Hirdetés
Aktív témák
-
PGee
tag
Igazán nincs mit! Linkeket meg ne nekem, hanem gugli barátunknak köszönd...
Milyen nyelven? Hát én jól beszélem az magyartot
De gondolom nem erre voltál kíváncsi, úgyhogy rögtön helyesbítek is: C/C++, de csak a jó öreg DOS-os környezetben... (Hiányosságok azért vannak!) Azután DOS-ban még a TurboPacal, ez után már nagyon könnyű a Delphi (a szakdogám ebben készült). Valamint egy kis C# is (technikusin csináktam C#ban egy kétszemélyes sakk játékot, hát majdnem tökéletes lett...
)
-
PGee
tag
Ez van... C++-ul nem nagyon beszélek
De nehogy azt mond hogy nem segítettem:
[link]
[link]
Hirtelen ennyi...
Mod: Ha jpeg-et is akarsz használni, akkor célszerű letölteni valami library-t amiben implementálva van a jpeg-ek kezelése.
Nem véletlenül találták ki a 4. generációs programnyelveket... A c++ még csak valami átmenet... A komponens orientál nyelvekkel gyorsabb a fejlesztés, több idő jut az érdemi feladatokra...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
Igazság szerint nem akarok hülyeséget mondani, ugyanis én inkább Delphi/C# szemlélettel rendelkezem (de szépen mondtam
). Ott pedig úgy kéne, hogy létre kell hozni egy objectet, ami kezeli a képet, tehát meg lehet neki adni, hogy ''ezt a file-t jelenítsd meg lécci''...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest