Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koby11h #8757 üzenetére
Designra szerintem a mai napig a legszebb Microsoft OS a Vista. Most, a 11 a második nálam.
A Vista alá komoly vas kellett a maga korában és az nem volt mindenkinek. Kétmagos processzorral, 2GB RAM-mal, diszkrét VGA-val semmi gondom nem volt vele, pedig akkor még nem volt SSD, csak 7200RPM HDD alatta. A 32 bitest használtam többet.
Egyébként olyan hatalmas szívás nálam egyik Microsoft OS-sel sem volt soha. A problémát inkább az jelentette, hogy a régi hardvereimet nem mindegyik támogatta, pl. a HD4000 széria előtti ATi (AMD) kártyák Win 8.1 és az utáni támogatásának hiánya meg nem az MS sara.
Amivel szívtam nem keveset az OS-nek nem nevezhető (ugye MS DOS alapú) 95 és 98 volt. A 98SE még csak, csak. Még a Windows ME sem volt annyira rossz, bár azt csak ismerős gépén tartottam karban, mondjuk annyi elég is volt belőle.
A Windows 10-nek kétszer futottam neki, de végül közel sem ragaszkodom annyira hozzá, mint az XP-hez a Win 7-tel szemben vagy a Win 7-hez a 10-zel szemben.
A 8.1 technikailag nem volt rossz, de a 8 annyira "újító" volt, hogy csak próba szinten szerepelt nálam mindkettő.
Az igazi kedvenc technikai szempontból egyértelműen a Windows 2000 volt és marad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest