Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Honnan tudjam, hogy a tiéd konkrétan lopott-e?
Ha jól emlékszem te írtad be, hogy te meg nem veszed SP1-ig. Ebből kiindulva mondjuk sejtem, hogy nem legális a W7-ed.
Aztán meg írtad, hogy csak az Enterprise-ra meg az Ultira lehet language pack-et rakni. Erre meg írtam én, hogy ha már úgysem legális az OS, akkor teljesen mindegy, mert nem hivatalosan rá lehet rakni bármelyik másik kiadásra is a nyelvi csomagot.Egyébként nem értem, mit háborodsz fel, de tényleg.
Tehat ezek tesztelesre kiadott verziok legalisak marcius utan mar nem.
Nem is értem, miről beszélsz. Az RC verzió az RC kulccsal beaktiválva használható márciusig. RTM soha nem volt kiadva tesztelésre, leszámítva a 90 napos Enterprise trial-t.
RTM-et úgy "tesztelhetsz", hogy kód nélkül telepítve, nem aktiváva 30 napig (+ 3x rearm = 120 nap) használhatod.
Ha neked RTM-ed van beaktiválva úgy, hogy nem jogosultál valamilyen intézményen, előfizetésen vagy bolti vásárláson kívül kulcsra, amivel hitelesítetted a példányodat, akkor a te Windows-od nem legális.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Highguard
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Foxpost
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest