Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adika4444 #24895 üzenetére
ezzel az új stratégia szerint mehetett az adatgyűjtés
Az már az XP korában is ment és ezentúl is fog, ezzel nem tudsz mit kezdeni.Bevallom őszintén, amikor először teszteltem nem hittem el, hogy valami ilyen pocsék minőséget képvisel
Az már jó régen volt, azóta elég sokat patchelték a rendszert és igen jó lett, legalábbis én már Windows 11-et nem használok, nem is fogok használni, de a 10 megmarad offline rendszernek, mert én azzal elégedett voltam.modern és legacy programok egymás mellett
Mondjuk ebben nem tudom, hogy hibáztak-e, de lehet nem kellene nekik erőltetniük ezt a visszafelé kompatibilitást ennyire mélyen... Szerintem igen kevés user lehet, akik nagyon legacy szoftvereket akarnak futtatni egy vadiúj Windowson. -
válasz
lypen99 #24779 üzenetére
Nem tiltottad le az OS-ben az USB portokat valahogyan? Ez nekem fura, hogy magától csinálna ilyet.
Szerk.: egyébként, amit Csorbi írt. Tölts le egy Linux Mint telepítő ISO-t, írd ki pendrájvra, majd bootolj be azzal és nézd meg, hogy működik-e.
-
válasz
Armagedown #24477 üzenetére
Ez csak annyit bizonyít, hogy Máté olyat akart csinálni, amihez nem ért.
Akkor mi a f...ért árulja pénzért??? Ez nettó átverés. Ráadásul olyan dolgokba nyúlkált bele, amik jogilag megkérdőjelezhetőek.
Amúgy sem egy komoly termék ez, hanem a csatorna támogatásának egy formája
Hát ne haragudj de ez egy oltári nagy marhaság. Aki támogatni akarja, annak ott a Patreon, PayPal, átutalás, stb. Ezt k*rvára nehéz kimagyarázni bármivel is.
-
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest