- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
már azon is gondolkoztam ,hogy az lehet a baj a hanggal, hogy sok felesleges dolgot felrakhattam...ugye van a LAN Driver, ami szintén Realtek, meg az Audio Driver, ami szintén..és elvileg ennyi elég is lenne a Win7-nek, hiszen amikor az alaplapi Vistas DVD-t rakom be, az is csak ezt a kettő drivert ajánlja fel...
De én az AMD oldaláról leszedtem a Chipset Drivert...ami tulajdonképpen az Ati Install Manager...és az felrakta a :
- AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz
- North Bridge szűrő illesztőprogram
- Microsoft Visual C++ 2005lehet hogy ezeket feleslegesen raktam fel? Írtátok, hogy tök felelsleges Chipset drivert felrakni, mivel a WIn7 ezt alapból tartalmazza..én ugye mégis felraktam...
sztetek?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest