- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok ! Win 10 ről lehet tudni mikor enged 11 re frissiteni? Én mintha azt olvastam volna hogy 2022 től.? Köszönöm
-
őstag
Nekem nem engedi, vagy nem jól csinálok valamit. Letöltöttem a egy prorgamot ami szerint alkalmas a gépem a 11 re. Viszont a frissités és biztonság menű alatt nincs olyan lehetőség, hogy a win10 win11re frissüljön. Vagy nem is ott kell? Lehet hogy van ahol le lehet tőlteni, de akkor is ingyenes marad? Mert nem meg venni szeretném hanem a jelenlegi eredeti win10 et 11 re frissiteni. Köszönöm a választ
-
őstag
Sziasztok! Sikerült is felrakni a win11 elfogadta a win10 seralt is. Egy olyan kérdésem lenne, inditást követően a jelszót hol lehet kikapcsolni? Vagy pin-t? Eddig ha beirtam a keresőbe hogy netplwiz ott egy pipát kivettem, de itt nincs ott az a lehetőség. Másképp telepíteni nem tudtam, kénytelen voltam megadni, viszont idegesitő mindig beírkálni. Köszi a választ
-
őstag
válasz [CS]Blade2 #3713 üzenetére
Köszönöm szépen neked, és a többi választ is.
-
őstag
válasz King Unique #3727 üzenetére
En is eljutottam a netplwiz még is itt kérdeztem, mert egyszerübb, és gyorsabb, na meg Magyar🤷Akkor most lusta vagyok? Nem ez a topik lényege? Neked természetes ,és jó dolog a pin, engem zavar, így szeretném kikapcsolni. Már bánom hogy kérdeztem mert egy kisebb vita alakult ki miatta A win 11 eddig tök szuper nekem nagyon tetszik, és szerintem talán gyorsabb is, bár lehet csak a friss win miatt érzem így. Szóval pin ide vagy oda, szerintem teljesen rendben van. Elnézést ha gondot okoztam azzal hogy nem külföldi fórumban nézelödtem, és ide irtam inkább :)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz King Unique #3730 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, és igazad van.Ebben a topikban sem néztem utána, bár korábban biztos volt már szó róla. Megnézem a linket is, biztos lesz még más is amiben segít nekem
-
őstag
Sziasztok! Kivettem a ramot a gépből majd vissza raktam , és alapra allitottam a biost. . Most ha bekapcsolom a gépet. Nem jelenik meg a pinkód beírása lehetőség ha nem csak ez az üzenet. Mi a fenét csináljak
vele? KöszönömValami történt, és a PIN-kódja nem érhető el. Kattintson ide a PIN- kód újbóli beállîtásához
alatta van egy ilyen hogy PIN- kód beállítása. De hiába katt rá semmi sem történik. Már felmérgelt hogy mi a franc lett vele, most ez miatt telepítsem újra.
-
őstag
Sziasztok! Lehet nem jó a topik de fogalmam sincs hova írjak, gondoltam hátha itt valaki találkozott ilyennel. Az lenne a gondom
hogy ha egy hirdetést adok fel, akár itt ph-án vagy máshol, lassan tölti fel a képeket. Korábban egy pillanat volt, most tegyük fel 6 kép van az első hármat kb 10-10-10mp alatt tölti fel, a másik hármat pedig egy pillanat alatt ahogy kiválasztom. Korábban mind egy pillanat volt. Nem is tudom igazán jobban megfogalmazni mi is problémám. Persze kitudom várni, csak érdekel. Elég erős pc ről van szó. A képek mindegy melyiket próbálok mindig az első 2-3kép lassan töltődik fel a többi gyorsan. Esetleg valami tipp mi lehet a baj? -
őstag
Sziasztok! Összeraktam egy új gépet, és most először próbálok win 11 telepíteni. Az lenne a gondom hogy piszok lassan települ, lehet tudni mi lehet a baj? Kb egy órája csinálja a gép pedig nem számít lassúnak. Rufussal csináltam egy pent, asus lap van a biosban nem állítottam semmit sem. Egy pro verziót próbálnék telepíteni. Elvileg csinálja de nem hiszem hogy normális hogy ennyire lassú. Az előző gépen a win10 percek alatt meglett. Van esetleg valami link ami segithet? Annyi is elég lenne segitség gyanánt hogy a biosban mit nézzek meg? Továbbá a rufusban kell
valamit állítani? Egy m2 ssd re telepítem. A lap egy asus maximus z790 hero a proci i9 14900k Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Doky586 #17270 üzenetére
Sehol sem , de eddig korábbi win esetén mindig azt javasolták pen készítéséhez. Win 10 nél is azt használtam nem volt
vele gond. Nem tudtam hogy nem azt kell használni. Itt az összefoglalót elolvasni sem lehet, nem nyílik meg, szóval elnézést kérek ha ennyire butaságot kérdeztem. Köszönöm a válaszod -
őstag
Sziasztok. Megjelent egy ikon az asztalon. Hol tudom ezt kikapcsolni?valami képpel kapcsolatos, azt sem tudom hogy került oda. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs