Opera falja fel a fizikai memóriát
a probléma igazán induláskor az első 5-10 percben jelentkezik, utána működik a böngésző a memória 46% körül van
tegnap már az scvhost exet újraktam azóta az nem zabálja a memóriátmit csináljak, érdekes explorererrel nem tapasztalom a lassulást
AMD dual core+3800 2 GB RAM win7 ultimate 64 bit-em van
köszi a segítséget
-
dokee78
félisten
Van a Windows élmény index.
Ha van 3 HDD,akkor azt nézi lemez teljesítménynél,amelyiken a rendszer van?
Vagy a leggyengébb HDD-t? -
-
brd
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #48717 üzenetére
Itt leírják. Ha legalább Prof'-od van, akkor a gpedit-es módszert javaslom, azt nehezebb elszúrni. Valamint megjegyzem még, hogy a 256 KB-os limit amolyan Microsoftos (vagy a leírás rossz), mert én tudtam olyan 256KB-nál kisebb méretű JPG-t gyártani, amit nem tud megjeleníteni (de ha egy picivel még kisebbre tömörítem a képszerkesztővel, azt már igen
).
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hol tudom megváltoztatni a zárolási képernyő hátterét azaz a bejelentkezési hátteret.
Előre is köszönömÜdv:
Zoli -
Glaz-dozfhut
őstag
Olvastam valaha, hogy egy közös mappába kell másolni a kliens telepítési mappáját és máris portable. [link]Viszont jogosultsági gondok lehetnek egy-két programnál és torrent fájloknál is - legalább is nálam újratelepítések után többször előfordult, hogy egy-két állományt nem volt hajlandó futtatni a µTorrent . Erre javaslom megoldásként, hogy adjon hozzá jogosultságot teljes hozzáférésre az alapértelmezett letöltési mappához és a torrent fájlok letöltési mappájához az új felhasználó nevével vagy "Mindenki" névvel.
-
mttssz
senior tag
válasz
Archttila #48713 üzenetére
uTorrenttel anno mikor a családi gépet kettéosztottam nekem is volt egy szép köröm (mondjuk nekem az is fontos volt hogy a beállítások és a torrentek megegyezzenek), mivel a drága a felhasználó %appdata%-jába pakol valahova. Az én megoldásom egy symlink létrehozása volt a két hely között.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Adott volt egy egyfelhasznalos (administrator) Windows 7 laptop, amire tegnap csinaltam az asszonynak egy masik fiokot (standard user) viszont mivel a programok egy reszet nem "minden felhasznalo"-nak (only for me) telepitettem, igy nala ezek az alkalmazasok nincsenek jelen.
Mikent tudnam azt megoldani, hogy pl az utorrent-te o is tudja a sajat fiokjaban hasznalni?Koszonom!
-
Erwinke
aktív tag
6ból 3nak kifagy youtube közben. De ez olyan, hogy foggalmam sincs amúgy mi idézi elő. De még csak youtube nézés közben fagyott ki mikor felraktam fullscreen-re. Meg mindenki másnak is. Ha játszottam és épp loading screen volt és közben videót néztem akkor még egyszer sem fagyott ki. Szóval totál nem tudom mi okozhatja.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
LonGleY #48703 üzenetére
Azt tudom, de nem megy fel. MSI-nek az oldalán nincs újabb frissités. Ha meg azt az AMD-set töltöm le akkor elmegy a kép instal közben.
Csak az a baj, hogy ez nem csak az én gépemen jelentkezik ha nem másokén is. 3/6-nál vannak kifagyások. Szóval nem értem egyáltalán. Van olyan akinek ugyan ilyen gépe van és még is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest