Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
vidaila #16559 üzenetére
tomboy meg nem érti miért winfos-ozok
hát ezért is...többek között
jó lenne ez csak nem képes konkurencia lenni a google meg az apple mellett mert nagyon gyerekcipőben jár még...meg ez app támogatás megszűnések is arra,adnak okot hogy valami nem stimmel a win10mobbal ha egyre többen fejezik be a fejlesztéseket és támogatásokat, vagy el sem kezdik... a mai nap kommunikltam le a dead trigger2 fejlesztővel hogy nem enged be játék...hát azért mert már nem fejlesztik és nem adnak támogatást a játékhoz... a 2020:my country fejlesztők sem bírnak a játékkal, ott meg a facebookos szinkron nem megy... tehát mikor tesz rendet az ms a win10mob házatáján...mert lassan appok nélkül marad a platform ha így megy tovább az appok leépítése
-
Heffi
őstag
válasz
vidaila #5830 üzenetére
Minden beállítás>Személyre szabás>Hangok>Alkalmazáshangok kezelése>Üzenetek>Értesítések hangjelzése
Sziasztok!
Szerdán unalmamban sörözés közben felraktam ezt a prewiew 10-et, kockáztatva, hogy 3 napig nem lesz telefonom, mert távol voltam a gépemtől, ahol a recovery tools rendelkezésre áll. (Lumia 925)
Szerencsém volt, bár ez volt a készülék leghosszabb frisítése. Viszont alapból pár dolog nem volt jó rajta:
Adatforgalmi számláló nem számolt, levelek csak kézi frissítéssel jöttek...Tegnap éjszaka csináltam rajta egy alaphelyzetbe hozást, és lőn csoda a kifogásolt dolgok zöme megjavult. A készülék számomra egész jól használható és tetszenek az újítások a kör alaku névjegyképek kivételével.
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki hasonlóan járt mint én, és ezek után eszébe jut az alaphelyzetbe hozás.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy 735-s Lumián is legalább olyan jól fut, mint a 925-n? Lehet feltenném Asszonykámnak is, ha pozitív a válasz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest