Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Igen, ez volt, itt mondtam N-et.
"akkor már a korábbi CPU-nál is be volt kapcsolva a fTPM"
- Valószínűleg bios default mert én nem nyúltam hozzá
Bitlocker nem aktív amúgy semelyik meghajtón.Őszintén, azért van IT-s beütésem de ez full újdonság volt nekem, ráadásul most gyors google után az első találati oldalon minden találat mindent IS leír, hogy mit csináljak cpu cserekor (nem mintha előtte ilyeneket olvasgattam volna
), de egy szó sincs sehol tpm-el való szórakozásról.A teljes aktuális windows ssd-t formázom és üresen akarom telepíteni a win11-et nyilván, de a többi diszket (mivel nincs bitlocker) remélem azért még látom majd utána valaha

Viszont, reset tpm-nél UEFI-ben két opció van nekem:
Erase fTPM NV for factory reset
[Enabled] When new CPU is installed, select this option to reset fTPM. If you areusing BitLocker or encryption-enabled system, your system cannot boot upwithout a recovery key.
[Disabled] Select this option to keep previous fTPM record and continue systemboot. fTPM will NOT be enabled with new CPU unless fTPM is reset(reinitialized). You can swap back to the old CPU to recover TPM relatedkeys and data
Mindkettő beállítással próbáltam már bootolni a telepítő pendriveot és mindkét esetben csúfos telepítésre való alkalmatlanság-üzenet lett az eredménye, ami után ki is lépett a win11 telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bitlocker nem aktív amúgy semelyik meghajtón.
), de egy szó sincs sehol tpm-el való szórakozásról.