Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Szeretnem feltenni a TC-t W7 64-re telepteskor kerdi hogy hova telepitse, regen mindig a Program Files mappaba telepitettem de most valasztas elott allok hiszen 32 bites progi magatol nem telepszik ertelemszeruen a Programfajlok (x86) mappaba pedig ugy gondolom ott lenne a helye, es regebben mindig a TC *.ini fajlainak a helyet a TC sajat program mappajat adtam telepitesnel amikor keszen voltam akkor az egesz Totalcmd mappat elmentettem majd ha ujonnan telepitettem a TC-t, felulirtam a mentessel hogy ne kelljen bajlodni a beallitasokkal. De most nem tehetem hiszen erzesem szerint mashova kell telepiteni, igy viszont az *.ini fajlok nem a helyes mappara fognak mutatni Ti ezt hogy oldjatok meg? Nem szeretnem ujrakonfigolni.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest