- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
válasz
zenész88 #36273 üzenetére
én utánanéztem annak a gépnek a nete és eredetileg linux-al árulták, tehát kell lennie valahol egy hozzá való image file-nak, vagy recovery cd-nek. de ha mindenképpen ragaszkodsz az ultimatehez, akkor menj fel a ms honlapjára, ahol ellenőrízni lehet az eredetiséget. ez valahol a vindows-ban van, talán vezérlőpult->rendszer panel vagy valahol ott,( a link) és letöltessz egy exe-t wga... valami, vagy hasonló elindítod és utána minden oké lesz, Kövesd a weboldal utasításait. Fontos!, hogy explorerel intézzed, úgy értem, hogy ha elállítottad az alapértelmezett böngészőt, akkor amit megnyit linket a pl. firefox, vagy amivel megnyitottad, ugyanazt indítsd el az explorerben.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged