Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Igazad van! A többiek nevében nem nyilatkozhatok,de a sajátomban igen! Én vagyok a hülye és nem értek hozzá,nem tudom a te szintedet elérni ha belepusztulok akkor sem,ez már az a szint amikor a kérdést sem értem,nem hogy meg tudnám válaszolni,a beszélgetéseket elnézve te egy tökéletes ember vagy,csak éppen mi "én" nem értem értjük mit szeretnél!
Valami más idősíkon helyezkedsz el ezért valóban lehetséges ,hogy a te bios-odba bár nem is kell semmi,és nem is lehet beállítani semmit mert a te idődben már a win11 is elavult oprendszernek számít,meghajlíthattad a tér időt, ezért nem értjük egymást!Mindenkinek kellemes szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest