Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kbalazsa
üzenetére
"performancia" Ez milyen szó má'? Miért nem beszélsz magyarul, és mondod azt, hogy "teljesítmény"?
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.

(#3663) pzstm: azért ez nem túl pozitív hozzáállás, gondolj azokra, akik nem szeretnének plusz pénzt áldozni arra, hogy egy újabb operációs rendszerük legyen, vagy egyszerűen nincs miből áldozniuk rá. Egyszer megvették az XP-t, és tökéletesen tudják végezni vele a munkájukat, hiszen egyszerűen nincs szükségük további funkciókra, szolgáltatásokra, látványra, ilyenek is vannak. VAGY nincs pénzük olyan konfigurációra, amin az újabb oprendszerek futnak. És ez azt hiszem NEM megvetendő. Alapvetően én is a megújulás híve vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak olyanok, akik anyagi korlátok vagy egyéb okok miatt nem tudják (!) követni az aktuális trendet. Nekik jól jön a támogatás meghosszabbítása.
Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.