- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem követtem végig a topikot, de most elolvastam néhány száz posztot. Nem lett egyértelmű számomra, miért sietnek sokan átállni a 11-re? (A neofil motivációt leszámítva. ) Konkrétan miben jobb, miben nyújt többet a 11 a 10-től, ami miatt érdemes lehet átállni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lányom a notbookjába mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést? Köszönöm!
-
nagyúr
válasz liszi70 #23149 üzenetére
"... mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést?"
Közben rájöttem, jó nagy hülységet kérdeztem. Pont az a jelszavas/pin-kódos védelem lényege, hogy ne lehessen azt megkerülni, mert akkor bárki beléphetne kisebb-nagyobb procedúra árán. Tehát újratelepítés lesz, sajnos így veszik néhány iskolai elmentett munkája. (Hacsak nem szedem ki az ssd-t, aztán teszem azt egy másik gépbe, az adatokat lementve róla.)
Azt tudja esetleg valaki, hogy milyen esetben szokott pin-kódot kérni, az ujjlenyomatos belépés helyett? -
nagyúr
válasz Doky586 #23155 üzenetére
"csak ő állíthatta be méghozzá ma vagy tegnap"
Nem, pár napja egy kijelentkezés után már nem tudott ujjlenyomattal belépni. Nem állított be semmit manapság, ami régen be volt esetleg állítva, azt meg elfelejtette. Próbáltunk egy csomó lehetséges pin kódot, de egyik sem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz boborján2 #23160 üzenetére
"Hasznos fícsör."
Mitől hasznos? Épp most írtam a win10 topikban, hogy mi kell attól biztonságosabb belépési azonosítás, mint az ujjlenyomat? Azért a bűnözők által levágott ujjal történő belépés nem olyan gyakori. Szóval nem igazán értem, mire jó ennek a procedúrának az erőltetése. -
nagyúr
válasz Sziszifeca #23250 üzenetére
"Na ebből is tanultam.. Soha nem fogok szinkronizálni semmilyen böngészővel, és nem szedek le olyan programot."
Mi a gond adatvédelmi szempontból a böngésző szinkronizálással? Nekem úgy tűnt a leírásodból, hogy itt a vírusos program volt a probléma, amit leszedtél valahonnan, és elindítottad. Én rendszeresen szinkronizálom a különböző gépeimre a google chrome-ot, a jelszavaimat is az tárolja, aggódnom kellene szerintetek? Én jelszókezelés tekintetében inkább egy harmadik féltől származó progi használatától "félnék", nem a google-tól. Rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest