Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...
Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...
Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....
Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
- Java
- Flash Player
- Active Xamúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...
4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest