Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
És hova dugod a kimeneti eszközt? Mert lehet csak másik csatlakozóba kellene.
Egyébként a kérdést tedd fel a Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos! vagy az Asus P5B alaplapok topicban.
Ezt zártam.
-
zalyy
tag
Még mindig nem sikerült megoldani a problémát esetleg valaki tudna segíteni?

-
zalyy
tag
Hello!
Már hetek óta küszködök ezzel a problémával de sehogy se tudom megoldani. Alaplapi hangkártyám van az alaplapom Asus p5b-e plus. Az eszközkezelőben látja a hangkártyát tehát azzal nem lehet baj de 2 hangfallal is megpróbáltam már egy 2.1-el és egy 5.1-el de egyik se működött. Próbáltam már régi-új drivert is tölteni és több fajtát is de semmi... Az asus honlapján levő hangdrivert is próbáltam de azzal se jó. Ha bedugom a hangfalakat akkor is azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató. Nem tudom mi lehet a probléma ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!

Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 13" M1 8GB 256GB A2337 ÚJ AKKU
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- MacBook air 13 2024 m3 8/256gb garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest