- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Új procinál hibahatáron belül gyorsabb a Win11 a 10-hez képest.
https://www.techspot.com/article/2278-windows-11-benchmark/
Régi procinál nem hiszem hogy más lenne a helyzet.
Esetleg mikrokód és biztonsági frissítések miatt lehet lassabb. Azaz egy totál alap nem update-lt de friss telepítésű win10 régi kevesebb magos HT procival esélyes hogy gyorsabb mint a egy új Win11 játékok alatt. (spectre, meltdown frissítése jobban kihat a régi procikra)
Én egy nagy szever skylake-el azt mondom hogy nem lett se lassabb se gyorsabb semmi, benchmarkokban sem.
Régi procinál (AMD A8-6600K + 16gb ram + minding más videókártya ami éppen teszten van) azt tapasztaltam hogy Win10-11 egyforma, de Win7-el gyorsabb a rendszer gondolom az újabb 10-esnek már eleve kell erősebb proci. -
Geth
veterán
Ha nem akarsz teljesen feleslegesen (a naplóbejegyzésen kívül mást nem okoz) időt és energiát áldozni rá, akkor az MS által is javasolt módszer: ne nézz oda.
-
svgyula
addikt
-
-
Cs1csó
titán
Szia, Windows telepítésekor ha végeztél a telepítéssel akkor bemehetsz a Windows update menübe és ott lesznek normál és opcionális frissítések mindegyiket nyugodtan engedélyezheted ezen kívül nem szükséges magadnak telepíteni mást.
Amit én szoktam manuálisan: legfrissebb VGA driver, Razer egér driver - az extra funkció eléréséhez - a visual c++ keretprogramot és mivel telepítem az MSI Afterburner-t monitorozásra - nem tuningolok - ezért az feltolja a RivaTuner számára a DirectX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest