- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Látszólag nagyon halott a topic de hátha valaki olyan olvassa aki tud rá válaszolni.
Egy olyan kérdésem van hogy egy Windows Terminál szerver 20012-nél van e rá mód hogy egy rendszergazda egyénileg állítgasson a felhasználóknak bármit olyan módon mintha távvezérléssel átadná a user a rendszergazdának az irányítást. Sokszor fordul elő hogy valamit be kéne állítani a felhasználóknak amit meg tudna magának csinálni(joga van hozzá. pl emailekre egy aláírás szerkesztés, email szabály beállítás stb) de mégis rendszergazdának kell távvezérléssel megcsinálnia. Az a baj hogy ha sok embernél kell valamit beállítani akkor macerás mindenkit felhívni, pont olyankor amikor nincs olyan munkája, ami miatt nem tudja átadni a távvezérlést.
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy rendszergazda be tud e lépni egy felhasználói fiókkal úgy hogy a felhasználó zavarása nélkül be tudja állítani amit kell?
Jelszót le tudnám resetelni és úgy be tudok lépni de akkor meg nem tudom visszaírni neki a régi jelszavát és ha dolgozik éppen akkor nem az igazi ha én közben megváltoztatom a jelszavát.Szóval van erre valami megoldás hogy ugy tudjak bejelentkezni egy felhasználói fiókba hogy tudjak bármit állítgatni?
Csak mert szerintem legtöbb rendszergazda örülne ilyennek. aztán lehet hogy van csak én nem tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest