- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Kivettem a ramot a gépből majd vissza raktam , és alapra allitottam a biost. . Most ha bekapcsolom a gépet. Nem jelenik meg a pinkód beírása lehetőség ha nem csak ez az üzenet. Mi a fenét csináljak
vele? KöszönömValami történt, és a PIN-kódja nem érhető el. Kattintson ide a PIN- kód újbóli beállîtásához
alatta van egy ilyen hogy PIN- kód beállítása. De hiába katt rá semmi sem történik.
Már felmérgelt hogy mi a franc lett vele, most ez miatt telepítsem újra.
-
Armagedown
őstag
válasz
BullZeye #13284 üzenetére
Az is megoldás lehet, ha nem duplaklikkelésel akarod elindítani a zenéket, ami sosem volt célszerű, hanem megnyitod a lejátszót és behúzod az ablakba a fájlokat.
A képeknél pedig nyisd meg az IrfanView-t, majd nyomjál Tt, így kiválaszthatod a képek helyét és megnyithatod őket. -
Sonja
nagyúr
válasz
King Unique #13296 üzenetére
Áhhá, köszönöm! A Fast Startup kikapcsolása meg is oldotta a problémát (Direkt kikapcsoltam a gépet is az ellenőrzéshez!)!
Ráadásul semmivel nem lassabb a betöltés ezután se.
-
King Unique
titán
"A gyors rendszerindítást eleve be se kapcsoltam a BIOS-ban a Win telepítése előtt"
• Turn On or Off Fast Startup in Windows 11
A Fast Boot ≠ Fast Startup.
• ASUS
—►
[Motherboard] Hogyan kapcsolható ki a csatlakoztatott USB eszköz készenléti áramellátása?• Check if Modern Standby is Supported in Windows 11
• Disable Modern Standby in Windows 10 and Windows 11
• Enable or Disable Modern Standby Network Connectivity in Windows 11 -
Sonja
nagyúr
-
Csupingo
veterán
Esetleg a win-ben kikapcsolhatjátok a gyors rendszerindítást, talán segít. Vagy a biosban bekapcsolni a max power saving-ot és az erp-t.
-
Sonja
nagyúr
Amikor kikapcsolom a gépet, utána az Ethernet porton a sárga led lassan, de ütemesen villog. Linux alatt nem volt ilyen, itt miért van?
Minden WakeOnLan dolgot kikapcsoltam a Win-ben, illetve a BIOS-ban is. Rendkívül zavaró este a fény.
Legalábbis engem ezek zavarnak.
-
Geth
veterán
válasz
BullZeye #13287 üzenetére
Köszönöm szépen a TXT fájlokat inkább a rendszertől különálló NAS-on tárolom, ha összecsuklik a Windows akkor az adatok miatt ne kelljen aggódni.
Ez remek, de eddig a C meghajtóról magyaráztál. Mikor ugrottunk?Gondolom annyira rossz az alvó mód, hogy inkább tiltják is az egyszerű hozzáférhetőségeket.
Bár nekem a billentyűzetemen nincs rá dedikált gomb, a gépen lévő power gombot alvásra konfiguráltam, teljesen jól működik, egyáltalán nincs tiltva(?). Ez valami fixa ideád, hogy attól mert Neked nem klappol valami, akkor senkinek? -
King Unique
titán
válasz
BullZeye #13289 üzenetére
• Értelemszerűen csak azoknak a fájltípusoknak az alapértelmezését kell módosítani, amikhez 3rd party programot akar rendelni a felhasználó, ami alapesetben nyilván nem 100, hanem lehet csak pl. 5-10.
• Multimédia fájloknál elég alapesetben a fájlkezelőben a "Context Menu" módszerrel csak kiválasztani az adott programot és akkor az utána érvényes lesz minden olyan típusú, kiterjesztésű fájlra, nyilván nem egyesével kell minden egyes fájlnál külön-külön beállítani.
• A gépházban a fájltípus szerinti alapértelmezés megadása csak egy opció a több közül, lehet általánosan és "Link Type" szerint is.
• Nem világos az " egyesével mindent beállítok"ellenében mi az a módszer, ami minden alapértelmezést beállít 3rd party programokra automatikusan, egy kattintással százasával / mindegyikre...
-
BullZeye
veterán
válasz
King Unique #13288 üzenetére
Tehát az a normális megoldás, hogy mind a 100 fájltípust egyesével állítsam be?
Vagy valamit nagyon félreértek, mert az összes megoldás amit linkeltél az azt feltételezi, hogy én egyesével mindent beállítok.Egyedül a Browser esetén látom, hogy az összes azonos típusú (böngésző) fájlt egyszerre állítsam.
-
King Unique
titán
válasz
Choose Default Apps in Windows 11
Azt alapesetben értelemszerűen a Windows 11-en belül pl. a gépházban kellene beállítani, hogy az adott fájltípus megnyitásához mi legyen az alapértelmezett program - írja is a hibaüzenetben , hogy nincsen beállítva - , ami normál esetben nyilván működik, pont nemrég telepítettem Windows 11-et és eleve be tudtam állítani a 3rd party médialejátszó programot (pl. VLC) alapértelmezettként, ott volt a "mindig" opció is a megnyitásnál...
C meghajtó, NTFS fájlrendszer, hozzáférési engedélyek, ahol ha a felhasználói mappa helyett a gyökérbe / rendszermappába akar másolni a felhasználó egy TXT fájlt, vagy onnan törölni, akkor nincsen abban semmi meglepő, ha "visít" a rendszer és engedélyhez köti a műveletet, ez a korábbi Windowsoknál is így működött, működik.
-
BullZeye
veterán
Persze, hogy cáfoltam. Tudod az ember fejlődik és idővel egyre információval rendelkezik.
Mint mezei felhasználó, a képen látható módon az első HSZ-ben azt hittem törölte a rendszerből, aztán olvastam, kutakodtam az interneten és okosodtam tanultam belőle és rájöttem, hogy nem törölte a program, hanem szándékosan eltüntette az oprendszer, de ezek szerint ez csak szerintem felháborító.Köszönöm szépen a TXT fájlokat inkább a rendszertől különálló NAS-on tárolom, ha összecsuklik a Windows akkor az adatok miatt ne kelljen aggódni.
Az is normális viselkedés, hogy Logitech setpoint szoftverrel billentyűzettel nem tudom Alvó módba küldeni a gépet, mert ignorálja a gomblenyomást? Gondolom annyira rossz az alvó mód, hogy inkább tiltják is az egyszerű hozzáférhetőségeket.
-
Geth
veterán
válasz
Bár már cáfoltad, azért
Hallottam, hogy W11 egy fos, de ez azért komoly tudást igényel a mérnökök részéről, hogy egy program törölni tudja a kiterjesztést az oprendszerből, ...
Nem tudjaMég linkelted is a cikket, hogy nem ez történik.
bezzeg ha egy saját TXT fájlt akarok törölni a C meghajtóról akkor visít.
Erről a C meghajtón lévő alapértelmezett NTFS jogosultságok tehetnek, nagyon helyesen. TXT file ránézésre teljesen jó helyen van valahol a ~\Documents alatt, oda nem meglepő módon nem kell admin jog. -
BullZeye
veterán
válasz
Microsoft szánt szándékkal csinálja, készít egy NoOpenWith registry bejegyzést.
Kiterjesztés registry keresése, ahol törölni lehet ezt a registryt.
Microsoft pedig üljön kaktuszba meg az erőltetett hulladék S0 sleepjével együtt.
-
BullZeye
veterán
Friss windows, kezdem belakni, felraktam egy AIMP mp3 lejátszót programon belül beállítottam az alapértelmezett fájltípusokat erre az MP3 fájl lejátszásakor kapok egy ilyen üzenetet:
Aztán feltettem egy PotPlayert, aminél ugyancsak MP4 fájloknál ez a hiba jön.
Alapértelmezett programoknál pedig "MP3" keresésre 0 találat, jobb gomb társításnál hiányzik a mindig ezzel nyissa meg opció.
Hallottam, hogy W11 egy fos, de ez azért komoly tudást igényel a mérnökök részéről, hogy egy program törölni tudja a kiterjesztést az oprendszerből, bezzeg ha egy saját TXT fájlt akarok törölni a C meghajtóról akkor visít.
-
norba69
senior tag
válasz
ricshard444 #13281 üzenetére
Szerintem próbáld meg a Gépház - Rendszer - Tárterület, legalul új tartalmak mentési helye, Új alkalmazások mentési helyénél átállítani, hátha jó lesz a problémádra.
-
Tudtok segíteni abban, hogy hogyan lehet a Phone linket kicsit erőltetni, hogy az iPhone verziót tudjam belőle használni és ne a coming soon felirat legyen a helyén
-
Az megoldható valahogy, hogy a Microsoft Store ideiglenes letöltési mappája ne a C meghajtón legyen?
Hiába módositottam a telepitési útvonalát az alkalmazásnak, 90GB nem elég a C meghajtón a letöltéséhez és error-t dob. -
bacus
őstag
Nekem ment a no@thank.you beírása nélkül is, szerintem ide bármit írhatsz, illetve üresen is hagyhatod, pont ezt mondtam, hogy eddig mindig tovább engedett (hibára futott), majd utána ment a local account.
De mindegy is, a lényeg, hogy van egy módszer ami biztosan működik. -
bacus
őstag
Nem csak hiszem, ez a tapasztalatom, de mindegy. Én soha sehol nem használok ms fiókot, pedig csak a saját háztartásunkban van 7 laptop, család, munkahely már 30 felett, ügyfélkörömben pedig nagyon sok gép.
Messze nem állítom, hogy én mindennel találkoztam, viszont ilyen csak ms fiókkal lehet továbblépni, nincs más megoldás még nem, volt pár erőszakos kísérlet, de mindig volt rá kerülő megoldás. Azért várható, hogy majd csak belefutok ilyenbe.
Ja, mondjuk elfelejtettem, hogy én home verziót alig látok, illetve mindenhol a vállalati szervezethez csatlakozást választom a telepítés során, még akkor is, ha az utána egy önálló gép lesz, lehet ez az oka, hogy nem erőlteti utána a vállalati fiókot.
-
lck
senior tag
[no@thankyou.com]
Ilyen egyszerű, és működiktöbb alkalommal kipróbálva.
-
AtHoS
nagyúr
Az, hogy Te mit hiszel sajnos nem változtat azon, hogy én mit tapasztaltam. Eddigi wines pályafutásom alatt ilyen jellegű átléphetetlen felülettel nem találkoztam "egyszerű frissítést követően" (Az átlag szgép használóktól azért kompetensebb vagyok a területen)
Értsd: amit meg lehet tenni megtettem, hogy az átléphetetlenséget megkerüljem (extrém billentyűkombinációk sem segítettek pl. Shift+F10)
Szerk.
De az előzményeket is csak azért írtam le. Mert hitetlenkedett valaki az említett MS fiók erőltetéssel kapcsolatban. Amin amúgy én is meglepődtem, de tudomásul vettem. Bizonyára ennek is meg van a célja, ami egyelőre engem hidegen hagy -
Geth
veterán
válasz
Imi1981 #13269 üzenetére
Amit norba69 írt [link] szerintem tuti azért dobta fel időközönként ezt.
Igen, az elsőnél , hogy én telepítés után be is állítom a rendszereket, ezért ezek a mókák ki vannak kapcsolva már, szorriszerintem az lesz mivel alap esetben nem tudsz továbblépni a Microsoft fiók résznél csak trükkökkel
Addig, amíg a hivatalos doksikban leírt módokon simán kihagyható ez a lépés, addig én ezeket nem tekintem trükköknek, a hibás következtetésed inkább amiatt lehet, hogy Te csak az alap esetet látod. -
bacus
őstag
"sem találkoztam ilyennel, mert akkor azért rémlene ilyesmi, főleg nem átléphetetlenül."
Nem hiszem, hogy lenne egyáltalán ilyen átléphetetlen ablak, elég sok w10 és w11 telepítést csináltam, mindig volt lehetőség, ha más nem - üresen hagyva és a tovább gombra kattintva jött a lehetőség, hogy nem ismerem az illető ms fiókját és tovább engedett.
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok,
Volt egy hardver lekapcsolódás windows hangom, egy pillanatra kihagyott az egér. Majd minden visszatért. Viszont utána a windowsban semmilyen menü/ablak/start nem volt aktív. (Másik egérrel és touchpaddal sem) Felé húztam az egeret bármihez de nem tudtam rákattintani. Közben minden futott a gépen.
Ötlet? Hogy kezdjem a hibakeresést? Csak manuális restarttal sikerült életet lehelnem a gépbe, azóta meg minden jó.. -
AtHoS
nagyúr
válasz
King Unique #13268 üzenetére
Nálam W11-nél nem volt kikapcsolva, mert eddig nem is kellett ezzel foglalkozzam, mivel nem találkoztam ezzel a képernyővel csak első telepítés alkalmával...no meg azt se tudtam, hogy ilyet lehet/kell kapcsolgatni előbbi sosemláttamilyenképernyőtupdateutánból kifolyólag
Anno W10nél sem találkoztam ilyennel, mert akkor azért rémlene ilyesmi, főleg nem átléphetetlenül. MS fiók erőltetésével pedig szintén nem, de ezek bizonyára az én hiányosságaim
-
Imi1981
veterán
Bűzlik vagy nem ez volt. Amúgy már nem először volt ez nagyobb frissítés és újraindítás után még Windows 10-en is! A másik hogy nem pontosan ugyanolyan volt mint telepítés végén szokott lenni hanem azért kevesebb kérdés és ajánlat de ugyan ezek benne szoktak lenni akkor is. Amire emlékszem böngésző választás, Microsoft 365, valami szórakozás ablak ahol be lehet jelölni több dolgot és Microsoft fiók (volt még de most nem jut eszembe) de ilyenkor mindegyiket átugrom és nem kérem csak a Microsoft fiókot nem tudtam kihagyni. Ennyi.
Amit norba69 írt [link] szerintem tuti azért dobta fel időközönként ezt.
Többire nem reagálok mert ott csak annyit írtam szerintem az lesz mivel alap esetben nem tudsz továbblépni a Microsoft fiók résznél csak trükkökkel. Régebben ez nem így volt.
Más téma!
Arra van lehetőség,hogy az átlátszó effektust bekapcsolva kicsit átlátszóbbak legyenek az ablakok,start menü stb? Tök tetszik csak nagyon minimális az átlátszóság. -
King Unique
titán
• How to Turn On or Off Get even more out of Windows Suggestions in Windows 10
• How to Turn On or Off Tips, Tricks, and Suggestions Notifications about Windows 10• Enable or Disable Let's finish setting up your device in Windows 11
• Enable or Disable Tips and Suggestions Notifications in Windows 11Csak beállítás kérdése Windows 10-nél és Windows 11-nél egyaránt, mint már egy másik válaszban is szemléltették.
Meg ugye már akinél megjelenik egyáltalán, mert pont nem olyan régen frissítettem helyi fiókkal telepített Windows 10 és Windows 11 22H2 verziókat, ahol egyiknél sem volt utána a Microsoft-fiók tukmálása, + az internetkapcsolatot sem lett megszakítva. Akiknél megjelenik, ott akkor valószínűleg nincsenek kikapcsolva már a telepítésnél vagy utólag a gépházban a tippek és javaslatok, eleve Microsoft-fiókkal telepítettek és utólag váltottak helyi fiókra, stb."bekapcsoltam 14-én este (még HDD-vel), mikor hazaértem és biza neki is állt a frissítő keddi telepítésnek"
Ez nem meglepő, mivel hosszú évek óta minden hónap 2. keddje a patch kedd, nálunk helyi idő szerint 19 órától. Vagyis eleve lehetett rá számítani, ha épp nem alkalmas a frissítés, akkor pedig eleve adott volt a lehetőség előtte szüneteltetni, sőt akár még az elején (pl. letöltés) is meg lehet szakítani ha már elkezdte.
-
AtHoS
nagyúr
"Ez nagyon bűzlik. Srácok valakinek bedobta már csak úgy egy újraindítás után?"
Én most két különböző gépen is megtapasztaltam ezt, ráadásul az egyik gépen W10 fut.
A W10-es gép ide került hozzám "gyorsításra", így rendelve lett hozzá egy SSD, de már előre készítettem róla Macriummal lemezképet.Valamiért bekapcsoltam 14-én este (még HDD-vel), mikor hazaértem és biza neki is állt a frissítő keddi telepítésnek - örültem neki, mert a mentést kreálhattam utána újra
- nos a frissítés utáni indításkor kihagyhatatlanul - értsd feladatkezelő sem jelent meg - be kellett volna jelentkeznem MS fiókba - volt a gépen használva MS fiók, de probléma van az MS fiókkal hibaüzenet volt amúgy előtte jelen -, de ugye fingom nincs mi a jelszó az MS fiókhoz, így itt szépen le is állítottam a gépet. Pár nap múlva érkezett hozzám egy "talán ez lesz a fiókhoz tartozó jelszó" üzenet, amit gondoltam ki is próbálok, de a gép bekapcsolásakor normál módon indult a W10 alap desktopra. Ekkor vettem észre, hogy netkábelt nem dugtam rá
Azóta se dobta vissza az MS fiókba bejelentkezést ezen a gépen netkábel rádugását követően sem.
A másik gép a sajátom W11-el. Ezen is lefutott a keddi frissítés és újraindítást követően jött a kihagyhatatlan beállítási fasság, meg az MS fiókba bejelentkezés erőltetése, bár én amúgy is MS fiókkal használom, szóval azon a képernyőn mindent rendben talált
-
Sonja
nagyúr
válasz
King Unique #13265 üzenetére
Köszönöm, ez így rendben lesz.
Bár, hogy miért pont 5 karakter választottak.
-
King Unique
titán
• Change User Account Name in Windows 11
• Change Name of User Profile Folder in Windows 11Ha Microsoft-fiókkal történik a telepítés, akkor a
C:\Users
alatt létrejövő felhasználói mappa neve a Microsoft-fiókhoz tartozó e-mail-cím első 5 karaktere lesz (példa). Maga az egyéb helyen (pl. Start menü, gépház, bejelentkezési képernyő, stb.) megjelenő felhasználónév (valódi név) viszont lehet ettől eltérő és tetszőlegesen módosítható a Microsoft-fiókban.Másik lehetőség helyi fiókkal telepíteni a Windows 11-et, ahol a telepítésnél megadott felhasználónév lesz a felhasználói mappa neve is. Ha később Microsoft-fiók használata a cél, akkor a telepítés után is lehet helyi fiókról Microsoft-fiókra váltani, ahogyan Microsoft-fiókról helyi fiókra váltani szintén.
-
Sonja
nagyúr
Win 11 telepítést fogok eszközölni a jövő7en, és online profile-t szeretnék használni. Régebben, még a Win 8.1 idején használtam Win-t, az akkori profile név egy becenév volt, aminél kerültem az ékezetes neveket (sok program nem szerette). Az nem világos, hogy online profile esetén milyen név tárolódik az SSD user mappában?!
Mert a valódi nevem szerepel a Microsoft-os accountomon, aminél ugye ékezet is van (nem tudom, lehet-e külön usernevet adni ilyenkor?!).
Szóval ez nekem nagyon nem világos!
Valaki esetleg felvilágosítana (akár link is jöhet, ha van) erről?!
-
Francia91
veterán
válasz
Joejoemouse #12698 üzenetére
-
aszti75
senior tag
Rögtön besz@rok
Már kínoznak ki húztam a net kábelt tiszta telepítés előtt és láss csodát,telepít. Majd mikor kérte a netet,vissza dugták. Abban a pillanatban hibát dobott és újra is indult.
Most net nélkül vittem végig a telepítést és eddig jónak tűnik.
Amint adok neki netet kék halál és újra is indul. -
Imi1981
veterán
válasz
svgyula #13251 üzenetére
Hát nem láttam bocs. Korán reggel meló előtt néztem rá mobilról (reggel fél 5-kor) és indítottam újra a gépet mert naponta újraindítom (megszokás) és akkor dobta be ezt. Nem tudom ilyenkor is működik e a módszered ,hogy nem Windows telepítéskor hanem egy frissítés után csinálta de már mindegy. Vissza olvastam valamennyit de gondolom átsíklottam a hsz-eden. Bocs.
-
aszti75
senior tag
válasz
King Unique #13256 üzenetére
Csináltam már Rufus-al. Évek óta azt használom. Pár hónapja is azzal a módszerrel csináltam a 22H2 verziót,amit fel is telepítettem tiszta telepítéssel. Akkor nem volt gond vele. Majd egy hónapot Win 10-re tértem át,azóta nem tudom tiszta telepitessel feltenni ugyan azt a 22H2-őt,amit előtte lazán feltettem.
Hw nem változott,szóval nem értem.
Lehet,hogy az én hibám is,de amiket írtál,szóról-szóra követve csináltam,és az eredménye az,ami. -
King Unique
titán
-
aszti75
senior tag
válasz
King Unique #13253 üzenetére
Elhiheted,hogy szóról-szóra követtem a leírást.Az eredmény az lett,amit írtam is.Már több módszert is próbáltam,de a végeredmény ugyan az.
-
King Unique
titán
válasz
aszti75 #13252 üzenetére
Világosan leírják abban az bejegyzésben, hogy in-place upgrade esetén mi a teendő, aminek normál esetben nyilván működnie kellene.
"A második dolog, ami kelleni fog, az egy üres fájl, aminek
appraiserres.dll
a neve. Total Commanderben pl Shift-F4 billentyűkombóval tudsz fájlt létrehozni, megadod a nevet, megnyílik egy Jegyzettömb, zárjuk be. A kiindulási mappában keletkezett egy 0 bájt méretű fájlunk."Csatoljuk fel az ISO-t, és indítsuk el a setup.exe-t.
Miután betöltött, ne kattintsunk semmire, hanem nyissunk meg kedvenc fájlkezelőnket, és navigáljunk el a frissen létrejöttc:\$WINDOWS.~BT\Sources\
mappába, ahol cseréljük ki az ottaniappraiserres.dll
fájlt arra a nulla méretűre, amit az előbb hoztunk létre."Vagy magában a telepítéshez használt felcsatolt ISO-fájlban töröljük, cseréljük ki az
appraiserres.dll
fájlt• Windows 10 frissítése Windows 11-re inkompatibilis hardveren
• How to Update to Windows 11 22H2 on Unsupported Hardware -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Az itt említett frissítési rész nálam nem működik.Pedig meg csináltam így is és az angol leírás szerint is.Sajnos az alább betett képen látható hibát dobja.Valakinek ötlete,hogy hogyan tudnám 21H2-ről frissíteni 22H2-re? Nem felel meg a gépem a ellenőrzésen,tehát csak a nem hivatalos forma jöhet szóba
Még valami: A tiszta telepítés sem opció,mert ott is elhasal különböző hibákkal....
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Peugeot, Citroën topik
- DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest