Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Van két problémám a 24H2 verziójú Win 11 Pro-mmal.
Az egyik, hogy alkalmanként nem érzékeli a az USB csatikat, a másik, hogy hosszabb bekapcsolt állapotban történő szünet után nem ébred fel, itt csak az újraindítás segít. Sajnos a problémák orvoslásáról már letette, és arra gondoltam, hogy újra telepítem a rendszert, amely Névjegye ez.
Tekintettel arra, hogy a PC kissé koros, (bár nekem teljesen megfelel) a korábbi Windows 10-es rendszert a Rufus segítségével sikerült 11-esre frissíteni. Gondoltam, megpróbálom megint ezzel a metódussal, de tiszta telepítést alkalmazva újra pakolni a rendszert. Azonban sajnos most hiába a Rufus, a telepítés elakad azzal, hogy "A telepítő kritikus hibát észlelt. stb."
Korábban simán felment így a rendszer. Egyrészt mi lehet az oka ennek a jelenségnek, másrészt mit lehet tenni annak érdekében, hogy egy steril tiszta Windows 11 mehessen fel az eszközre? Kezdjem megint Windows 10-zel, és próbáljam újra a Rufus-szal frissíteni, vagy van egyszerűbb megoldás is?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest