Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Ja nem. Engem a tegnap megjelent UI update érdekelt igazán. ( Settings, notification center, context menu..etc ) Jött egy frissítés, azzal már váltott az új UI-ra. ( Mások már azonnal megkapták, nekem pedig up to date-t jelzett a wu, ezért volt fura.. gondoltam a háttérben már felrakta..de nem... Késett pár órát. A Store viszont még mindig a "régi" .. gondolom ezt is apránként kapják meg a felhasználók? Avagy van valami "trükk" amiről lemaradtam?
Maga a rendszer egyébként még kicsit fura..de egész jó. A Day1 Ui update-nak köszönhetően viszont ez az új context menü egy kicsit össze-visszaság lett számomra. Most komolyan nyomni kell a jobb klikk után egy Shift+F10-t ahoz, hogy tudjak nyomni egy refresh-t az asztalon?

A copy-paste-t is kerestem kb 5 percig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest