Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Ti találkoztatok-e már hasonló problémával, illetve, hogy milyen felületeket ismertek, ahol esetleg lehet ilyenre ticketet nyitni, hogy megvizsgálják?
Egész érdekes a téma, úgyhogy gondoltam bedobom ide is.
Adott egy HP 830 G7 laptop, 10. generációs i5 procival, integrált GPU-val. Bevittem szervizbe, mert Windows 11 alatt (én már így vettem), néha előjött, hogy a kijelző tetején egy csíkot nem jól jelenít meg, aztán még később találtam fixen reprodukálható GUI elemet, ahol előjött a hiba.
Ezt a szerviz is felvette, nem tudom meddig elérhető a videó: [link]
Ezen felül Wordben produkálta ezt, ami újraindítás után is megmaradt, aztán eltűnt jó hosszú időre, nekem ezt külső monitoron nem csinálta (kiterjesztett nézetben, kettőzöttre nem esküdnék): [link] és ezen túl még szürkés hátterű dolgoknál látszott.Szóval azt gondoltam kijelzőhiba, de most beletörődök, hogy szoftveres baj van, mert Windows 10-en nem tudták reprodukálni. Most kénytelen leszek Win10-el használni a gépet, és ha egyszer előjön hasonló, akkor nincs tovább miről beszélni.
Találkoztatok bármi hasonlóval? Vagy bárkinek tippje, hogy mi lehet a gond?
Google keresés sikertelen volt, nem találtam igazán ilyesmit (lehet rosszul keresem).Hol érdemes visszajeleznem, Microsoft, Intel? A HP biztos nem fog semmit csinálni, ők teljesen hárítanak, hogy ne használjak Windows 11-et. (Annak ellenére, hogy a HP toolja megmondja, hogy frissítsd nyugodtan, és vannak is fent driverek...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest