Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
A Wista-t el kell mar felejteni hiszen kozismert hogy bevallottan rossz volt, a W7-nek kellet volna kijonnie a Wista helyett, es ezert kellett volna penzt kiadni nem pedig azert amire a gyartoja is azt mondta hogy felkesz. Azert a tenyeket ne ferditsuk mar el. Keress ra erre a szora Longhorn reset . Az MSE pedig egy osszeturmixolt valami ezt nemreg moonman
reszletezte eppen itt, nekem erre az jutott az eszembe hogy a vasarnapi husleveshez hozzaturmixoljak a rantotthust es feltalaljak. Sosem ertettem meg hogy miert akar az MS mindenben jobb lenni mint a profi cegek pl sajat Java annak idejen most van helyette .Net ami baromi nagy egy egesz foldresznek (Europa) kell tiltakozni hogy visszavonjak az amugy nem szabvanyos .doc formatumot, az IE8 az ACID teszten 20 % -ot er el es most buszken mondjak hogy az eppen keszulo IE9 mar 32%-nal jar stb. Nem vedem az avastot mert mar reg nem hasznalom viszont feltettem az MSE- csak eppen letiltottam az utemezeset ezert nem is frissul naponta csak ha kezileg frissitem, miert? Nehogy mar a gep uralkodjon felettem elvegre nem az talalta ki az embert hanem az a gepet. Az MSE az Autorun.inf fajlokat bekapcsolt UAC mellett siman atengedi mirol beszelunk?
Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest