Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Feltettem a win 11 -et win 10 ről frissítve és mivel a regedit nem működött ráengedtem így mondom ha baj lesz újra rakom a 10-est.
Eleinte nyávogott a a processor miatt és az én felelőségem ha elromlik a gépem stb stb.. de felment szépen és le is aktiválta magát.
Kérdésem az ha egy tiszta telepítést csinálnék akkor is nyávogna vagy így már jó lesz?
Ha letöltöttem az isot és egy hordozót szeretnék csinálni a sources mappába berakom az ei cfg-ét akkor kilistázza a fajtákat home pro stb ez is mint a 10-es?
A másik vettem egy pedrivot neki és és kézzel parancssorból csináltam egy telepítőt parancssorból rendszergazdaként.
Így:
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format quick fs=fat32
9 assign
10 exitDe hibát ír a másoláskor gondolom az UEFI- s Fat 32 re formázott 16 g pendrive miatt , az iso win 11 4,99 gb
nem engedi felmásolni.Ti ezt hogy csináljátok most? Ha meg ntfs-re fomázom akkor az Uefit nem tudom telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest