Hirdetés
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...
Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...
Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....
Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
- Java
- Flash Player
- Active Xamúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...
4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...
Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Viccrovat
- BestBuy topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest